zalmoxis Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 MIsto asat cu jucatorul cel negru sa mor pana la urma ala-i cel mai important ..Tigatag tagatag...Ti no ti no ti no sha la la la lham !.... Link to comment
NFS Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 ... si chiar, la cine joaca ala in negru :?: :?: :?: Ca sa nu existe dubii... ala in negru de obicei joaca la adversari! "> Link to comment
claz Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 @NFS> e TV in sala de mese, numai ca nu stiu in ce hal functioneaza... daca tin bine minte e un Saba de 42" de pe vremea lu' Pazvante Nu prea conteaza, ca fiecare camera are TV, dar atunci... unde mai este distractia?!? Link to comment
NFS Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 Pai facem noi cumva si aducem unul din TV-uri, ori in sala de mese ori in curte. TVR1 cred ca se prinde cu furculitza chiar si acolo! Link to comment
VAXXi Posted October 6, 2004 Author Share Posted October 6, 2004 Sedentarilor ! veniti la munte sa va uitati la TV, in loc sa vizitati ceva p-acolo, sa urcati un deal, o chestie acolo Link to comment
NFS Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 Lasa-ma ca tocmai am venit de la PAINTBALL (mi-a fost dor de voi si-n drum spre casa m-am mai oprit nitel pe la birou). Mi-a iesit sufletu doua ore, da' i-am spart... se vede antrenamentul din Unreal si Wolfenstein! Ma doare un genunchi si am intindere la un umar de cite culcaturi am facut. Asa ca pe munte nu ma prindeti! Oricum, soldatu roman a fost la inaltime! SERVESC PATRIA! Link to comment
VAXXi Posted October 6, 2004 Author Share Posted October 6, 2004 Mai, astia va platesc sa va jucati... asta, sa munciti paintball ? Link to comment
VAXXi Posted October 6, 2004 Author Share Posted October 6, 2004 Vorba cuiva, ca raspuns unuia care se plangea de ora decalata: "ce ma, va simtiti ca si cum ati fi lucrat ore suplimentare la birou ?" Ok, BACK ON TOPIC NOW ! Link to comment
emilv Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 salve shenk-ule, venim si noi, cum sa nu! (2 pers = 1 cam) mai vb joi la intalnire :kissandmakeup: Link to comment
Shenck Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 NFS-ule ai de dat o bere lui Emil & Co deci lista suna asa: 1)Flex: 2 locuri + 1/2 2)Sprite: 2 locuri + 1/2 3)Shenck: 2 locuri 4)Zalmoxis: 2 locuri 5)OvidiuC: 2 locuri 6)Ştrumfu: 2 locuri 7)VAXXi: 1 loc 8)Pixel: 2 locuri 9)Claz: 2 locuri 10)NFS: 1 loc 11)Castravete: 2 locuri 12)Emil: 2 locuri Link to comment
NFS Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 Precum cowboyul care mai intai trage si apoi intreaba... fac si eu la fel. DECI, DAU BEREA, NO PROBLEM! DA' PEN'CE? Si keep in mind ca vreau tot o camera cu 2 locuri, ca cine stie cum se razgandeste faraoana! 1)Flex: 2 locuri + 1/2 2)Sprite: 2 locuri + 1/2 3)Shenck: 2 locuri 4)Zalmoxis: 2 locuri 5)OvidiuC: 2 locuri 6)Ştrumfu: 2 locuri 7)VAXXi: 1 loc 8)Pixel: 2 locuri 9)Claz: 2 locuri 10)NFS:2 loci 11)Castravete: 2 locuri 12)Emil: 2 locuri Mey, pe acolo e vreo spalatorie auto? Ca eu vin de departe si parca n-as vrea sa stau cu musculitzele pe capota!!! Link to comment
zalmoxis Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 Hai mai lasa o s-o spalam noi acolo !..E spalatorie la Rasnov da' acu daca vrei tu sas stai sa speli masina in loc sa speli sticle de betre pe dinautru ma rog )!)))!))! Link to comment
FLEX Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 E spalatorie, chiar la intrarea in Bran dinspre Risnov ... AM si eu o problema @Vaxxi: CUM INTRAM NOI LA METRO PLOIESTI venind de pe centura Ploiestiului? (la Barcanesti facem la stinga); mi se pare ca nu putem intra la dreapta de pe drumul cu prioritate si ma gindesc ca ar trebui sa mergem drept inainte, lasind LukOil la stinga si la intersectia cu drumul ce vine din Ploiesti sa facem cumva stinga ... dar mi se pare ca nu e voie, parca acolo e un indicator obligatoriu dreapta ... :?: Link to comment
NFS Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 ... dar mi se pare ca nu e voie, parca acolo e un indicator obligatoriu dreapta ... :?: Mai, mai, mai, ce probleme avem noi!!!! Link to comment
sprite Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 Aveti mai jos ultima lista. Cu ultimile updateuri. Sorry guys! Chiar nu se poate... probleme personale. 1)Flex: 2 locuri + 1/2 2)Shenck: 2 locuri 3)Zalmoxis: 2 locuri 4)OvidiuC: 2 locuri 5)Ştrumfu: 2 locuri 6)VAXXi: 1 loc 7)Pixel: 2 locuri 8)Claz: 2 locuri 9)NFS:2 loci 10)Castravete: 2 locuri 11)Emil: 2 locuri Link to comment
ovidiuc Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 Sorry Sprite,poate data viitoare. Link to comment
strumfuadi Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 sorry, nu mai vin nici io... @nfs: cum adica mah faraoanca ramane acasa, dar..poate se razgandeshte.. frate, aici e vba de MICI shi CEFE.. ps: referitor la primul rand..i was jokin'.. toata saptamana am preparat mentosane la job cu gandul la mititei shi Link to comment
claz Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 Tocmai citeam previziunile meteo, si se pare ca nu ne prea ajuta vremea. Cica de maine se raceste, ploaie, etc. Si la Moieciu e sensibil mai rece decat in Brasov, de exemplu... Dar nu-i nimic. Avem doua variante: 1. Ne echipam cu impermeabile si stam la gratar (+1 si +1/2 nu cred ca o sa suporte intemperiile) 2. Sala de mese. Bucataria e foarte mare si ne putem desfasura activitatea si pe-acolo Mai naspa o sa fie cu parcatul masinilor, pentru ca poienita aferenta este un pic in panta si e dotata cu iarba din belsug. Si pe ploaie... Link to comment
ovidiuc Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 Stati linistiti nu suntem chiar asa ghinionisti http://www.accuweather.com/adcbin/public/i...ner=accuweather http://romanian.wunderground.com/global/st...ions/15300.html Link to comment
claz Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 Pai eu citeam aici: http://www.jurnalul.ro/modules.php?op=modl...order=0&thold=0 Preventiv, eu zic sa ne pregatim si pentru varianta cu vreme rece. Mai mult pentru cei cu +1/2 Link to comment
ovidiuc Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 Indiferent de cum e vremea MERGEM[/size] "> Link to comment
Shenck Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 Pe Yahoo astia zic ca o sa ploua de simbata dupamasa inclusiv duminica Pe vremea.rol.ro Sambata 9 oct 2004 min. 8°->max. 20° =noros Duminica 10 oct 2004 min. 6°->max. 18°=ploaie, noros :maso: Link to comment
VAXXi Posted October 7, 2004 Author Share Posted October 7, 2004 Scriu repede, ca nu pot sa stau, inca nu mi-au facut astia de la RDS netu' "> - mergem oricum e vremea; dati-o incolo, ca iarba uda nu e gheata... le bagam in viteza si gata - intrarea in Ploiesti: nu prea v-as recomanda s-o luati pe centura, drumul e destul de naspa; daca rezolv cu netul va fac o harta micuta cu drumul prin oras (e mai simplu), daca nu - cand intrati in Ploiesti, pe oriunde ati intra, imi dati un telefon si vin eu si va iau de unde sunteti - v-am zis, am facut gratar si pe zapada, deci niste ploaie n-o sa ne opreasca Daca nu rezolv netu' pana sambata, ne auzim la telefon pe la 9:45, sa-mi ziceti cum ati intrat. Eu as zice totusi sa mergeti pe varianta clasica: veniti in oras (dreapta la Lukoil-ul unde se bifurca drumul), to inainte, urcati pe pod, mai e un pod, ajungeti la sensul giratoriu de la gara si faceti dreapta pe bulevard, iar de-acolo tot inainteeee pana la Metro. Dar ne-auzim la telefon. Link to comment
Recommended Posts