ovidiuc Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Vaxxi din pacate doar o noapte. Noutati:aseara am mai rezervat 2 camere,sunt in total 10.Pretul este de 550.000 lei/camera.Claz poti sa dai o fuga pana acolo sa vezi despre ce e vorba?Doamna nu vrea neaparat aconto,dar macar sa vezi cum arata,sa nu ne trezim in nustiuce cocioaba. Un cost total eu il estimez undeva la 2.000.000 lei/familie:cazare,masa,bautura,transport.Se poate discuta asupra sumei. Ps:am rugamintea (fara sa sa simta cineva vizat sau jignit) sa se inscrie doar cei care stiu ca merg sigur(pot aprea si cazuri de forta majora si sa se retraga dar aia e altceva) Link to comment
zalmoxis Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Bai n-ai negociat nimic cu fata aia !...!?!?! Link to comment
claz Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Pot sa merg, nu e o problema. NUMAI IN CAZUL IN CARE VA HOTARATI! Sunt 70 km dus-intors. Am mers odata, pot sa mai merg odata. Numai sa nu fie degeaba, ca eu deja platesc cazarea din benzina... Si acum mi se mai inmulteste familia, nu de alta... Link to comment
ovidiuc Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Pai la noi hotararea e luata,venim sigur. Pretul initial era 15 euroi,s-a ajuns la 550.000 lei/camera. Link to comment
zalmoxis Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Hai mai Claz ca venim si noi cu whisky du-te si fa o inspectie cu mare gtrija pentru caldura si apa calda si vezi si curtea !!! Link to comment
ovidiuc Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Vremea va tine cu noi http://www.accuweather.com/adcbin/public/i...al.asp?metric=1 Din ce inteleg eu,nu precipitatii,nu furtuna,eventual un mic vanticel. Link to comment
claz Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Cum am mai spus: merg, nu este nici o problema. Dar sa nu fie fara rost, ok? Fac poze le pun in mesaj, numai sa ma prind cum, ca io e :hammerhead: ... duhhhhhh Link to comment
ovidiuc Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Claz pana in acest moment,incluzandu-te si pe tine sunt 10 membrii+jumatatile si sferturile lor care vin sigur.Sper sa nu apara situatii de forta majora. Link to comment
iuzar Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 In functie de ce bani ne ramin si cand ne intoarcem de la Ctza as putea sa ajugn si eu+1 ...si sa raminem dupa aceea si saptamina urmatoare acolo...dar nu-mi rezervati camera caci sansele sun 50/50... Link to comment
claz Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Forta majora in acest punct mai poate sa fie numai: 1. cineva renunta, si in acest caz nu cred ca este asa o problema mare (desigur ca este o pierdere, vorbeam din pdv al gazdei) 2. suntem prea multi, iar in acest caz pot sa renunt la cazare si sa ma intorc in Bv (n-as prea vrea, dar daca altfel nu se va putea, e o varianta) Link to comment
zalmoxis Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Slaba miscare mai nu ma asteptam zau asa! )))))))...De participare vorbeam desigur!!! Link to comment
claz Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 @iuzar> nu cred ca o sa vrei sa ramai singur intr-o vila mare, daca te hotarasti sa stai mai mult. O sa te duc la o pensiune mica si cocheta unde am stat anul trecut trei w/e la rand si a fost super! Si conditiile, si oamenii sunt super! Dar are numai cateva camere si nu putem merge toti... Link to comment
ovidiuc Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Hai mai Zeu suntem deja 10 sigur+un procent de nehotarati dintre care se v-or mai alege cativa trecuti la sigur.Eu zic ca e un inceput promitator(sunt optimist de felul meu). Link to comment
claz Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Ovidiu, parca vad ca o sa se trezeasca lumea buna pe 9 oct, o sa vada ca e afara e super si... ce sa vezi? "Hai la Brasov!" :-D Link to comment
danielson Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Slaba miscare mai nu ma asteptam zau asa! )))))))...De participare vorbeam desigur!!! Pai e miscarea slaba ca alegi si tu luna octombrie pentru intalniri, cand lumea n-are bani, ca i-a rupt pe totzi in august-septembrie pe concedii si cumparat zarzavaturi pentru iarna ... Cel putzin asta e cazul meu ... Si inca nu s-a terminat, mai este ... Link to comment
ovidiuc Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Sunt bineveniti dar se descurca la fata locului Link to comment
iuzar Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 @iuzar> nu cred ca o sa vrei sa ramai singur intr-o vila mare, daca te hotarasti sa stai mai mult.O sa te duc la o pensiune mica si cocheta unde am stat anul trecut trei w/e la rand si a fost super! Si conditiile, si oamenii sunt super! Dar are numai cateva camere si nu putem merge toti... ...sar'na claz. oricum n-as fi ramas in ditamai casoaia...ceva mai mic ar fi super... problema e sa-mi pun masina pe picioare si sa-mi ramina si bani dupa ce ma intorc de la ai mei, de la Ctza Link to comment
NFS Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Cu sperantza in suflet, daca mi se intoarce nevasta in timp util din tzara faraonilor... ma bag si eu!!!!! Ta na na na! Aflu azi-maine... kip in taci! Link to comment
ovidiuc Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Pai hai si fara ea.Gasim noi alta in drum :love: Link to comment
NFS Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Bah, voi v-ati vrbit?!?! Asa a zis si ea!!!! Ta na na na! :? Link to comment
ovidiuc Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Pai si atunci ce mai stai pe ganduri? :?: :?:Stii tu cand doi oameni iti zic ca esti beat te duci si te culci Link to comment
zalmoxis Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Trei oameni !....TA -DAM!..Deci vino mai gasim noi neveste pe drum !..... Link to comment
strumfuadi Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Da bre, 2 zile x 600 klei/cameră cât vine ? sau nu stăm 2 zile ? mai vaxxi, daca ne intalnim sambata dimineatza, cum sa stam doo zile, huh?? shi sa plec direct la giob de la moeciu? neah... 1 noapte, atata, cu retur duminica seara! Link to comment
FLEX Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Exact, prolonjeurile si le negociaza fiecare separat, daca doreste! Costuri estimate (per cuplu): 550.000ROL cazare (1 noapte) 700.000 - 1.000.000ROL haleala+bautura ~ 500.000ROL benzina (la clasa mini, desigur, drum B-BV si retur se poate face cu juma' de rezervor mergind lejer) Link to comment
claz Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Pai ce-ar fi sa ne intalnim in parcarea selgros din Brasov? si facem toate cumparaturile in sel... Link to comment
Recommended Posts