uskt2005 Posted September 30, 2013 Author Share Posted September 30, 2013 Am folosit FG400 si pad LC portocaliu, PF2500 si pad LC alb, FF4000+Chemichal Guys blackradiant pad LC albastru, ceara Finish Kare 1000P in 2 straturi. Pe anvelope am dat cu Finish Kare topknote 108. Timp de lucru 8 ore nonstop in 2 oameni Interiorul nu stiu cand mai am timp sa-l fac, ca mai intai si cat mai urgent trebuie sa il fac la UCY (opelul alb). Daca nu aveam satisfactii crezi ca mai continuam sa fac asta, uite ca am aproape 3 luni de cand o fac si inca imi place... @englishman, exista o scula speciala care iti spune grosimea lacului, cat despre duritate iti dai seama in timp in functie de masini cam ce lac au, dar oricum inainte de a te apuca faci o zona de test sa stii ce ai de facut... Link to comment
KumKum Posted September 30, 2013 Share Posted September 30, 2013 @englishman, cum spune si @Uskt, in timp inveti ce duritate are lacul pe fiecar tip de masina in parte, mai gasesti date si pe net... http://www.polishedbliss.co.uk/acatalog/pdfs/painthardness.pdf Link to comment
uskt2005 Posted November 6, 2014 Author Share Posted November 6, 2014 Uite ca a mai trecut un an si masinuta asta a ajuns la 175.000 de km, in ultimul an a fost schimbata toata suspensia (arcuri-amortizoare fata-spate), rulmentii pe fata, toba finala, si ceva bielete si bucsi pe fata, urmeaza zilele astea sa-i schimb si rotile de iarna. Acum am pregatit-o de iarna, aplicandu-i un strat de protectie pe vopsea si un tratament hidrofob la toate geamurile. Asa arata acum (poze facute ieri) Link to comment
Alex23 Posted November 14, 2014 Share Posted November 14, 2014 Ma bucur sa vad ca nu ai vandut masina si in continuare ai mare grija de ea. Felicitari. Link to comment
uskt2005 Posted January 19, 2015 Author Share Posted January 19, 2015 Back to stock 1 Link to comment
Costi VLN Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Cat de bine se tine Cielo. Furia alba ce mai face?Ceva nou? Link to comment
Dj_Dark Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 (edited) Mie imi plac stopurile alea originale, ori am imbatranit eu ori intr-adevar astea de tuning erau niste porcarii Edited January 21, 2015 by Dj_Dark 1 Link to comment
Salex Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 De imbatranit ai imbatranit dar si eu cred ca originalele arata mult mai bine pe masina . 1 Link to comment
Myg Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Poza din dreapta jos este de colectie. Link to comment
uskt2005 Posted January 22, 2015 Author Share Posted January 22, 2015 Poza din dreapta jos este de colectie. De ce ar fi de colectie? Masina e murdara ca o scroafa, peisajul nu spune nimic... Link to comment
Myg Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 Nu stiu,asa mi-a venit,intotdeauna mi-a placut Cielo. Link to comment
Recommended Posts