VAXXi Posted October 12, 2004 Author Share Posted October 12, 2004 Stiu ca s-a discutat cu tigarile in ce priveste pozele de la intalniri... unii nu vroiau sa stie rudele ca fumeaza Link to comment
pixelconscious Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 hahaha un fel de.. cum se chema emisiunea aia? "feriti-va de magarus" Link to comment
Instinkt Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Deci sa inteleg ca pana la urma, o sa primesc si eu un cdeu cu poze in schimbul unui blank, joi seara ? :-D Link to comment
NFS Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Da' un link catre ftp-ul ala primesc si eu, ca sa-mi trag ziua a doua? Link to comment
VAXXi Posted October 12, 2004 Author Share Posted October 12, 2004 Da bine'nteles, imediat ce-s gata (acum se incarca). Link to comment
NFS Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Asaaaaa... ca eu nu mi-am scris inca impresiile pe aceasta tema... am avut emotii mai puternice pe drum Vreau sa va spun ca a fost super, m-am simtit excelent si mi se pare ca a meritat efortul. Mi-ar fi parut rau sa pierd intalnirea asta. N-am fost eu in forma maxima, din cauze de chiauneala... da' as mai face-o maine inca o data! Tinind cont ca si evenimentul rutier in care am fost implicat s-a incheiat cu bine, iar excesul de adrenalina imi ajunge pt citiva ani, pot sa zic ca a fost o agapa reusita si un w/e asisderea !!!! Link to comment
iuzar Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Pai eu zic sa aduci ptr toata lumea ce s-o mai lungim!!! Da chiar...vreau si eu, sa ma oftic de ce a fost acolo... si o sa pun si eu poze facute la intilnirea cu Doru... Link to comment
VIPER Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Abia acum scriu si eu... Regretele sunt tardive, dar zau ca nu am avut cum sa ajungem... O combinatie de obligatie de servici si placere ne-a dus la cabana firmei, la Cota2000, fix in 9-10 octombrie... Descrierile voastre seamana perfect cu ce a fost acolo, inclusiv nebunia de pe drumul de intoarcere... Sper totusi ca sa nu fi fost asta intalnirea anuala, sa mai vina una... Link to comment
Castravete Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Pai avand atat de mult succes intalnirea anuala .. ne'am inteles sa mai facem una ... sezoniera , semestriala , lunara , ( saptamanala avem ) , zile de nastere , premieri , prime , promovari, nasteri ... si tot asa . Sa facem ... CALENDARUL intalnirilor daewooclub. Link to comment
ovidiuc Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Sa zica fiecare cand ia salariul ca sa stim in ce zile le punem Link to comment
Instinkt Posted October 13, 2004 Share Posted October 13, 2004 Se mai aude ceva cu pozele puse pe acel site ? Ca vreau sa le vad. Link to comment
VAXXi Posted October 27, 2004 Author Share Posted October 27, 2004 Am plecat de la Discutăm despre stabilirea unei întâlniri anuale. Deocamdată, se propune locaţia Braşov. În rest, nimic... si am ajuns la: Avem o poză de la întâlnire: Subiect: maşinile parcate şi posesorii lor lângă ele, pe păşunea/pajişte din faţa pensiunii. Multumim participantilor, a fost excelent ! continuam cu Link to comment
Recommended Posts