Jump to content

Planul întâlnirii anuale DaewooClub

Recommended Posts

PS - > pe mine ma tot bantuie intrebarea : ... cum a iesit ciorba  lu' tanti MIMI ?!

Asta trebuei sa ne spuna martiu' Zeu al scortisoarei :) hi hi hi

Toate "navele" daewoo sint docate exceptind NFS si Zeu care inca mai alearga. la 7 zeu era pe Posada si NFS-ul dupa Craiova. Speram sa ajunga cu bine toata lumea.

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mdeci la toate cele spuse anterior .. dupa ce am vazut pozelele .. pot afirma ca la toate cele prezentate de vaxxi .. AVEM DOVEZI :D

.. fotografiile trebuiesc filtrate , am sa ma ocup de asta maine :)

noapte buna , si drum bun NFS .. sa ajungi cu bine

nait

S-a continuat cu discutii, dans si voie buna (in unele cazuri poate fi numit aproximativ "dans" :P ), stingerea dandu-se in jurul orei 2:00.

Mai Vaxxi si sa uiti tu tocmai incercarea lui Claz de a ne compune un IMN!

In orasul Hunedoaraaaa

In orasul HuUunedoaraaa

In orasul Hunedoara

In orasul Hunedoaraaaaaaa

Stau cu cafeaua in fata , tigara in mana si cu fotografiile in fata , si nu 'mi vine sa cred ce repede a trecut timpul.

Respectele mele tuturor celor care au reusit sa ajunga si celor care s'au gandit la noi :D adica mai mult sau mai putin ... tuturor

Baietzi data viitoare nu mai facem asa am stat fix 24 de ore ceea ce nu-i chiar mult sa recunostem Asta ca sa nu spunem ca pana la urma am facut si noi o iesire in gasca la munte da' puii mei ce trreaba avea cu Daewoo Club deci data viitoare organizam niste probe ceva concursuri gata cu exclusiv gratar !...Ma intrzelegeti cum zic daaaaa!!....Acum ma duc sa ma odihnesc ca taaare mult efort amm pus sa tin vremea buna pana ieri seara !..Ta na na nanana nanan!

Ai dreaq extraterestrii astia... sa ma rapeasca ei pe mine si sa-mi stearga memoria taman cand era distractia in toi. Nu-i nimic.. citesc acum ce s-a intamplat! :)

Si cu "Orasul Hunedoara"... lasati-o balta! Tocmai mi-a zis Marga ca s-a lalait pe mai multe voci, deci nu eram singur! Da?!? :drinkers:

Oricum, a fost super! Si inca o data, bucuros de cunostinta, si la mai multe iesiri impreuna!

Deci, eu zic asa cu pozele: cine a fost la intalnire, poate primi cdul cu pozele `necenzurate` inclusiv numere de inmatriculare, hehe... cine nu, va astepta nitel pana editez pozele, scot din poze tigarile/numerele de inmatriculare, si o sa fac o pagina separata de forum.

Pai sterg de tot tigarile, si in loc de tigari pun surubelnite, sa creada lumea c-am si surubarit acolo :rotfl: o sa fie cam greu de explicat de ce tin unii surubelnita in gura, dar s-au mai vazut cazuri :D

Serios acum, are cineva vreo problema cu tigarile ? numerele de inmatriculare am inteles ca oricum le "cenzuram"... daca mai e ceva sau cineva care nu trebuie sa apara in poze, sa zica amu' !

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...