uskt2005 Posted July 5, 2007 Author Share Posted July 5, 2007 (edited) In sfarsit mi-am pus si ultimul lucru pe care il mai doream la capitolul "claritate" Am pus si o poza cu rezolvarea de moment pe care am gasit-o pentru a acoperi cele doua gaurele lasate in urma scoaterii emblemelor de opel de pe jante @ Radux> Voi face in cursul zilei de azi o poza sa vezi ce si cum. Imi pare rau ca nu am poze de la montaj L.E. scuze pt calitatea pozelor la plafoniera, sper sa se inteleaga ceva Edited July 5, 2007 by uskt2005 Link to comment
alexudk Posted July 7, 2007 Share Posted July 7, 2007 vreau farurile...sa semene cu cele de BMW...intelegi tu... cat costa??? Link to comment
uskt2005 Posted July 9, 2007 Author Share Posted July 9, 2007 Angel eyes s-ar putea monta, lupe in far deasemenea, dar costul acestor operatii este destul de ridicat datorita faptului ca este o operatiune "custom". Si sa pui faruri de BMW pe cielo ai ajunge sigur la rubrica kitch Link to comment
uskt2005 Posted July 13, 2007 Author Share Posted July 13, 2007 Poze doar la unul deocamdata Maine seara la amandoua ca tare greu mai e la montaj Link to comment
kAos Posted July 13, 2007 Share Posted July 13, 2007 Arata super misto !!! Felicitari. Link to comment
uskt2005 Posted July 14, 2007 Author Share Posted July 14, 2007 (edited) Astazi am terminat si cu cel de-al doilea far (la asta a fost mai usor - am prins spilul ) Am montat si in faruri si in proiectoare Philips Vison Plus si astept sa vina noaptea sa vad diferenta fata de becurile stock si bineinteles sa vad angel eyes-urile aprinse. Multa munca , dar se merita Edited July 14, 2007 by uskt2005 Link to comment
Lao Posted July 14, 2007 Share Posted July 14, 2007 Vision Plus sunt foarte bune. Eu imi pusesem pe Cielo şi ieri am fost şi mi-am cumpărat şi pt motocicletă, inclusiv Blue Vision pentru poziţii. Acum am lumină ca lumea şi pe moto. Cand am ajuns acolo, băieţii incercau să mă ademenească cu alte becuri, cică mult mai performante decât Vision Plus. Nu mai reţin cum se numeau, oricum ceva cu "Extreme Performance", DAR când am intrebat şi eu, ca tot omul, cât e preţul, era să cad pe spate: DUBLU faţă de Vision Plus, adică 79 ron. Am spus "pas" şi am purces la cumpărarea unui set Vision Plus. Link to comment
naylui Posted July 14, 2007 Share Posted July 14, 2007 unde ai gasit Philips Vison Plus ? Link to comment
Lao Posted July 14, 2007 Share Posted July 14, 2007 La o firmă destul de cunoscută in Bucureşti. Eu nu am auzit ca altcineva să fi cumpărat din altă parte, dar poate nu ştiu eu bine. Se numeşte ASPAD www.aspad.ro Link to comment
serban_pc Posted July 14, 2007 Share Posted July 14, 2007 Se gasesc la fel de bine si la augsburg militari. Mai tari sunt night vision(care au 5 stele fata de 3-4) Costa 70 ron acestea din urma. Link to comment
naylui Posted July 15, 2007 Share Posted July 15, 2007 a trecut noaptea, vreau sa vad pozele! Link to comment
uskt2005 Posted July 15, 2007 Author Share Posted July 15, 2007 Cam asa arata angel eyes la ambele faruri Link to comment
steph Posted July 15, 2007 Share Posted July 15, 2007 Sa dea dracii ... zici ca e miop Kidding Link to comment
naylui Posted July 15, 2007 Share Posted July 15, 2007 a iesit bine ,sper sa vii sambata la intalnire (vreau detalii de montaj) Link to comment
Mircea Posted July 15, 2007 Share Posted July 15, 2007 La fel de bine puteai pune un tutorial... Link to comment
Lao Posted July 15, 2007 Share Posted July 15, 2007 Să-mi fie cu părere de rău, da' eu rămân la părerea că angel-eyes nu au ce căuta decât pe faruri rotunde. Link to comment
uskt2005 Posted July 15, 2007 Author Share Posted July 15, 2007 Vulpea cand nu ajunge la struguri zice ca-s acri Link to comment
Lao Posted July 15, 2007 Share Posted July 15, 2007 Ce-are dragostea cu căsnicia? Dacă ai fi făcut ceva ce nu ar putea face şi altcineva aş mai fi zis, dar în situaţia de faţă... legătura la Piatra-Olt. Link to comment
Satori Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 Sincer, ma pufneste rasul cand vad ce "privire" are masina acum. Mi se par prea "dure" farurile in comparatie cu restul masinii. Poate sunt de vina pozele, dar asta e parerea mea. Si stinge naiba proiectoarele alea ca te faci (mai) rau de ras. Link to comment
uskt2005 Posted July 16, 2007 Author Share Posted July 16, 2007 (edited) Si stinge naiba proiectoarele alea ca te faci (mai) rau de ras. fftopic: Le-am aprins in momentul cand am facut poza pt ca aparatul imi zicea ca nu are lumina suficienta si ieseau mult mai naspa pozele. Cat despre angel eyes nu am sa le dau jos in veci(doar sa le schimb cu unele plasma), imi plac L.E. Oricum mie unul mi se pare botul de cielo ca este mult mai "agresiv" in comparatie cu multe masini Edited July 16, 2007 by uskt2005 Link to comment
Satori Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 Nu are importanta daca este mai agresiv decat al altor masini, desi este. Nu e DE AJUNS de agresiv. Cel putin din pozele alea. Poate sunt eu stricat. Am vazut angel eyes pe Aveo Sedan din asta nou si m-a pufnit rasul. Am vazut angel eyes pe Logan si am intrat in convulsii de atat ras. Eh... important e sa te simti tu bine. Link to comment
uskt2005 Posted July 16, 2007 Author Share Posted July 16, 2007 (edited) Nu e DE AJUNS de agresiv. Cum ar trebui (dupa opinia ta) sa fie un cielo in deajuns de agresiv? Sau nu se poate? Edited July 16, 2007 by uskt2005 Link to comment
steph Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 Daca vad un cielo in oglinda poate sa fie agresiv pana la Dumnezeu si inapoi, cand imi aduc aminte ca are 80 cp ma linistesc. Ii cresc instant aripioare de ingeras. Link to comment
tolin Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 ... mi se pare botul de cielo ca este mult mai "agresiv" ... Eu am vazut multe boturi agresive ... pana cand au luat-o peste bot. In general, gasesti foarte repede ceva pe care il cauti cu ... lumanarea. Mai ales cand este vorba de ceva la care oferta excede cererea. Link to comment
Recommended Posts