Jump to content

Planul întâlnirii anuale DaewooClub

Recommended Posts

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Asaaaaa... ca eu nu mi-am scris inca impresiile pe aceasta tema... am avut emotii mai puternice pe drum ;)

Vreau sa va spun ca a fost super, m-am simtit excelent si mi se pare ca a meritat efortul. Mi-ar fi parut rau sa pierd intalnirea asta. N-am fost eu in forma maxima, din cauze de chiauneala... da' as mai face-o maine inca o data!

Tinind cont ca si evenimentul rutier in care am fost implicat s-a incheiat cu bine, iar excesul de adrenalina imi ajunge pt citiva ani, pot sa zic ca a fost o agapa reusita si un w/e asisderea !!!!

Abia acum scriu si eu... Regretele sunt tardive, dar zau ca nu am avut cum sa ajungem... O combinatie de obligatie de servici si placere ne-a dus la cabana firmei, la Cota2000, fix in 9-10 octombrie... Descrierile voastre seamana perfect cu ce a fost acolo, inclusiv nebunia de pe drumul de intoarcere... Sper totusi ca sa nu fi fost asta intalnirea anuala, sa mai vina una...

Pai avand atat de mult succes intalnirea anuala .. ne'am inteles sa mai facem una ... sezoniera , semestriala , lunara , ( saptamanala avem ) , zile de nastere , premieri , prime , promovari, nasteri ... si tot asa .

Sa facem ... CALENDARUL intalnirilor daewooclub. :D

• 2 weeks later...

Am plecat de la Discutăm despre stabilirea unei întâlniri anuale. Deocamdată, se propune locaţia Braşov. În rest, nimic... si am ajuns la:

Avem o poză de la întâlnire:

Subiect: maşinile parcate şi posesorii lor lângă ele, pe păşunea/pajişte din faţa pensiunii.

Multumim participantilor, a fost excelent ! continuam cu ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...