Jump to content

Planul întâlnirii anuale DaewooClub

Recommended Posts

...pai pot sa bag un telefon... are si mail. Da' io vreau sa stiu daca in principiu va convine, pentru ca, nu stiu daca ati intrat pe siteu' lor, da' baia nu e in camera... da' nici nu prea deranjeaza. E, in schimb, o curatenie exemplara, bucatarie imensa si dotata cu tot ce-ti trece prin cap (micounde, frigidere, filtre cafea, pana si aparat pt sandviciuri...) Iar asternuturile si prosoapele miros toate a Lenor...

Bashca zona! mi se pare extraordinara!

Si avem loc de surubarit! Si daca nu ne "iese", mergem jos la ping-pong!

:shock: Bah, da ce de reclama am mai bagat... tre' sa ma autocenzurez...

Bine, nici Moieciu nu-i de colo... dar daca avem loc e ok!

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Bre, baietii, in mod normal nu cred ca gasim vreo casa cu 10-15 locuri de parcare IN CURTE, ca nu-s oamenii nebuni sa strice pamintul cu floricele pentru fiare :lol: .

@claz: eu ti-am spus ca baietii sint rapizi de nu se poate, foarte bine ca te-ai hotarit sa intri ... vezi si tu ce poti aranja pe acolo, sa avem rezerva la varianta lui ovidiuc ...

am asa o senzatie ca o sa fie misto de tot, numa' sa puna zeul o vorba buna la meteorologie, sa nu stam de berbeci in casa, ca-i pacat ...

Propunerea mea e sa nu ne bazam pe oferta gastronomica locala, sa mergem pe autogospodarire ... in fond, mergem sa frigem micul, nu sa mincam tocanita de cartofi ... plus ca efortul financiar se reduce destul de mult, io va spun cinstit ca sint intr-o buda totala cu banii, ma gindesc daca o sa am bani de benzina sau merg fifty-fifty cu Ovidiu.

Experienta ne spune ca un gratar stropit cu una-alta ne duce cam la 250.000ROL/pers., daca stam practic 2 zile am avea 4 mese ca popa, minim 400.000ROL/pers. in regie proprie, inclusiv beuturile.

Despre program: io propun ca sa cuplam caravana bucurestenilor cel tirziu la ora 8:30, la benzinaria Agip de linga Otopeni, mai facem minim o ora pina la Metro Ploiesti (mers in coloana, intirziati, etc.) si de acolo sub 2 ore nu avem cum face ( mai pierdem o ora la cumparaturi) ... ideea e ca aproximativ la 13:00 sa avem fiarele parcate, nevestele cazate si copiii eliberati pe pajiste si noi sa ne bucuram de ale noastre: bericioace, tzuiculitze, vinisor, o tzigare savurata chibitzind la surubareala si altele ...

Hai ca am vorbit cu cumnatu' si dam acum o fuga la Moieciu.

Deci cum pun problema? Viloaie de minim 12 camere si sa incapa minim 10 masini? Limite de pret?

Claz, doi sau 1+2 ? zi-ne clar :D ca atare, lista ar fi

Flex +1+1/2

-sprite + 1(+ 1/2?)

-Shenk + 1

-zalmoxis (+ 1?)

-ovidiuc + 1

-strumfette + 1

-Vaxxi + 1

-pixelconscious + 1

-claz + 2 (3 ?)

--- total 10 + posibil 2 * 1/2 + posibil 1

Deci, cam 10-15 maşini, "ale noastre". Vizitatorii se descurcă, c'est la vie... dacă au loc în curte bine, dacă nu - nu.

pixelconscious, nu cred că se deranjează nimeni.

noi sa ne bucuram de ale noastre: bericioace, tzuiculitze, vinisor, o tzigare savurata chibitzind la surubareala si altele ...

Flex, sună excelent, îmi lasă gura apă (după şurubăreală şi ţigări, să nu înţelegeţi altceva :P ).

In sfarsit am dat si eu de topicul asta !!!!

Nevasta-mea zice de astia: http://www.hotelrestaurant.ro/cheilegradis...istei/index.htm

E cam scumpicel la ei, cam 30 de euro pe noapte. Au de toate pentru totzi, insa cred ca ar merge de facut Revelionul la astia.

In ceea ce ma priveste, as putea veni, si eu si sotzia, urmeaza sa vad cum voi sta cu finantzele, tocmai am dat comanda de mobila in valoare de 10 milioane, si voi fi cam dezechilibrat o luna ... Chiar daca nu vin sa stau, de venit sa va vad, tot voi veni, deci statzi linistitzi ca vin sa va reglez ambreiajele ... Stabilitzi ce si cum, ca eu sunt paralel cu organizarea de intalniri :aloooecineva:

Am un prieten, in Prejmer, care ne poate inchiria o casa de oaspetzi, insa 20 de insi e cam mult pentru el (nu imposibil) ... o sa vorbesc si cu el, cand se intoarce din Germania ... in principiu e foarte de treaba (e preotul din Prejmer), e si loc de parcare ... e si loc de gratare si baute ... parca cerea vreo 8 euro pe noapte (are paturi supraetajate). Il intreb si revin cu amanunte (daca dau de el pana in 9-10 oct).

Propunerea mea e sa nu ne bazam pe oferta gastronomica locala, sa mergem pe autogospodarire ... in fond, mergem sa frigem micul, nu sa mincam tocanita de cartofi ... plus ca efortul financiar se reduce destul de mult, io va spun cinstit ca sint intr-o buda totala cu banii, ma gindesc daca o sa am bani de benzina sau merg fifty-fifty cu Ovidiu.

Felix, si io "sunt in buda" cu banii... ma mai tin un pic de colac :-D , da' cred ca se va pierde nitel din farmec daca te cuplezi fifty-fifty... Gandeste-te ca vom surubari! Pe langa gratar si alea alea, va fi una dintre preocupari! Macar la misto si tot ne vom chiombani pe la vreo masina...

Te mai gandesti?

...

claz + 1

cami (respektivu' cumnat) +1 + 1/2

...

If cumpar_lighioana_matiz Then

intNrMasini = intNrMasini + 2

Else

intNrMasini = intNrMasini + 1

End If

:lol:

Bon, deci îmi permit să concluzionez pentru partea cu drumul: [color="red">întâlnirea sâmbătă, 9 octombrie, la ora 10:00, în incinta benzinăriei Agip Otopeni (cum ieşi din Bucureşti, pe dreapta)[/color].

Bine aşa ? eu v-aştept în parcare la Metro pe la 11:00, 11:30 (ţinem oricum legătura la telefon), după care continuăm spre pensiunea... care-om stabili-o pân' atunci.

danielson, încă nu suntem 20... abia ne-am strâns 10.

deci

daca nu o sa am masina in service, sau mi se mai intampla vreo nenorocire :cadelnita: , vin si io :) . gasesc eu "timp", sau eventual vin cu vreo 5kg de biscuiti la mine :lol:

Flex +1+1/2

-sprite + 1(+ 1/2?)

-Shenk + 1

-zalmoxis (+ 1?)

-ovidiuc + 1

-strumfette + 1

-Vaxxi + 1

-pixelconscious + 1

-claz + 1

-cami (respektivu' cumnat) +1 + 1/2

-ticolino +1

vad ca deja ar fi vreo 11 camere ... :shock: :-D

Cred c-am înţeles eu greşit lista, eu vin doar cu mine însumi, deci cred că pe listă ar trebui doar VAXXi..

Reformulez, să fie mai clar:

Flex: 2 locuri + 1/2

Sprite: 2 locuri + /2

Shenck: 2 locuri

Zalmoxis: 2 locuri

OvidiuC: 2 locuri

Ştrumfu: 2 locuri

VAXXi: 1 loc

Pixel: 2 locuri

Claz: 2 locuri + 2 + 1/2

Ticolino: 2 locuri

-------------------- total 21 locuri şi 3 jumătăţi !

Na ca m-am intors! Iaka fusei pan' la Moieciu...

Qestia e in felul urmator:

1. Regina muntilor

550K in vila "faina", 500K in vila mai mica

madama se intituleaza Daniela Sumedrea

tel: 0745 296 154

2. Vila ... tralala ... ca era noapte deja si nu ma mai tzineau okii sa vad cum se numeste

arata super, curte foarte mare, vo' 15 camere

din pacate nu am avut cu cine sa vorbesc, da' am luat numarul de tel: 0745 892 241

nota* nu era ocupata

3. Pensiunea Angelescu

Vila are 9 camere, nu toate cu baie proprie (sunt 6 bai de toate)

Toata vila costa 5M pe cat stam acolo

Mai are si fra'su' vreo 5 camere (vecin, curte comuna, cred), 400K rol

Loc de masini si de shurubarit: BEREKET

0740 451 589

Punctul 3 mi-a facut cea mai buna impresie.

Acum ramane sa puna organizatorul manutza pe tel si sa stabileasca detaliile. Daca va puneti de acord pe una dintre ele, eu pot sa merg sa platesc aconto, ca asa au cerut toti...

Am facut si cateva poze, da' nu gasesc cablul USB sa le descarc pe laptop... cred ca maine de la munci le pun in album la mine...

ochei... acum astept "decizia" :)

Pai da...

Numai sa aduca dealeru' mashinaria, ca mi-au facut nishte nervi...

Chiar, stie careva de ce nu mai au masini pe stoc la Craiova? Oare e chiar pe bune ca au probleme? Scuze pentru OFF TOPIC, dar poate ma lamureste cineva...

Roger that.

Flex: 2 locuri + 1/2

Sprite: 2 locuri + /2

Shenck: 2 locuri

Zalmoxis: 2 locuri

OvidiuC: 2 locuri

Ştrumfu: 2 locuri

VAXXi: 1 loc

Pixel: 2 locuri

Claz: 2 locuri + 2 + 1/2

Ticolino: 2 locuri

Leutzu: 2 locuri

:arrow: total 23 locuri şi 3 jumătăţi

Facand o soscoteala reiese ca ne trebuie 12 camere.Acum mai e un problem structura pensiunii Maria arata cam asa intr-o prezentare:

CONSTRUCTIE MICA

Parter

bucatarie echipata, sala mese mare (80mp, 50 persoane)

Etaj 3 camere decomandate: C1(1DB), C2(1DB), C3(1DB), cu baie proprie, 1 apart. cu 2 camere: 2x(1DB) si baie proprie.

Sala de mese mare. Toate camerele au TV color

Total camere 5

Total locuri 10

CONSTRUCTIE MARE

Parter

3 camere decomandate: C1(1DB), C2(1DB), C3(1DB), cu baie comuna si WC, sufragerie cu TV color

Etaj 1 6 camere decomandate: C1(1SB+1DB), C2(1SB+1DB), C3(1SB+1DB), cu baie proprie si terasa comuna; C4(2SB), C5(2SB), C6(1DB), cu baie si WC comun

Etaj 2 5 camere decomandate: C1(1SB+1DB), C2(1DB), C3(2DB) cu baie comuna; C4(1DB+1SB), C5(1DB), cu baie proprie

Total camere 14

Total locuri 36

Nota:

SB = pat de o persoana

DB = pat dublu (matrimonial)

EXT = pat extensibil

In alta prezentare:

VILA 1 (corp de lemn, cu terasa):

Parter: bucatarie si sala de mese.

Etaj 1: 5 camere duble cu grup sanitar propriu si TV, si un apartament (2 camere, grup sanitar),

Etaj 2: 5 camere duble cu grup sanitar propriu si TV, si un apartament (3 camere, grup sanitar).

VILA 2:

Parter: 3 camere duble cu o baie comuna, sufragerie.

Etaj 1: 3 camere duble cu grup sanitar propriu si 3 camere cu un grup sanitar comun,

Etaj 2: 2 camere duble cu grup sanitar propriu si 3 camere cu un grup sanitar comun.

Ambele vile au incalzire centrala.

Din studierea atenta rezulta urmatoarele:

1)10 camere au baie proprie,restul au baie la comun

2)rezervarea e facuta pe vazute pe net nu la fata locului.

Eu intreb ce varianta alegem?Mergem pe aceasta sau pe una din propunerile lui Claz pt ca el a fost la fata locului si a vazut despre ce e vorba?

O alta problema :deja nu prea avem variante pentru toate camerele cu grup sanitar propriu,este problem?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...