strumfuadi Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 nu va mai kk pe voi cu vremea.. parca atzi fi babe! uite aici prognoza: http://www.weather.com/outlook/travel/local/ROXX0003 nu ne mai ramane decat sa Link to comment
ovidiuc Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 Eaxct,noi ne luam dupa asta.Claz si Shenck aia a voastra e gresita. Link to comment
claz Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 Naspa, mici inecatzi @Shenck> o sa fie doar cefe inecate, nu mici. Cefele noastre, adica, pentru ca cele de mancat sunt biiiiiine protejate de gratarul ACOPERIT. Link to comment
claz Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 Eaxct,noi ne luam dupa asta.Claz si Shenck aia a voastra e gresita. @Ovidiu: de mers, mergem oricum. Am anuntat despre vreme mai mult pentru cei care au copii, sa fie pregatiti cu haine adecvate. Nu strica o masura de precautie in plus... Cara Matizuca... Link to comment
danielson Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 Mah, s-au scurs tone de cerneala virtuala, si tot nu m-am prins unde vetzi fi ... La pensiunea MIMI, in Moeciu ? Link to comment
ovidiuc Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 Da Danielson exact acolo.Te asteptam pe la noi. Link to comment
Shenck Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 nu va mai kk pe voi cu vremea.. parca atzi fi babe!uite aici prognoza: http://www.weather.com/outlook/travel/local/ROXX0003 nu ne mai ramane decat sa Asta e pt Bucuresti. Pt Brashov http://www.weather.com/outlook/travel/local/ROXX0002 Day | Daytime High /Overnight Low (°C)|Precip. ---------------------------------------------------------- Sat Oct 09 | PM Showers 19°/7° | 30 % Sun Oct 10 |Showers 17°/7° | 60 % Link to comment
ovidiuc Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Mai Shenck-ule ce ne bagi strambe?? "> "> Dao in pana mea de vreme,cum o fi o fi.Numai astia o dau nasoala,restul ok. Link to comment
danielson Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 N-as vrea sa va sparg cheful, dar astia de la weather la un moment dat anuntzau 5 grade in zona Brasovului, si-acilea era cu maneca scurta. Pana una alta, vremea e faina. Dimineatza 10 grade, dupa care se incalzeste nitzel. Va recomand hainele de toamna. Vedetzi si voi camerele astea doua: mms://217.10.192.13/xcam4 mms://217.10.192.13/xcam3 Link to comment
Shenck Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 http://www.inmh.ro/index.php?id=47®iune...6&symbol=12.gif Link to comment
ovidiuc Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Bey deci ca sa fie clar intalnirea este la ora 9.00 la peco Agip pe D.N. 1 inainte de aeroportul Otopeni.Ar fi bine sa ne stringem putin inainte ca la 9.00 sa plecam.Un lucru e clar cumparaturile mari le facem la Metro Ploiesti.Pt ceva gustari vine fiecare separat sau cumparam tot de acolo(eu asa as prefera).Ne bagam la un mic dejun la tanti?Lista finala: 1)Shenck 2 2)Flex 2+1/2 3)Zamolxix 2 :?: 4)Ovidiuc 2 5)Pixel 2 6)Strumfadi 2 7)Castravete 2 8)EmilV 2 9)Vaxxi 10)Claz 2 11)Nfs 2 :?: Sau mai anuntat Leutzu si Emi.Danielson te asteptam. Link to comment
zalmoxis Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Puii mei cam putzini mai !..Poate ne salveaza motoboys!!! ))))....Marci de preferat ))))).... Link to comment
emi2009 Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Noi venim doar in trecere...bem, mancam shi apoi plecam... Link to comment
ovidiuc Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Sa vaniti voi cu mana in f...d ca beti si mancati ciuciu. Link to comment
Castravete Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Mdeci , pe partea de organizare , mi'a venit de dim o idee, mai mult ca o necesitate pentru wknd, pentru cei ce mergem la intalnire : sa faca unul din noi , pe pagini A4 , un mic post-it cu ceva de genul : Intalnirea anuala a Daewooclub , si un numar , foaie pe care sa o punem undeva in geam .. ca nu stiu daca mai e timp de autocolante sau alte nebunii ... astept raspuns . Eu ma pot oferi sa printez daca e , fara probleme. Treaba e , ca pana la ora 14 ar trebui sa se finalizeze proiectul , daca se "aproba" desigur Link to comment
claz Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Vesti bune: Azi se anunta o zi insorita. A fost un pic de ceatza de dimineata, dar acum e frumos. In schimb este foarte frig, asa ca ... haine groase, mai ales daca stam seara la gratar. Nu prea sunt nori, nu vad de ce s-ar strica tocmai maine timpul... Cred ca avem bafta Link to comment
claz Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Hi hi! Frigul e musai in anotimpul acesta... ziceam ca avem bafta sa nu ploua si sa fie soare ) Link to comment
Castravete Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 mdeci nu zice nimeni nimic de ideea mea ? atunci o lasam balta Link to comment
ovidiuc Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Hai ca incerc sa compun ceva.Iti trimit pe email. Link to comment
zalmoxis Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Mdeci , pe partea de organizare , mi'a venit de dim o idee, mai mult ca o necesitate pentru wknd, pentru cei ce mergem la intalnire : sa faca unul din noi , pe pagini A4 , un mic post-it cu ceva de genul : Intalnirea anuala a Daewooclub , si un numar , foaie pe care sa o punem undeva in geam .. ca nu stiu daca mai e timp de autocolante sau alte nebunii ... astept raspuns . Eu ma pot oferi sa printez daca e , fara probleme. Treaba e , ca pana la ora 14 ar trebui sa se finalizeze proiectul , daca se "aproba" desigur Pai coane ce facem cu hartia A4 o lipim cu scotch pe geamuri sau ce !!Fi si tu mai explicit la ce le folosim!Ca era misto sa fi avut un banner !!! Link to comment
Satori Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 da, in geam... sa stie toata lumea unde se duc atatia matizauri si ticozauri. si sa fie si un fel de publicitatea ambulanta la forum. ma ofer si eu pentru printare. de fapt, ma ofer pentru orice fel de printare atat timp cat nu depaseste 1000A4 pe sapt. :-D Link to comment
ovidiuc Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Cam de atat sunt inspirat intalnire.doc Link to comment
Castravete Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 da musiu , ceva de genul asta , cum merg aia in tururi .. cu autocarele .. sau cand merg la raliuri .. au un mic tag .. cu numele grupului ... si daca nu gresesc, la grupuri pe sosea parca era indicata treaba asta cu marcarea masinilor care fac parte din "haita", si deh , ne avand alte posibilitati in timpul atat de scurt care a ramas pana la plecare , m'am gandit ca varianta cu colile A4 lipite finutz cu scotch pe geam dreapta spate ar fi suficient. Link to comment
iuzar Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Baieti, pina joia viitoare eu ma risipesc in neant sau cum zice o tanti "Membrul DaewooClub are netul inchis sau nu se afla in aria de acoperire" ... adica habar n-am daca frate-miu mai are net la Constantza... asa ca eu va urez [color="red">Distractie placuta!!!![/color] ...si ne vedem joia viitoare...sper cu salupa din dotare Link to comment
Recommended Posts