VAXXi Posted September 23, 2004 Share Posted September 23, 2004 Discutăm despre stabilirea unei întâlniri anuale. Deocamdată, se propune locaţia Braşov. În rest, nimic stabilit. Link to comment
strumfuadi Posted September 23, 2004 Share Posted September 23, 2004 bai, se mishca lucrurile... am aruncat nada shi s'a shi facut topic.. bun asha! acuma, nusht ce sa zic de brashov..avem cazare ieftina pe acolo?? mai degraba undeva pe langa brashov, la nishte pensiuni.. aa, shi sa fie shi mult spatziu pentru toaaaate mashinile shi mashinutzele noastre.. Link to comment
DragosB Posted September 23, 2004 Share Posted September 23, 2004 @VAXXI : Ai vazut ce baiat cuminte si ascultator sunt ? Ti-am lasat topicul "Schimbăm forumul cu IPB ?" in pace si am sosit aici ! Pai eu credeam ca locatia este stabilita deja la Brasov ... si mai raman detaliile de stabilit : data , cazare / masa etc . Link to comment
VAXXi Posted September 23, 2004 Author Share Posted September 23, 2004 Mda, trebe unu' cu spirit organizatoric, mă ofer eu voluntar Trebuie stabilite următoarele: - dată - locaţie (aici, cine e din zona Braşovului să sară cu propuneri) - facilităţi cazare - locuri de întâlnire pentru plecarea din diverse regiuni ale ţării, dacă vrea cineva să vină în caravană Link to comment
DragosB Posted September 23, 2004 Share Posted September 23, 2004 Destul de dificil cu data . Hai s-o luam mai usor , ceva de genul ( daca tot este considerata intalnirea generala ) : preferatzi acum , cat mai este toamna sau mai inspre iarna , cand se poate practica si-un ski etc ? Trebe sa-mi spunetzi mai exact ce inseamna "cazare ieftina" , ca daca tot ma interesez , sa stiu si ce sa caut ( sper aici ca voi fi ajutat si de ceilalti brasoveni , ca suntem vreo 5 ; macar danielson , ca el este mai activ ) . In functie de perioada in care are loc intalnirea si-n functie de ce ne propunem sa facem , cazarea poate fi in Brasov sau in imprejurimi ( gen Moeciu - Bran ) , unde este plin de pensiuni , se pot inchiria case in care sa stea mai multi etc ... Ca idee , eu multi ani am facut revelionul in astfel de case inchiriate ( ieftin pt un Revelion , si am fost si 20 de oameni acolo ) . Deci , totul este relativ de perioada in care ne intalnim , ce vrem sa facem in weekend-ul ala ... Link to comment
iuzar Posted September 23, 2004 Share Posted September 23, 2004 Ne putem descurca la http://www.cazari.ro cu cazare ieftina sau http://www.ruraltourism.ro/ la fiecare pensiune sunt specificate si cate locuri de parcare au... Link to comment
FLEX Posted September 23, 2004 Share Posted September 23, 2004 Normal ca prin Brasov se intelege zona Brasovului, ca orasul o fi el frumos, dar de oras cre' ca ne-am saturat toti. E in centrul tarii, oarecum, deci cheltuieli aproximativ egale pentru toata lumea (bine, Timisoara, Oradea si Iasiul sint destul de departe). Data mie mi se pare evident ca nu prea mai poate fi anul asta, din motive de vreme ... ce rost ar avea sa nu stam afara, iar o cabana cu destul de multe locuri unde am gasi? ginditi-va ca daca treaba merge bine si ne intelegem sa ne intilnim, o sa fie minim 30-40 de oameni si vreo 20 de masini. La schi ar fi o chestie, dar unii dintre noi nu sint kamikaze ( e un sport foarte periculos, pe bune! ca si inotul, de altfel! ) si in sezon e f****e cu aglomeratia. Acum, sa vedem ce necesitati are fiecare in materie de confort ... Io stau o noapte-doua si la cort (incepind cu mai-iunie, da?), asa ca n-am necesitati deosebite ... n-o pati fi-mea nimic daca doarme in cort. Daca ne hotarim la o cabana/pensiune ceva, obligatoriu sa fie CURATA; pentru 1-2 zile merge si fara apa calda si alte mirodenii ... iar plaiurile sa fie vaste, pentru otomobile ... SI SA NU COSTE MULT! Link to comment
VAXXi Posted September 23, 2004 Author Share Posted September 23, 2004 Hai măăăi... de ce să nu facem anul ăsta ? Ce dacă e iarnă, că doar nu ne cocoţăm pe coclauri ? Cine vrea ski (din păcate, eu n-am tangenţe cu sportul ăsta), face ski, cine nu, stă în cabană la gura focului, bea vin fiert şi vorbeşte de amortizoare ! Cât despre dată, eu aş zice pe la sfârşitul lui noiembrie sau începutul lui decembrie: poate prindem şi zăpadă, nici nu încep sărbătorile când are fiecare diverse aranjamente proprii. Eventual un weekend extins, de vineri seara până duminică seara. Link to comment
DragosB Posted September 23, 2004 Share Posted September 23, 2004 VAXXi , te iubesc din ce in ce mai mult ( a nu se intelege prostii , mi-s om insurat ) .. hai s-o facem anu' asta , propun inceputu' lui decembrie ! Deci hai intai sa propunem perioada ! Cine-i pt decembrie si cine-i pt anu viitor ? Faci VAXXi chestionar pt asta ? Link to comment
FLEX Posted September 23, 2004 Share Posted September 23, 2004 Bine, hai sa zic ca merge si toamna-iarna, dar in cazul asta trebuie o pensiune mai babana, un mic motelas cu vreo 10 camere, nu crezi? ... da' io tot visez un meeting pe Valea Risnoavei (se duc brasovenii la 5 dimineata si blocheaza o pajiste pe mal), cu mult soare, cu multe masini si corturi, eventual cu bannere ... cum fac motozaurii la Poiana Sibiului ... Link to comment
VAXXi Posted September 23, 2004 Author Share Posted September 23, 2004 Păi nu cred c-are rost... iar împărţim firul în patru, după aia chestionar de locaţie, chestionar de dată, chestionar de preţuri, chestionar de nu mai ajungem nicăieri. În decembrie, ar fi weekendurile: 4-5, 11-12, 18-19 (25-26 pică de Crăciun şi nu se pune) ! Cred că 11-12 ar fi cel mai ok, nici început, nici sfârşit de lună. Flex: păi facem întâlnirea de vară (care e clar că s-a dus anul ăsta) şi întâlnirea de iarnă ... ca în modă Link to comment
FLEX Posted September 23, 2004 Share Posted September 23, 2004 Asa, da! sezonier, ce puii lu' zeu! Io sint pentru o data cit mai apropiata, sa nu intram totusi in iarna ... avem jumatate din luna octombrie + ce a mai ramas din septembrie sa ne hotarim ce vrem si citi vrem, apoi minim 2 saptamini pentru rezervare si la inceputul lui noiembrie putem ciocni halbele si praji cirnatul! Oricum, in privinta datei, ma voi supune majoritatii, nici o problema! Doresc cel putin un pat dublu (eu + frienda + copila), la nevoie eu dorm si pe gios (daca o fi super- aglomeratie); si un loc de parcare MIC! Link to comment
zalmoxis Posted September 23, 2004 Share Posted September 23, 2004 MAi baietzi da' nu facem chiar Revelion impreuna adica daca tot e s-o punem s-o punem de doua ori !!Ce ziceti!>!?!?!?.. Link to comment
DragosB Posted September 23, 2004 Share Posted September 23, 2004 @FLEX - pai daca mergem de la 5 dimineatza ... ne gasitzi ... ca la frigu' care va fi prin noiembrie pe Valea Rasnoavei ( ca de chei nu mai poate fi vorba ) ... Pt gratare acolo , mai bine o lasam pe anu' viitor , si atunci putem iesi toti cu corturile... caci isi are si cortul farmecul lui , da' nici sa mori inghetat in el . Pe langa asta , la inceputul lui noiembrie ( mai precis in 6 noiembrie ) , are nunta cumnata-mea (sora sotziei mele ) ... si nu vreau sa lipsesc de la intalnire ... Deci , raman de parere , ca tot mai bine este in decembrie ... Link to comment
DragosB Posted September 23, 2004 Share Posted September 23, 2004 MAi baietzi da' nu facem chiar Revelion impreuna adica daca tot e s-o punem s-o punem de doua ori !!Ce ziceti!>!?!?!?.. Daca s-ar fi dat un premiu pt cea mai geniala idee pe ziua in curs , cu siguranta as fi insistat sa-l primesti ... pt ca este o idee excelenta . Da' , cred ca multi sunt cei care au planificat sau cel putin , au alte ganduri de a sarbatori rev-ul ! Eu unul sunt de acord si cu Rev- ul ! Deci ce ziceti de aceasta propunere !? Link to comment
Lucman Posted September 23, 2004 Share Posted September 23, 2004 Vaxxi, ce zici... ajungi azi la intalnire sa discutam? Link to comment
zalmoxis Posted September 23, 2004 Share Posted September 23, 2004 He he ce zici Fel;ix ia sa vezi cum treb sa inkiriem mai multe case! Link to comment
VAXXi Posted September 23, 2004 Author Share Posted September 23, 2004 Din păcate, n-ajung Lucman... prima posibilitate este când am zis că ajung, în weekendul 2-3 octombrie. Revelion... n-o să vină prea multă lume, ştiţi doar cum este, ObligaţiiRudeChefuri etc dar susţin în continuare o ieşire într-unul din weekendurile lunii decembrie. Nici eu n-am mari pretenţii la cazare - să fie căldură, apă caldă şi un pat curat - nu vreau TV, telefon, net şi alte alea. Link to comment
FLEX Posted September 23, 2004 Share Posted September 23, 2004 Obligatoriu FARA NET! Mai modereaza *ulea Spataru cu vinu'n nas Link to comment
VIPER Posted September 23, 2004 Share Posted September 23, 2004 Intalnirea Autoshow s-a tinut la Bran. In zona gasesti cate pensiuni vrei. Superba ca zona si locatie mi s-a parut Valea (sau Cuibul) cu Struti, dupa ambele Moeciu! Dementiala, mai exact, atat ca peisaj cat si "pensiunea" in sine (de 4 stele!!!) si preturile aberant de mici! Au mancat acolo 9 adulti si 2 copii, fara retinere, inclusiv deserturi si beri, cu 2.5 milioane! Si Moeciu e superb ca zona, nu foarte aglomerat ca in Bran... Link to comment
VAXXi Posted September 23, 2004 Author Share Posted September 23, 2004 Susţin propunerea colegului cu sânge rece ! Place zona, plac oamenii, place drumul ! Link to comment
ovidiuc Posted September 24, 2004 Share Posted September 24, 2004 Pai sa imbinam utilul cu placutul:facem intalnirea undeva in octombrie si cu ocazia asta cautam si hogeac pentru revelion(pentru cine vrea sa participe).Daca noi le trimitem pe fete sa caute cabana .Oare cum suna? Link to comment
sprite Posted September 24, 2004 Share Posted September 24, 2004 ...pai cu revelionul cred ca e putin complicat. Sunt numai 2 zile libere, (31 decembrie este vineri), unii - de pilda eu, brusli, parca si ovidiu, zeu lureaza si pe 31 si pe 3... asa ca, doua zile cu drum cu tot cre' ca e naspa. Ce ar fi sa ne intalnim cu totii in weekendul 2-3 octombrie? Eventual prelungit? Weekend care oricum s-ar fi lasat cu ceva, acolo... Ei? Iar ca locatie Bran, Moeciu sau Cheia? Link to comment
ovidiuc Posted September 24, 2004 Share Posted September 24, 2004 Nu vreau sa fiu gicacontra dar exact pe 2 octombrie am o nunta de la care nu pot sa lipsec(verisoara primara) asa ca eu as propune wee 9-10 octombrie please.Nu as vrea sa ratez iesirea.Si discutam si cu revelionul,poate nu o sa ne cheme la munca pe 31 decembrie "> "> . Link to comment
sprite Posted September 24, 2004 Share Posted September 24, 2004 Nu vreau sa fiu gicacontra... Ba esti! Da' merge si 9-10 octombrie! (din partea mea... sper sa fie si ceilalti de acord ) Link to comment
Recommended Posts