Jump to content

Planul întâlnirii anuale DaewooClub

Recommended Posts

La un prim ochean eu am gasit 3 variante acceptabile:

1)Monica(Mimi) vila 1 :10 camere duble cu grup sanitar propriu,curte cu gratar,acces bucatarie,600.000 lei/camera/zi;

2)Clinciu : 17 camere duble cu grup sanitar propriu,curte cu gratar,bar de zi,600.000 lei/camera/zi;

3)Ghiocelul : 8 camere duble cu grup sanitar propriu,curte cu gratar,restaurant,550.000 lei/camera/zi.

Preturile nu stiu cat sunt de actuale dar cat poate sa fie in plus ca nu e sezon.Vedeti si voi ce va place,nu neaparat din cele alese de mine,si sa trecem la plata.

Si alte oferte

Pensiunea Adriana /3 margarete

Pret: 450.000 LEI camera/noapte

Servicii: cazare + PC

Valabilitate: 2004

Facilitati: Pentru un sejur in Moeciu de Sus puteti alege Pensiunea Adriana , o vila moderna cu tot confortul pus la dispozitia nostri.Va oferim 11 camere duble ,opt grupuri sanitare ,doua sali de mese ,foisor,gratar ,loc de joaca ,parcare .

Pensiunea Adriana

adresa: Moeciu de Sus ,Brasov

Telefon: 0744 692 101 0745 708 025

Web: www.pensiunea-adriana.ro mail adriana@pensiunea-adriana.ro

http://inmoeciu.ro/

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

la pensiunea mihaiela mi'au atras interesul urmatoarele "versuri":

"Curte spatioasa. Parcare auto. Gratar"

PAM-PAM!! :-D

Ideea e ca nu vom incape cu totzii intr'o singura pensiune.. ar trebui sa ne cazam la nishte pensiuni apropiate, eventual una langa alta (daca exista asha ceva..)

aia este urzica, de care spuneam mai devreme. am petrecut acolo 30 de zile adunate in ultimii 3 ani. este foarte frumos si oamenii de treaba. parcarea se face in rampa asa ca daca aveti probleme cu frana de mana sau gume uzare rau (iarba uda) lasati pe altii sa urce primii :) noi am alergat putin dupa un papuc.

cea mai mare parcare, GARANTAT (bineinteles, la pensiuni) o are totusi niculina. Au incaput 15 masini fara absolut nici o problema!!! si au si o rampa mica sa te uiti pe sub mashina :)

Mie-mi convine şi "Mihaiela" :rotfl: şi Clinciu. Pentru 2 zile, ce contează 100 de mii în plus ?

Şi neapărat, s-avem curte mare să băgăm maşinile (facem şi poze, nuuu ? :P ), şi - cel mai important, zic eu - să fim toţi la un loc, în aceeaşi pensiune ! că-i aiurea să fim împărţiţi pe ici pe colo, chiar dacă-s aproape...

Ce alegeţi voi, mie-mi convine.

Gata s-a terminat !....Beton !!!!!.....Auzi Ove sa facem rost mai de niste gentzi frigorifice !...Ta na na na mai mai sunt nici 2 sapt bvoi realizatzi ...Ce-i naspa e ca nu prea se anuntza din tara !!....Auzi si cred ca o sa ne mai trebuie camere mai multe ..Ce dra doar nu suntem numai 8 (sau nu venim cu scorpii!!!?)

Zeule 8 camere adica 16 locuri

Eu zic că-i bine, dat fiind că abia ne-am strâns pe listă 8 şi 2 jumătăţi.

Repostez lista, cine vrea să vină se adaugă la listă !

-Flex +1+1/2

-sprite + 1(+ 1/2?)

-Shenk + 1

-zalmoxis (+ 1?)

-ovidiuc + 1

-strumfette + 1

-Vaxxi + 1

-pixelconscious + 1

Bey ma injurati,nu ma injurati eu am rezervat 8 camere pentru noaptea 9-10 octombrie 2004 aici...

Bai, da' chiar suna bine! Mai naspa drumu' ala de tara de vreo 200 de metri... o fi pavat cu piatra de rau...

Bai, da' am si io o intrebare: mergem sa ne gratarim sau ne bagam la meniu la tanti aia? :shock: Adica suntem taberisti sau mergem cu laptopu' dupa noi?

Păi trebe să discutăm - tot aici, evident. Laptop nu strică să avem, nici o staţie cu 2 boxe.

Drumul - îmi susţin propunerea: bucureştenii se întâlnesc unde doresc (la LukOilul de la ieşirea din Buc, sau în parcare la McDonalds Otopeni, nu e aşa multă lume şi nu cred că are rost o întâlnire în oraş), eu v-aştept la ieşirea din Ploieşti spre Braşov, în parcare la Metro, de unde luăm şi păpică şi beuturică ! e bine ?

Buna ziua la toata lumea!

In primul rand doresc sa va spun ca sunt klandestin deocamdata... adica nu am auto Daewoo. Inca. Oricum... am citit forumul din byte in byte, asa ca pot sa dau si extemporal din subiectele postate :) Teoretic ar fi trebuit sa am deja, dar se pare ca sunt ceva probleme la Craiova si merge mai incet cu livrarile...

Nu as fi dorit sa ma "manifest" pe forum pana nu deveneam posesor autorizat de lighioana tip Matiz, dar vad ca se misca repede lucrurile cu intalnirea anuala Daewoo Club, la care as vrea sa particip (daca e voie!). Am tinut legatura pe MP cu FLEX, si o sa va spun si voua ce am vorbit cu el: nu este absolut nici o problema apropos de cazare in Moieciu. Dureaza maxim juma' de ora sa gasim ceva care sa multumeasca pe toata lumea. Vilele, pensiunile, etc. din Moieciu au un grad mai mare de ocupare doar in mijlocul verii si de revelion, In rest e cam pustiu. In fine... i-am spus lui Felix ca o sa ajung in Moieciu saptamana aceasta (pana in w/e), o sa fac ceva poze si le postez pe site...

BTW: lighioana o sa fie Matiz E Sun-Roof poly silver. Sper sa o am pana pe 9 oct.

va propun urmatorul program :

- ora 12:00 cazare

- ora 13:00 ne intalnim in curte

- ora 13:10 SURUBAREALAAAAAAAAAA! :kissandmakeup:

- ora 15:00 pauza de cafea (si de plimbat prietene/neveste.. adica dam cezarului ce-i al cezarului, ca altfel se supara iar noi nu vrem asta, nu?)

- ora 17:00 ne strangem iarasi in curte

- ora 17:10 discutii despre masini. in final trecem iarasi la SURUBAREALAAAAA :kissandmakeup:

- ora 18:00 strumfuadi scoate aparatul de masura, cateva surubelnite si ma ajuta sa-mi repar ceasul de la bord :mrgreen:

- ora 20:00 luam cina. discutii libere despre masini, politie, amenzi, racing. in final stabilim programul de SURUBAREALAAAAA pentru a doua zi... :kissandmakeup:

ehhh? ce ziceti ? :mrgreen:

E bine pixelconscious... îmi cuvânt_urâtăţ şi eu IAC-ul cu ocazia asta :D

Claz, bun venit ! Vii sigur, da ? în acest caz:

Flex +1+1/2

-sprite + 1(+ 1/2?)

-Shenk + 1

-zalmoxis (+ 1?)

-ovidiuc + 1

-strumfette + 1

-Vaxxi + 1

-pixelconscious + 1

-claz + 1

Avem 9 şi 2 jumătăţi. Dacă trebuie mai multe locuri, să zici.

Bey pai daca nu facem noi un gratar mai bine stam acasa.Putem servi ceva si la tanti dar un gratar e obligatoriu.[/size].Curtea e descrisa drept mare in 2 locuri diferite,de ce ar minti?Merg pe varianta Vaxxi bucurestenii ne cplam undeva la iesirea din Buc cat mai de dimineata,ne cuplam cu Vaxxi in curte la Metro Ploiesti si cump ce ne trebe de acolo.Eu pun si o tuica buna facuta de mana lui tata.

Baietii, nu sariri de kuruletz in sus, si cititi aici:

"“CASA DOROBANTU” este o pensiune agroturistica montana situata pe drumul national DN1A Ploiesti -Valenii de Munte - Brasov la borna kilometrica 135 in statiunea Cheia, judetul Prahova, si va ofera conditii de cazare de 2 margarete si loc de parcare.

“CASA DOROBANTU”ofera turistilor 22 locuri de cazare:

- 5 camere duble si 4 camere triple cu televiziune prin cablu;

- încalzire centrala si apa calda permanent;

- 4 bai cu dusuri;

- living;

- bucatarie;

- terasa inchisa amenajata pentru servit masa;

- gratar in curte;

De asemenea, pensiunea ofera posibilitati variate de distractie si agrement:

- sala cu masa de biliard;

- sala cu masa de tenis;

- sala pentru seri festive;"

Mai incape loc de o negociere? Am fost personal acolo acu' o luna si e bestial! Parcare, alea, alea... Pliz, aruncati un oki!

www.casadorobantu.home.ro

Daca se gaseste alta varianta de cazare eu pot anula rezervarea.Nu e nici o problema,chiar asa am stabilit cu tanti,in caz de ceva bag un telefon si gata.Eu nu stiu ce e acolo,nu am fost niciodata,nu am nici o obligatie fata de ea,am citit ce ati citit si voi pe limk-urile respective.Eu am indraznit sa rezerv si in numele vostru ca sa fim acoperiti deja,sa nu ne trezim wee urmator ca nu avem unde merge.Sprite aici poti sa rezervi din timp?Bagi un telefon?Claz daca gasesti o oferta mai convenabila e ok.Chiar e bine sa avem 2 variante.

Ce sa zic... o sa merg acolo, vad ce si cum, aflu preturi (ma pricep eu la negociat :? ), fac poze si... voi o sa alegeti.

Deci eu sunt doi :)

Probabil ca mai vine sora mea cu barba'su' si cu ala mic (aka mercenaru').

Sunt mandri posesori de Cielo si vor sa intre si ei in club.

Asta vara preturile se invarteau pe undeva la 300K rol de camera, fara papa, dar am stat numai la pensiuni mici, de 4-5 camere. Probabil ca nu o sa fie diferenta mare de pret la pensiunile mari...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...