Jump to content

Planul întâlnirii anuale DaewooClub

Recommended Posts

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

claz , trimite'mi pe mail pls sampelu'

gandeste'te ca mai trebuie sa faci loc acolo sa intre numele si nickul de pe forum, daca ai timp , completeaza tu si asta si trimite'le pe toate la mine pe mail nu sunt multe sunt doar zece , ca pe mine ma treci pe posterul lui adi ( strumfu)

astept cu nerbdare decizia ta ca sa apuc sa le si scot

@Castravete> ce am postat este .jpg

Originalul este realizat in CorelDraw! 10. Care fisier doresti sa-ti trimit?

Nu am prea inteles cu nicku'. Le fac pe fiecare separat cu nick-urile aferente?

mdeci exporta'le pe toate JPG , grayscale, nu ma intereseza rezolutia ...

si cand le exporti sa exporti cu numele si nickul de pe forum gen :

Andrei

-=Castravete=- .. sau eu stiu .. alta metoda care tie ti se pare mai potrivita cu designul facut. Eu din pacate nu am timp acum sa ma ocup , ca azi plec de la munci mai repede .. daca ai cum sa faci asta astept cu nerabdare , daca ai nelamuriri : 0722 801 051

Este ochei!

Isi face cineva un pic de timp sa-mi trimita lista de corespondentza nickname - real name? Din pacate eu nu cunosc decat trei forumisti (doi reali si unul virtual :) )

Multzam

hai ca ti'am trimis in pm , le ai acolo ... spor , acum plec de la munca , dar o sa ma intorc sa le printez , daca le mai poate printa si altcineva , let me kno ' , ma puteti gasi numai pe mob de acum incolo. ( sa ma anuntati va rog , ca sa stiu daca ma mai intorc sau nu la munca )

Misto ideea cu bannerul, hehe, e bine ca aveti imaginatie :lol:

O sa iau la mine si un marker, eventual scoateti variante `albe' si le completam loco in parcare. Dat fiind ca e vineri, 15:30, si lumea s-a cam tirat de la munca, ne-auzim maine la telefon ! Indiferent cum e vremea ;)

Puii mei cam putzini mai !..Poate ne salveaza motoboys!!! :) ))))....Marci de preferat :) )))))....

Lasa Zalmoxe, ca si intalnirea anuala Volkswagen Club e tot in zona aia, si tot in 9-10 ... ei se intalnesc la Bran. Poate facem niste liniutze cu ei.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...