Satori Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 cred ca e mai bine asa. INTALNIREA ANUALA A MEMBRILOR.doc Link to comment
Castravete Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 mai trebuie bagat si un numar ! .. paaaarerea mea Link to comment
zalmoxis Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Si unde si cand ni le lipim!?!?La AGIP!?!?!..BAI SI SA FIE CU ROSU PLS...Le trag eu daca bu avertyi color !! Link to comment
claz Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Cam asa a iesit in 2 minute de "creeatzie"... sugestii?" class="ipsImage"> Link to comment
ovidiuc Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Claz mai vin si alte tipuri de Daewoo nu numai Matiz. Link to comment
claz Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Stiu, Ovidiu. Mi s-a parut mai sugestiv cum arata asa... Pot sa sterg poza cu Matizul si sa pun sigla Daewoo. E ok? Link to comment
ovidiuc Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Este.Baieti ce model alegem?Castravete decide. Link to comment
claz Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Gata. Am rectificat "ofensa" Link to comment
Castravete Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 claz , trimite'mi pe mail pls sampelu' gandeste'te ca mai trebuie sa faci loc acolo sa intre numele si nickul de pe forum, daca ai timp , completeaza tu si asta si trimite'le pe toate la mine pe mail nu sunt multe sunt doar zece , ca pe mine ma treci pe posterul lui adi ( strumfu) astept cu nerbdare decizia ta ca sa apuc sa le si scot Link to comment
claz Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 @Castravete> ce am postat este .jpg Originalul este realizat in CorelDraw! 10. Care fisier doresti sa-ti trimit? Nu am prea inteles cu nicku'. Le fac pe fiecare separat cu nick-urile aferente? Link to comment
Castravete Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 mdeci exporta'le pe toate JPG , grayscale, nu ma intereseza rezolutia ... si cand le exporti sa exporti cu numele si nickul de pe forum gen : Andrei -=Castravete=- .. sau eu stiu .. alta metoda care tie ti se pare mai potrivita cu designul facut. Eu din pacate nu am timp acum sa ma ocup , ca azi plec de la munci mai repede .. daca ai cum sa faci asta astept cu nerabdare , daca ai nelamuriri : 0722 801 051 Link to comment
claz Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Este ochei! Isi face cineva un pic de timp sa-mi trimita lista de corespondentza nickname - real name? Din pacate eu nu cunosc decat trei forumisti (doi reali si unul virtual ) Multzam Link to comment
Castravete Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 hai ca ti'am trimis in pm , le ai acolo ... spor , acum plec de la munca , dar o sa ma intorc sa le printez , daca le mai poate printa si altcineva , let me kno ' , ma puteti gasi numai pe mob de acum incolo. ( sa ma anuntati va rog , ca sa stiu daca ma mai intorc sau nu la munca ) Link to comment
VAXXi Posted October 8, 2004 Author Share Posted October 8, 2004 Misto ideea cu bannerul, hehe, e bine ca aveti imaginatie O sa iau la mine si un marker, eventual scoateti variante `albe' si le completam loco in parcare. Dat fiind ca e vineri, 15:30, si lumea s-a cam tirat de la munca, ne-auzim maine la telefon ! Indiferent cum e vremea Link to comment
Castravete Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 vaxxi , o sa se scoata si 2-3 no name , dar nu uita de marker .. ca sa nu'l mai iau eu pe al meu .. ca e mucit ne vedemos maine dar pana una alta sa pun si eu pozele de aseara Link to comment
emi2009 Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Sa intzeleg ca or sa vina shi motociclishtii la Moeciu??? Link to comment
FLEX Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Maybe, depande de vreme ... o sa vedem ... Link to comment
zalmoxis Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 Da' de ce intrebi !?!? Ai cam vrea o casca -n gura de la Marci nu!?!?!?... Link to comment
ovidiuc Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 Baieti eu trag obloanele.Ne vedem maine dimineata. Link to comment
danielson Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 Puii mei cam putzini mai !..Poate ne salveaza motoboys!!! ))))....Marci de preferat ))))).... Lasa Zalmoxe, ca si intalnirea anuala Volkswagen Club e tot in zona aia, si tot in 9-10 ... ei se intalnesc la Bran. Poate facem niste liniutze cu ei. Link to comment
FLEX Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 Liniutze cu creta pe asfalt, poate ... io din parking nu scot fiara cu BRRC la bord ... Link to comment
claz Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 Foarte Cate beri pe cap de forumist revin? Nu de alta, da' mi s-a facut o ST... Link to comment
zalmoxis Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 BRRC!!!Bleaaaah !VIN VIERT TETELU' !!!!.... Link to comment
claz Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 neaks! BERE RECE cu bruma pe ea! Beau aproape o stekla intreaga! Link to comment
Recommended Posts