strumfuadi Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 pai nu facem la stanga pe la predeal?? mai mergem pana la brasov ca sa ne intoarcem? Link to comment
FLEX Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Pe Valea Risnoavei economisim exact 20km, deci eu as vota sa mergem pe acolo, chit ca drumul nu e chiar excelent (a fost peticit! nu mai e chiar bombardat!) Predeal - Risnov - Tohanul Nou - Bran - Moeciu. Link to comment
NFS Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Personal as prefera sa merg pe drum ca lumea! 20km sunt nimic! Tin mai mult la bucse si amortizoare decat la un litru de benzina in plus! Parerea mea. Desi drumul respectiv e mai frumos, am fost pe acolo ultima oara acum vreo 4-5 ani. Link to comment
Shenck Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Daca de la Predeal facem stinga pina->Piriul Rece->Risnov->Bran->Moeciu, drumul e foarte bun. Am fost la sfirsitul lu' August pina-n Moeciu. E nasol Moeciu-> Cheile Gradistii Link to comment
ovidiuc Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Ok Shenck deci pe acolo v-om merge. Link to comment
VAXXi Posted September 29, 2004 Author Share Posted September 29, 2004 Şi eu precum NFS, decât să-mi zdrăngăne plombele şi să nenorocesc piese pentru o economie de 1 litru de benzină, mai bine o iau pe drumul mai bun şi lung. Eu am fost mai demult pe Râşnov (dacă e acelaşi drum de care ziceţi voi, cu n-şpe mii de serpentine - frumos oricum) şi era dezastruu... am înjurat tot drumul ! bine, am tras şi concluzia că dac-a rezistat maşina pe drumul ăla o să reziste la orice Mie îmi convine orice variantă de cumpărături, am zis de Metro că e şi loc de întâlnire (cu mine :love: ) precum şi loc de cumpărat cu baxul, ceea ce-ar fi cazul la câţi vom fi dar nu am nimic împotriva Selgros. Cum vreţi voi. Aşadar, tragem iar o concluzie mică: [color="green">plecarea din Bucureşti la ora 10:00, din incinta benzinăriei Agip Otopeni; se ajunge pe la 11:30 în parcarea Metro Ploieşti, unde mă alătur şi eu convoiului; ajungem în jur de 13:00 la cazare; stăm până duminică seara, când ne întoarcem[/color]. Link to comment
ovidiuc Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Eu as propune plecarea la 9.00 de la Agip Otopeni,ca sa nu gonim ca disperatii pe drum,mai ramane unul in urma,etc,la 10.30 ne unim cu Vaxxi :69: ,stabilim un punct de intalnire cu Claz,in functie de traseul ales,ne intindem la cumparaturi(indiferent unde) cam 1h,zic eu,asa ca deabia asa ajungem sa ne cazam pe la 13.00.Bucurestenii ce ziceti? Link to comment
VAXXi Posted September 29, 2004 Author Share Posted September 29, 2004 Wah, mă pui să mă scol c-o oră mai devreme fie şi-aşa. Link to comment
ovidiuc Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Pentru binele forumului ce nu face omul??? Link to comment
strumfuadi Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 bucureshtenii zice ok! :-D shi o sa fie frumos, chiar daca o sa stam cu fashu de ploaie pe noi.. cand invartzi micu' shi dai o BR pe gat uitzi de toate.. Link to comment
VAXXi Posted September 29, 2004 Author Share Posted September 29, 2004 Las' că pasiunea întrece vremea... Am făcut grătar în aer liber de Revelion chiar ! Pe zăpadă ! Doar în blugi şi tricou cu mâneci scurte ! Link to comment
zalmoxis Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Si cum facem intram TOTI sa facem cumparaturi !?!?!....Ta na na na ... Eu as propune mers direct la pensiune apoi plecat dupa cumparaturi 2 -3 insi sau ramas sa faca cumparaturi 2-3 insi nu cred ca are rost sa pierdem vremea TOTI sa luam papa si booze!....Ce pm zicetzi!?!?!...Are cineva geanta frigorifica !?! Ca ar fi bine sa luam ceafa de la ANGST de pe 1 Mai !!...Ti na na na!.... Link to comment
FLEX Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 @NFS&Vaxxi: nu fiti calai, am spus ca drumul pe Valea Risnoavei e ACUM acceptabil, fiindca a fost peticit, in primavara era criminal, intr-adevar! si nu e neaparat vorba de 1l de benzina, ci de TIMP, daca mergem prin BV irosim aiurea o gramada, ca e totusi un oras mare, cu semafoare, ambuteiaje, treceri de pietoni, etc., pierdem ca popa 40 minute pina-l traversam, basca inca 25 km pina in Tohanul Nou. Serpentinele sint superbe, populate cu URSI!!! am poze!!! Link to comment
ovidiuc Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 @NFS&Vaxxi: nu fiti calai, am spus ca drumul pe Valea Risnoavei e ACUM acceptabil, fiindca a fost peticit, in primavara era criminal, intr-adevar! si nu e neaparat vorba de 1l de benzina, ci de TIMP, daca mergem prin BV irosim aiurea o gramada, ca e totusi un oras mare, cu semafoare, ambuteiaje, treceri de pietoni, etc., pierdem ca popa 40 minute pina-l traversam, basca inca 25 km pina in Tohanul Nou.Serpentinele sint superbe, populate cu URSI!!! am poze!!! Asa e.Si Shenck zice ca drumul e bun.Mergem usurel,admiram peisage,ca doar e excursie de voie,nu contratimp. Link to comment
VAXXi Posted September 29, 2004 Author Share Posted September 29, 2004 Serpentinele sint superbe, populate cu URSI!!! am poze!!! Ce poze, eu am văzut ursoaica + mini-ursoaica live pe serpentină Link to comment
claz Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Eu o sa iau (in afara de hapleala aferenta familonului meu) 2 baxuri de BR, adica 24L. Burger e ok? Tre' sa stropesc masina, nu de alta... Link to comment
VAXXi Posted September 29, 2004 Author Share Posted September 29, 2004 Si cum facem intram TOTI sa facem cumparaturi Cine-a zis că mergem toţi ? Fiind sâmbătă dimineaţa, parcarea va fi aproximativ liberă, 2-3 oameni merg să cumpere chestii după ce stabilim în mare ce şi cum luăm, iar restul rămân la palavre în parcare Link to comment
FLEX Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 @zalmoxis: EXCELENTA PROPUNERE, din mai multe motive: copiii se plictisesc 1h in parcare Metro, fie ei mari sau mici si poate se apuca si vandalizeaza masinile! de neveste nu mai vorbim, ca or sa vrea toate la shoping! SO: merem de ne gazam, apoi o delegatie reprezentativa se urca intr-o masina cu portbagaj si coboara in Bran (sau Risnov, sau Zarnesti), la achizitii. Deoarece asupra mititeilor, cabanosilor, cefei (sau frigaruilor), pulpitelor de pui nu vad pe nimeni sa aiba obiectii (nici la BR nu cred ca are cineva), astea le luam loco, dezbaterea mare va fi pe gustari ... poate ar fi mai bine sa luam fiecare individual cam ce consideram ca ne trebuie si facem mix-ul direct pe masa - mai ales copiii au tot felul de hachitze, de jumatati nu mai vorbim! Link to comment
danielson Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Pana la urma unde va cazatzi ? Ce a ramas stabilit ? Ca info generala, si cei de la Audi-Vw forum se agita sa rezerve camere ieftine in aceeasi zona, in aceeasi perioada. Link to comment
FLEX Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Serpentinele sint superbe, populate cu URSI!!! am poze!!! Ce poze, eu am văzut ursoaica + mini-ursoaica live pe serpentină Pai poze facute de mine! pina acum am 3 intilniri cu fiara (cu masina) si 2 live de live, la Predeal! Link to comment
Lucman Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 pai ne-ai aratat pozele ? Nuuuuuuu De unde sa stim noi Link to comment
ovidiuc Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 @Danielson :Moeciu. @Flex si Zeu :cine o sa vrea sa se sacrifice si sa plece la cump sa nu stea la depanat povesti si baut beri?Asa cand suntem toti facem impreuna o lista si se merge la cumparaturi rapid cu lista in mana,fara povesti,clar si la obiect. Link to comment
VAXXi Posted September 29, 2004 Author Share Posted September 29, 2004 Şi eu susţin tot varianta lui Ovidiu: avem toate alea luate, şi plecăm la cazare fără griji (băi stai că mai trebuie nu ştiu ce, băi am uitat de aia, etc). Hai că nu moare nimeni de plictiseală o oră, pun pariu că aveţi multe întrebări la care să răspund Link to comment
zalmoxis Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Bineeeee !Da' sa nu va vad cum va dati la gioale cu wifele si nu mai avetzi rabdare cu copii bine !?! Eu zic ca cel mai bine e sa vedem atunci in parcare cum ne organizam poatye dam drumu' majoritatii inainte si noi ne oprim la metro selgros etc si gata !..E greu sa organizezi grupuri mari si cu perosnalitati marcante )))).....TOTUSI VA SPUN EU SA LUAM CEAFA DE LA ANGST !!!!! Link to comment
Shenck Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Daca facem cumaparturile din Bucuresti/Ploiesti etc, ficare de pe unde poate, de Vineri sera? Asa il pescuim pe Vaxxi si mergem mai departe. Sa stam si noi ceva impreuna nu la cumparturi... Io Duminica o sterg pe lumina ca noptea-s kior rau Link to comment
Recommended Posts