Jump to content

Planul întâlnirii anuale DaewooClub

Recommended Posts

Vaxxi din pacate doar o noapte.

Noutati:aseara am mai rezervat 2 camere,sunt in total 10.Pretul este de 550.000 lei/camera.Claz poti sa dai o fuga pana acolo sa vezi despre ce e vorba?Doamna nu vrea neaparat aconto,dar macar sa vezi cum arata,sa nu ne trezim in nustiuce cocioaba.

Un cost total eu il estimez undeva la 2.000.000 lei/familie:cazare,masa,bautura,transport.Se poate discuta asupra sumei.

Ps:am rugamintea (fara sa sa simta cineva vizat sau jignit) sa se inscrie doar cei care stiu ca merg sigur(pot aprea si cazuri de forta majora si sa se retraga dar aia e altceva)

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pot sa merg, nu e o problema. NUMAI IN CAZUL IN CARE VA HOTARATI! Sunt 70 km dus-intors. Am mers odata, pot sa mai merg odata. Numai sa nu fie degeaba, ca eu deja platesc cazarea din benzina... Si acum mi se mai inmulteste familia, nu de alta...

Cum am mai spus: merg, nu este nici o problema. Dar sa nu fie fara rost, ok?

Fac poze le pun in mesaj, numai sa ma prind cum, ca io e :hammerhead: ... duhhhhhh

Forta majora in acest punct mai poate sa fie numai:

1. cineva renunta, si in acest caz nu cred ca este asa o problema mare (desigur ca este o pierdere, vorbeam din pdv al gazdei)

2. suntem prea multi, iar in acest caz pot sa renunt la cazare si sa ma intorc in Bv (n-as prea vrea, dar daca altfel nu se va putea, e o varianta)

@iuzar> nu cred ca o sa vrei sa ramai singur intr-o vila mare, daca te hotarasti sa stai mai mult.

O sa te duc la o pensiune mica si cocheta unde am stat anul trecut trei w/e la rand si a fost super! Si conditiile, si oamenii sunt super! Dar are numai cateva camere si nu putem merge toti...

Slaba miscare mai nu ma asteptam zau asa! :) )))))))...De participare vorbeam desigur!!!

Pai e miscarea slaba ca alegi si tu luna octombrie pentru intalniri, cand lumea n-are bani, ca i-a rupt pe totzi in august-septembrie pe concedii si cumparat zarzavaturi pentru iarna ... Cel putzin asta e cazul meu ... Si inca nu s-a terminat, mai este ...

@iuzar> nu cred ca o sa vrei sa ramai singur intr-o vila mare, daca te hotarasti sa stai mai mult.

O sa te duc la o pensiune mica si cocheta unde am stat anul trecut trei w/e la rand si a fost super! Si conditiile, si oamenii sunt super! Dar are numai cateva camere si nu putem merge toti...

...sar'na claz. oricum n-as fi ramas in ditamai casoaia...ceva mai mic ar fi super... problema e sa-mi pun masina pe picioare si sa-mi ramina si bani dupa ce ma intorc de la ai mei, de la Ctza

Da bre, 2 zile x 600 klei/cameră cât vine ? ;) sau nu stăm 2 zile ?   :shock:

mai vaxxi, daca ne intalnim sambata dimineatza, cum sa stam doo zile, huh?? :shock:

shi sa plec direct la giob de la moeciu? neah...

1 noapte, atata, cu retur duminica seara!

Exact, prolonjeurile si le negociaza fiecare separat, daca doreste!

Costuri estimate (per cuplu):

550.000ROL cazare (1 noapte)

700.000 - 1.000.000ROL haleala+bautura

~ 500.000ROL benzina (la clasa mini, desigur, drum B-BV si retur se poate face cu juma' de rezervor mergind lejer)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...