Jump to content

Planul întâlnirii anuale DaewooClub

Recommended Posts

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Vaxxi, cum e carmangeria la Metro Ploiesti?

Uite că nu mai ţin minte... dar parcă e un nene care taie cărneturi acolo. La tăviţe există sigur multe feluri de carne, iar raionul de mâncare e mare, deci cred că au. Dacă se-ntâmplă prin excelenţă să nu fie, repezim o fugă la Billa Ploieşti unde au sigur-sigur.

Bre, eu am un fix cu Billa ... n-as prea lua de acolo nici mincare de pisica ... serios, in Buc. mi se pare cam cel mai de kko SMK (XXL nu se pune), jegos, marfa imprastiata, carnea cam indoielnica ... las' ca au de toate la Metro :lol: :lol: :lol:

...bah, da' voi faceti socoteala la 4 (PATRU :shock: ) mici de caciula? Aide bai, mancam doar asa, de pofta? La naiba, io 2 ii mananc cruzi!

Deja ma gandesc la frigaruile facute de Flex! :-D

Buna idee cu cotletele! :beerchug:

Hai sa centralizam putin:

[color="blue"> ;) Deplasare-intalnire ora 8.45(ca sa plecam la 9.00) la Agip Otopeni(este chiar inainte de aeroport)

-10.00 intalnire cu Vaxxi la Metro Ploiesti;

-10.15-11.00 cumparaturi Metro Ploiesti;

-11.00-13.00 deplsare Ploiesti-Moeciu+jonctiune cu Claz la Rasnov;[/color]

[color="darkblue">Masa

-cand ajungem o gustarica mica;

-dupa amiaza un gratar baban stropit din plin cu lichide;

-la 2-3 noaptea un mini gratar pentru cine rezista pana la acea ora;

-duminica un mic dejun copios+ cafea la greu+chestii de dres(stiti voi dupa ce);[/color]

Program artistisc imbinat cu surubareala si cu deplasari in zona de voie.Chef,veselie,voie buna.

Bine te'am regasit ovidiu :) , astept sa stam la o bere .. la umbra de cauciuc .. sa povestim .. ca acum nu mai am timp nici sa trec strada

... :( ... moeciu e superb, de abia astept sa mergem .. mdeci cum ziceam .. opriti 2oo locuri :D si pls , daca vbim ar fi mult mai usor pt mine plimbandu-ma atat de mult prin fabrica , sa ma contactati pe ymsnger, ca intru pe remote si mai vad ce scrie lumea ( andreiusi@yahoo.com ) - spor

Aşadar şi prin urmare, lista e în transformare:

Flex: 2 locuri + 1/2

Sprite: 2 locuri + 1/2

Shenck: 2 locuri

Zalmoxis: 2 locuri

OvidiuC: 2 locuri

Ştrumfu: 2 locuri

VAXXi: 1 loc

Pixel: 2 locuri

Claz: 2 locuri + 2 + 1/2

Leutzu: 2 locuri

Brusli: 2 locuri+1/2 ?

NFS: 2 locuri + canis lupus

Lucman: 2 locuri + alt canis lupus

Castravete: 2 locuri

Iar marele total este de 31 de locuri, 4 jumătăţi şi 2 câini :rotfl:

Mi-am mai amintit ceva: muzică ! cred că ne ajunge sunetul de la boxele de laptop, aduce cineva ? Am auzit că se aude mişto rău pe boxe Harman Kardon :P :P

Eu vin cu compilaţia proprie de acid jazz (măcar lui Sprite să-i placă) şi DVD-ul cu toate albumele Buddha Bar, care merg excelent ca fundal sonor pentru masă şi discuţii peste o ţigară ;) plus ce-oi mai găsi prin colecţie.

Lista exacta pana acum:

1)Flex: 2 locuri + 1/2

2)Sprite: 2 locuri + 1/2

3)Shenck: 2 locuri

4)Zalmoxis: 2 locuri

5)OvidiuC: 2 locuri

6)Ştrumfu: 2 locuri

7)VAXXi: 1 loc

8)Pixel: 2 locuri

9-10)Claz: 2 locuri + 2 + 1/2

11)NFS: 2 locuri + canis lupus

12)Lucman: 2 locuri + alt canis lupus

13)Castravete: 2 locuri

Astept noi inscrieri.

Un necesar de 13 camere si noi avem rezervate 11.Ne mai combinam ca o noapte nu e jale sau mai gasim noi 2 camere in zona.NU VREAU SA RENUNTE NIMENI PE MOTIVUL ASTA,PUR SI SIMPLU ATAT NE POATE OFERI ACOLO.Claz a vizitat locatia si este ok si a lasat si aconto.Il las pe el sa povesteasca ce a vazut.

Tot Claz vine cu laptop cu mp3.Cine aduce boxe+amplificator?

Eu vin cu compilaţia proprie de acid jazz (măcar lui Sprite să-i placă) şi DVD-ul cu toate albumele Buddha Bar

:shock: Deja am ramas fara cuvinte... acid jazz + buddha bar... GATA! Uit si de gratar si de surubareala... Baietii, de mine ati scapat ca ma mufez la laptop! Multumesc Vaxxi! :veneratie:

Daca e vorba de Toshiba Sattelite nu-stiu-cat, ala cu sunet Harman & Kardon si wide screen, nu ne mai trebuie boxe, ca se aude superb!

PS: Pentru Vaxxi, o intrebare de tigan: pot sa vin cu vreo 2 blancuri? :oops:

Da bre, nici o problemă... dacă toţi cei cărora le-am tras discuri ar fi ţigani, m-ar chema Mama Omida :rotfl:

Nu-i nevoie de 2 blankuri, Buddha Bar şi compilaţia mea încap p-un singur DVD. Îl ard şi ţi-l dau sâmbătă.

Offtopic: aveam eu o idee mai demult, valabilă pentru un număr mai mare de maşini. Pe una din ele să fie montat un emiţător FM cu rază mică, legat la instalaţia audio a maşinii, şi celelalte maşini să aibă radioul acordat pe aceeaşi frecvenţă, frecvenţa de emisie a emiţătorului... aşa încât să se audă aceeaşi muzică în toate boxele, fără defazaje.

La 10 maşini, 4 boxe, vă daţi seama ce-ar fi însemnat ? club portabil :D

Am fost sambata la Moieciu. E super. Sunt doua vile, una cu 10 camere si a zis tanti ca ne mai elibereaza si camera ei, deci ar fi 11 cu baie proprie. In cealalta vila sunt 15 camere, 3 cu baie proprie. Sala de mese este foarte mare (s-au tinut si nunti acolo, deci va imaginati...). Decorata rustic, foarte cocheta. Camerele sunt curate, nu praf, nu igrasie, nu "mishcatori" :) Fiecare camera are cate un pat dublu si un pat simplu, asa ca cei cu jumatati pot sa fie super multumiti. Chiar si cei cu Canis Latrans.

Curtea dintre cele doua vile este terasata in trei trepte:

1. pot intra doua masini, chinuit (nu ne bazam pe curtea interioara, pentru ca exista o pajiste unde incap mult mai multe masini decat avem)

2. terasa cu pitici, plante, kestii rustice

3. GRATARE (DOUA!), unul foarte mare, zidit (spor la invartit mititeii, Felix :) ), si unul pe picioare de metal; tot la [3] sunt doua mese foarte lungi, de lemn, la care putem sta sa-l chibitzam pe Felix, cu bericioasele in maini :)

Peisajul este super, numai sa ne ajute timpul... Si chiar daca nu este de stat pe-afara, avem sala de mese unde ne putem desfasura in conditii foarte bune. In afara de asta, holurile de la fiecare nivel (holurile de acces la camere) au cate un mic living, masa cu vreo 6 scaune, unde se mai poate sta.

@VAXXi> apropos de treaba cu emitatorul, am rezolvat de sambata; am facut un emitator (cu microfon)... bine, scopul meu a fost sa va "ghidonez" prin hatzishul de stradutze, ca si eu am colindat sambata o gramada pana sa nimeresc la pensiune.

@sprite> sorry, dar laptop-ul nu are DVD si din pacate nu pot sa-l las "access free"; in schimb am tot ce inseamna Buddha Barr; am mai mult de 20.000 de mp3, si o sa gasim sigur ceva pe placul tuturor.

In sala de mese exista doua combine muzicale destul de mari (voinice), dar le-au stricat vineri niste italieni. Eventual putem folosi boxele, desi eu am asigurat-o pe tanti ca o sa vin cu scule si o sa incerc sa le repar (poate ma ajuta cineva mai dibaci).

Concluzie: Ce v-am descris aici, i-am spus si lui Ovidiu, live, in timp ce bântuiam prin vila, si-a dat ok-ul, si am lasat un avans la tanti, sa fie sigura ca mergem, si sa fim si noi siguri ca avem rezervarea.

Daca aveti intrebari => PM

Excelent, zalmoxis!

Eu o sa aduc si manele arabesti/frantzuzesti cu Ishtar :lol:

Hai sa facem un playlist, si fiecare sa spuna ce ar dori sa asculte; o sa ajungem la un compromis, pentru ca vad ca avem aceleasi gusturi muzicale :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...