Jump to content

Anvelope iarna Matiz

Recommended Posts

Am gasit in Carrefour anvelope de iarna 155/65 R13 DAYTON Winter. La pipaiala nu mi se par prea moi. :(

Or fi bune? Sau mai bine mai pun ceva bani si-mi iau ceva ca lumea? Ma intereseaza mai putin pretul si mai mult sa ma pot baza pe ele, dar normal ca si pretul atarna in balanta!

Nu sariti! A purtat cineva asa ceva? Cum i s-au parut?

De asemenea ma feresc si de Kormoran. Domnu' Steph, parca nu erai prea multumit asta iarna. :-?

Ce recomandati?

Haideti sa discutam sa vedem care sunt mai bune si de ce!

Io am luat pt buburuza nevesti-mii Fulda Montero la 125 RON/buc inclusiv montaj si echilibrat. Le-am pus deja pe masina ( le-am umflat cu azot) .A, am uitat , am pus numai pe fata , deh banii.

Edited by body

Parca si tu esti din ploiesti!

Le-am luat de pe strada 23 August unde is magazinele alea cu piese auto , cum mergi spre vest pe dreapta e un magazin numai de cauciucuri in statia de autobuz.In interiorul curtii au si o parcare mare iar mai in spate e atelierul care monteaza si echilibreaza caucioace.

Bafta

Ok , bafta la cumparat . Nu e prima oara cand am luat de la ei cauciucuri.Anul trecut am luat 2 Kleber pt Dacie - tot de iarna. Is excelente.

NFS> nu stiu ce sa zic ... cred ca erau foarte umflate altfel nu imi explic. Dupa ce am refacut presiunea au fost ok. Am urcat cu ele si la cota 1400, am mers pe langa Bucuresti pe camp, am iesit dintre blocuri dupa viscol etc.

Intre timp am taiat la inceputul primaverii 2 dintre ele si acum caut altele.

Inclin tot spre kormoran dar de data asta sunt receptiv si la alte oferte.

• 5 years later...