R19/16v Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 ok, merci mult! am sa caut Link to comment
ovi_jer Posted December 9, 2006 Author Share Posted December 9, 2006 Modificarea consta in schimbarea bornelor cu unele aurite fara pierderi la papucii cablurilor principale si alimentarea farurilor prin cablaje mai groase si direct de pe baterie cu relee de protectie .Cablajele originale sunt destul de anemice si cu pierderi mari in sarcina si la temperaturi ridicate. Link to comment
Sorin LSD Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 Salut , in una din poze am vazut ca pe jos ai o mocheta verde.Ai schimbat-o sau ai pus-o peste cealalta fiindca as vrea sa o schimb si eu !!!??? Link to comment
ovi_jer Posted December 14, 2006 Author Share Posted December 14, 2006 Am presuri confectionate din mocheta. Link to comment
Sorin LSD Posted December 15, 2006 Share Posted December 15, 2006 Salut , daca nu ai fi avut statia de sub CD-player cu ce ai fi acoperit golul care ramanea ? Link to comment
ovi_jer Posted December 15, 2006 Author Share Posted December 15, 2006 Suport cd-uri sau casete de pe modelul SX. Link to comment
Englishman Posted January 13, 2007 Share Posted January 13, 2007 Ovi, daca nu e cu suparare, poti baga o poza cu noile borne de la baterie? se gasesc in comert sau... Link to comment
ovi_jer Posted January 16, 2007 Author Share Posted January 16, 2007 Calitatea pozelor lasa de dorit cu telefonul. Da se gasesc in magazinele care comercializeaza accesorii pentru scule audio performante. Link to comment
ToPser Posted January 17, 2007 Share Posted January 17, 2007 Ovi te rugam pune o poza si cu releele ptr.faruri sa vedem cam ce trebuie sa cautam ! Link to comment
Cumnatu Posted January 17, 2007 Share Posted January 17, 2007 Doamne Ovi, ce ma enervezi, in 2 luni ai facut atatea la masina asta , care oricum arata bine si inainte ( evident e nevoie si de ceva fonduri ) . Urmarind postul asta ma face sa imi para rau ca uneori imi neglijez vaporul. DIn acest moment o sa bag mai multi bani in ea, incepand ( ca niciodata pana acum ) cu partile tehnice, ajungand intr-un sfarsit si la gadgeturi ( aici este inclusa si muzica ) . NU pot sa zic decat : respect ! Link to comment
Englishman Posted January 17, 2007 Share Posted January 17, 2007 >- Thanks, Ovi ! foarte tare ! se simte o eficientizare in privinta consumatorilor ? Link to comment
Wolfman Posted January 17, 2007 Share Posted January 17, 2007 Iti raspund eu ca merita (am testat la Moeciu), la mine si la andreib cablurile de la baterie frigeau cu toti consumatorii cuplati pe cand la ovi_jer erau de-abia caldute. Link to comment
ovi_jer Posted January 17, 2007 Author Share Posted January 17, 2007 Radux poti vedea aici ce s-a schimbat dupa inlocuirea bornelor. ToPser din pacate nu pot face poze pentru ca releele sunt montate sub baterie linga cel de la ventilatoarele de racire ale radiatorului.Este vorba de 2 relee de 40A alimentate direct de pe baterie care alimenteaza direct becurile prin fire de 1,5 mm si comandate de vechile fire ale instalatiei farurilor. Pe faza scurta leganza are releu de protectie dar pe lunga traseul este lung si trecut prin intrerupatorul de lumini de pe bord si alimentat de pe acelasi releu de faza scurta pentru ca la leganza faza scurta ramane aprinsa si pe lunga. Rezultatul a fost o tensiune mai mare la faruri care aduce o aprindere rapida si puternica a farurilor la flash-uri si o crestere sesizabila a intensitatii farurilor pe faza lunga. Dupa ce am facut modificarea asta am fost nevoit sa schimb si becurile xenon de 8000k de pe faza scurta cu altele de 6000k pentru ca la trecerea de pe faza lunga pe scurta era ca si cum stingeam luminile Link to comment
ToPser Posted January 17, 2007 Share Posted January 17, 2007 Inteleg ce se intampla acolo,dar Ovi vroiam sa stiu cum arata releele ,daca sunt speciale auto sau sunt adaptate ? Link to comment
ovi_jer Posted January 17, 2007 Author Share Posted January 17, 2007 Sunt relee auto normale.E bine sa fie de marca buna. In general asa ceva gasesti la montatorii de alarme. Link to comment
ast3rixu Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 Nu ducea toti consumatorii. am si eu o leganta tot cdx dar fara avioane inauntru` acum as vrea sa te intreb daca tot teai apucat de modificar nu stii modul de abs merge de pe opelu` de 2000 al meu e delphy ni e terminat psihic .si inca una daca nu cumva stii daca merg discurile frana fata de pe omega sau calibra Link to comment
Mircea Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 Despre compatibilitati piese se discuta aici: http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?s...60&start=60 Posteaza folosind in prealabil functia si foloseste majuscule la inceput de fraza/propozitie. Link to comment
Englishman Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 Ce mai face cea mai faimoasa Leganza de pe acest forum? nicio noutate de atata amar de vreme? "> Link to comment
Dumitru Cristian Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 Foarte frumoasa masina si ingrijita! Te deranjej si eu cu o intrebare: are magazie de CD-uri Leganza ta? Link to comment
Englishman Posted March 14, 2009 Share Posted March 14, 2009 Pe bune ca sunt ingrijorat...nu l-am mai simtit pe Ovi pe forum de multa vreme. Ovi, sper sa fii bine... Link to comment
Recommended Posts