Jump to content

Planul întâlnirii anuale DaewooClub

Recommended Posts

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Cred ca cel mai bine e sa facem bai pentru fete si bai pentru baietzi (parerea mea!)....Cei care au copii au baie proprie se uintzelege si aia cu copii mai mici camerele cele mai bune !!!

daca e asa as veni si eu+1+1/2(little brusli) :lol:

la mine s-a ivit o problema. a avut bunica neveste-mii un accident si acu e in spital, asa ca nu prea mai putem sa venim...

m-am scos de pe lista:

Flex: 2 locuri + 1/2

Sprite: 2 locuri + /2

Shenck: 2 locuri

Zalmoxis: 2 locuri

OvidiuC: 2 locuri

Ştrumfu: 2 locuri

VAXXi: 1 loc

Pixel: 2 locuri

Claz: 2 locuri + 2 + 1/2

Leutzu: 2 locuri

Brusli: 2 locuri+1/2 ?

ticolino: :( sorry to hear that.

Rămânem la 23 şi 3 jumătăţi deci. Doar nu începem acum să ne certăm pe băi, că nu mergem la jacuzzi :lol: ne descurcăm noi, aia să fie problema.

TREI pari: de unu' te sprijini, cu unu' dai dupa caini, si intr-unu' iti pui palaria sa se vada ca-i ocupat :)

Nu se pune problema... toate wc-urile sunt in cladire

O sa fie undeva civilizat. Adica nu o sa stea nimeni sa se tzina pana dimineata ca da târcoale ursul pe la usa colibei... Daca asta era problema :lol:

Dar se mai misca ceva? Era vorba ca trebuie sa merg sa platesc avans. Unde? V-ati hotarat?

Claz ia legatura cu Ovidiu si Ovidiu ia legatura cu Claz ca se cam legumeste daca nu comunicati...VEZI CA OVIDIU DEJA A VORBIT PENTRU REZERVARE DECI NU STIOU DACA NE MAI MUTAM ...Vorbiti si voi intre voi ca dupa aia ne trezin draq cu 2 rezervari!!!....

Cu durere multa in suflet trebuie sa spun ca nu mai am cum sa merg. Am vorbit azi acum cu maicamea si ia salariul abia pe 12. Daca gasesc sa ma imprumut...va anunt. Pana atunci i'm off. :( :( :( :( :( :(

Da la BAVARIA (Sprite sa va zica ce marfa e acolo) daca mergem ce are? e si mai aprope e si mai pricopsit si la bani cam pe la 700k/camera ,

parcare mare ,etc

Face cineva pina la urma un calcul mai precis cit costa (exceptind benzia)/familie?

Eu zic ca e 600.000 / camera / noapte, nu pe zi. Pana la urma, s-ar putea sa plec pe 10... ceea ce inseamnaaaaa... Exact !!! Ca o sa vin si eu cu voi pe 9. Plec cu voi dimineata si sambata seara ma intorc spre casa... Rugaminte: cand se hotarasc toate detaliile, cineva sa faca un rezumat, cu ore si locuri de intalniri, etc. Inca nu stiu daca mai vin cu cineva sau nu. Ramane de vazut...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...