Shenck Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 PS - > pe mine ma tot bantuie intrebarea : ... cum a iesit ciorba lu' tanti MIMI ?! Asta trebuei sa ne spuna martiu' Zeu al scortisoarei hi hi hi Toate "navele" daewoo sint docate exceptind NFS si Zeu care inca mai alearga. la 7 zeu era pe Posada si NFS-ul dupa Craiova. Speram sa ajunga cu bine toata lumea. Link to comment
Castravete Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Mdeci la toate cele spuse anterior .. dupa ce am vazut pozelele .. pot afirma ca la toate cele prezentate de vaxxi .. AVEM DOVEZI .. fotografiile trebuiesc filtrate , am sa ma ocup de asta maine noapte buna , si drum bun NFS .. sa ajungi cu bine nait Link to comment
iso Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Ma bucur ca v-ati simtit bine . Link to comment
Satori Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 subscriu. si sunt nerabdator sa vad pozele. :-D Link to comment
Shenck Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 S-a continuat cu discutii, dans si voie buna (in unele cazuri poate fi numit aproximativ "dans" ), stingerea dandu-se in jurul orei 2:00. Mai Vaxxi si sa uiti tu tocmai incercarea lui Claz de a ne compune un IMN! In orasul Hunedoaraaaa In orasul HuUunedoaraaa In orasul Hunedoara In orasul Hunedoaraaaaaaa Link to comment
VAXXi Posted October 11, 2004 Author Share Posted October 11, 2004 Vrei sa spui: In orasul Hunedoaraaaa In orasul HuUunedoaraaa In orasul Hunedoara In orasul Hunedoaraaaaaaa Link to comment
hitman Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Bey, poate imi explicatzi si mie: care era smecheria cu orasul Hunedoara? De ce nu era alt oras? Link to comment
ovidiuc Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Vaxxi a oglindit excelent ce a fost acolo.Ca toata lumea m-am simtit SUPER.Trebuie repetata actiunea. Link to comment
Castravete Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Stau cu cafeaua in fata , tigara in mana si cu fotografiile in fata , si nu 'mi vine sa cred ce repede a trecut timpul. Respectele mele tuturor celor care au reusit sa ajunga si celor care s'au gandit la noi adica mai mult sau mai putin ... tuturor Link to comment
zalmoxis Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Baietzi data viitoare nu mai facem asa am stat fix 24 de ore ceea ce nu-i chiar mult sa recunostem Asta ca sa nu spunem ca pana la urma am facut si noi o iesire in gasca la munte da' puii mei ce trreaba avea cu Daewoo Club deci data viitoare organizam niste probe ceva concursuri gata cu exclusiv gratar !...Ma intrzelegeti cum zic daaaaa!!....Acum ma duc sa ma odihnesc ca taaare mult efort amm pus sa tin vremea buna pana ieri seara !..Ta na na nanana nanan! Link to comment
claz Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Ai dreaq extraterestrii astia... sa ma rapeasca ei pe mine si sa-mi stearga memoria taman cand era distractia in toi. Nu-i nimic.. citesc acum ce s-a intamplat! Si cu "Orasul Hunedoara"... lasati-o balta! Tocmai mi-a zis Marga ca s-a lalait pe mai multe voci, deci nu eram singur! Da?!? Oricum, a fost super! Si inca o data, bucuros de cunostinta, si la mai multe iesiri impreuna! Link to comment
ovidiuc Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Pai tu nu facusi off-road ca eu parca asa tin minte? Link to comment
claz Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Îhî. Off-road. Cred ca am cuplat la un moment dat tractiunea integrala. Marturie sta o vânataie pe genunchi. :gothigh: Link to comment
Castravete Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Mdeci eu am mai redimensionat fotografiile ... pentru a putea fi si uploadate in mare 3xxkb ... cine doreste cine mai pofteste astept ftpuri in privat , iar cei care o sa vina joi o sa primeasca cedeu Link to comment
Castravete Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Intrebare de baraj : pe CD vreti sa pun fotografiile nemodificate ? si relativ ne triate .. .. gen oferta speciala astept propuneri Link to comment
pixelconscious Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 eu votez cu nemodificate/neprelucrate. sa iti aduc blank in seara asta ? Link to comment
Castravete Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 nu , stai linistit ca am cedeuri la munca o sa aduc eu joi Link to comment
ovidiuc Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Si eu tot pe varianta 'necenzurata' merg. Link to comment
sprite Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 ...auzi, capat si io unu' chiar daca n-am "prestat"? Vreau si io sa le vad... Link to comment
zalmoxis Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Pai eu zic sa aduci ptr toata lumea ce s-o mai lungim!!! Link to comment
VAXXi Posted October 11, 2004 Author Share Posted October 11, 2004 Deci, eu zic asa cu pozele: cine a fost la intalnire, poate primi cdul cu pozele `necenzurate` inclusiv numere de inmatriculare, hehe... cine nu, va astepta nitel pana editez pozele, scot din poze tigarile/numerele de inmatriculare, si o sa fac o pagina separata de forum. Link to comment
Instinkt Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Aduc si eu un blank. Chiar daca nu am putut ajunge, vreau si eu pozele de la intalnire. Sunt convins ca sunt destul de multe si chiar le-as vrea si eu. Joi seara vin cu blankul pregatit. Link to comment
pixelconscious Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 (...) va astepta nitel pana editez pozele, scot din poze tigarile(...) hehehe VAXXI, mai bine baga un watermark cu "tutunul dauneaza grav sanatatzii!" auzi ? dar fa-l mic mic, asa cum e pe pachet Link to comment
VAXXi Posted October 12, 2004 Author Share Posted October 12, 2004 Pai sterg de tot tigarile, si in loc de tigari pun surubelnite, sa creada lumea c-am si surubarit acolo o sa fie cam greu de explicat de ce tin unii surubelnita in gura, dar s-au mai vazut cazuri Serios acum, are cineva vreo problema cu tigarile ? numerele de inmatriculare am inteles ca oricum le "cenzuram"... daca mai e ceva sau cineva care nu trebuie sa apara in poze, sa zica amu' ! Link to comment
pixelconscious Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 cu numerele de inmatriculare mai inteleg.. dar cu tigarile ce-ati avut ? Link to comment
Recommended Posts