FLEX Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Zeule, e buna, de acord, DAR E AL DRACULUI DE SCUMPA! Macar la Metro e de obicei proaspata, acceptabila ca pret si ... poa' sa fie si pulpa, pentru frigarui! Link to comment
zalmoxis Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Care e mai diferentza la kg !?!? 30K 50K !?!? Auzi o sti pe aia cu sunt prea sarac sa-mi cumpar ieftin!?!? Ta na na na ni!?!??!..... Link to comment
FLEX Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Pic cu pic se aduna, parol! Link to comment
zalmoxis Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 PAI CAT E MAI DIFERENTZA !?!? Si Felix tata cand e vorba de mancare pe bune acum mai bine dau 20k in plus decat sa arunc carnea sau sa trag de ea !..Aia de la Cora a fost de asemenea buna !!! Link to comment
Shenck Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Bueeei, haidetzi de vieneri sera la cumparaturi si gata! Link to comment
ovidiuc Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 @Shenck : nu murim 1/2 ora la cumparaturi,sa luam totu dintr-un loc.Metro e convenabil ca pret si sa nu ne trezim cu 70 de feluri de carnemicicarnacioricascaval etc. @Zeule deci vezi ca si in alte parti poate fi ceafa buna. @Toata lumea:cine incerca sa incropeasca un meniu asa estimativ :?: :?: :?: Link to comment
zalmoxis Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Ce faci Shenck ia uite cum ai scris parca esti eu )))))!!!!!...Mai unde le punem lasa mergem atunci unde va vrea gasca !..DACA RAMAN NEMANCAT VA SPARG SA DEA DRACII!!!!!.....Sa nu care cumva sa nimeresc carnuri din alea de -mi rup dintzii in ele ca nu stiu care ramane fara mici!!!...Ta ram tam tam!!! Link to comment
VAXXi Posted September 29, 2004 Author Share Posted September 29, 2004 Păi ce-şi ia fiecare, e pe barba lui, dar ce luăm la "bulk" ar fi cazul să luăm la comun: carne şi beuturică. Link to comment
claz Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Bine, cu mancarea o sa se stabileasca si la fatza locului. Am vazut un magazin foarte mare (gen Billa) in Bran, si se mai pot lua diverse si de acolo. Dar unde mergem pana la urma? La Moieciu? La care pensiune? @ovidiuc> ai mai vb cu tanti? Link to comment
NFS Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Care va sa zica, faraoana mea se intoarce pe 7.Oct !!!!! Si cum nu se poate sa lipseasca Marte din post (adica eu)... lista arata prin urmare astfel: Flex: 2 locuri + 1/2 Sprite: 2 locuri + /2 Shenck: 2 locuri Zalmoxis: 2 locuri OvidiuC: 2 locuri Ştrumfu: 2 locuri VAXXi: 1 loc Pixel: 2 locuri Claz: 2 locuri + 2 + 1/2 Leutzu: 2 locuri Brusli: 2 locuri+1/2 ? NFS: 2 locuri!! cainele nu se pune, nu? Ma bag si eu cu 2 locuri () Apropos, care esti cu rezervarea, intreaba te rog si daca e voie cu cinele (care bineinteles ca va dormi cu mine in camera). E curat, vaccinat si cuminte!!! Link to comment
sprite Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Păi ce-şi ia fiecare, e pe barba lui, dar ce luăm la "bulk" ar fi cazul să luăm la comun: carne şi beuturică. Corect! Bai oameni! Tot ne intalnim la Metro... ce ne costa sa intram si sa scapam de griji dup-aia? A, daca mai apare ceva p-orma, mergem la Billa aia de la Bran (pe care io n-am vazut-o, da' o fi - nu zic nu!) Deci haleala angro, berici si coci-cole, seminte si alea-alea hai sa le luam de la Metro! Meniu: poate se baga Flex cu idei, ca la gatit se pricepe... (asa am auzit!) Drum: propun si eu tot Rasnov... Link to comment
sprite Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 ...cainele nu se pune, nu? Aloo, bre! Vezi ca daca "ne face" la fripturi, ii bagam motziune de cenzura! Link to comment
VAXXi Posted September 30, 2004 Author Share Posted September 30, 2004 Ok, deci drumul e stabilit, ora şi locurile de întâlnire stabilite, planul de bătaie stabilit în mare. Rămân: meniul şi stabilirea exactă a pensionului ... ăsta, pensiunii unde mergem. Link to comment
ovidiuc Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Baietii sa recapitulam:in acest moment avem rezervate 10 camere aici http://www.ruraltourism.ro/mimi Pensiunea este in Moeciu de Jos.Claz a promis ca sambata face un drum si ne spune daca e ok:curte,apa calda,caldura. Daca vreti sa avem si o varianta de rezerva sa mai incerce si altcineva sa rezerve in alta parte,sa fim acoperiti.Ce ziceti? Link to comment
sprite Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 E perfect, Ovidiu. Propunere pt. meniu (de prajit - cantitatile le apreciati voi): - ceafa/pulpa porc - mici la greu - bulane de pui - ciuperci? mai bagati si voi... Link to comment
claz Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Eu ma autodeleg sa efectuez maioneza de usturoi cu smantana. Sa iau din Bv rosii, ardei, castraveti si alte kestii de decor si camuflaj? Ma gandesc sa nu vi se ofileasca pe drum... ... verdetzurile Link to comment
ovidiuc Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 E perfect, Ovidiu. Ce e perfect?Detaliaza please. Link to comment
sprite Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 E perfect la MIMIIIIII ! Link to comment
strumfuadi Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 ciuperci...neah, nu shtiu daca se preteaza.. completez: -mushtar -paine -3 (4?) baxuri de BR a cate 24 cutii.. (propun becks, in carrefour e la 18500 doza..) -coci-cole (cantitatea ma depasheshte, probabil ca 4baxuri x 6 sticle de 2l ne ajung???) mici?? pai daca luam o medie de 4 mici de caciula shi daca facem gratar shi sambata shi duminica => vreo 210mici, adica vreo 12 tavitze. ceafa?? 1,5 cefe in medie => vreo 80cefe.. restul..in regie proprie, banuiesc.. deshi, vad ca un mic dejun - sper ca nu foarte mic - e 100mii de caciula.. acceptabil..parerea mea.. Link to comment
ovidiuc Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Si eu as inclina spre un mic dejun servit de gazda. Link to comment
Lucman Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 [mici?? pai daca luam o medie de 4 mici de caciula shi daca facem gratar shi sambata shi duminica => vreo 210mici, adica vreo 12 tavitze.] Aloo, sunt 16 mici in tavita Si apoi venim si noi 2 persoane Link to comment
strumfuadi Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 depinde de unde.. la carrefour sunt 6x3 mici pe tavitza.. Link to comment
FLEX Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Io sint 3, deci o mica gustare la aterizare, pina inflamam micu', si micul dejun de duminica dimineata = 3x100.000ROLx2=600.000ROL si sint vai de mama mea ... So, pentru a nu exista discutii si paradiscutii eu propun ca gustarelele sa si le aranjeze fiecare dupa cum il taie capu' (la Mimi sau regie proprie, caz in care ar fi bine sa faca aprovizionarea de vineri), in discutie raminind BULK-ul! Eu am un fix cu frigaruile, am reusit unele exceptionale in conced, asa ca as propune vreo 2kg pulpa de porc, un pachet piept de pui, o tavita de vrabioare; anexat, vreo 10 cepe (aduc eu, ca am girla), 2 vinete, 10 ardei, 1kg rosii, mirodenii (sare, piper, busuioc). Ceafa e cam scumpa (de altfel, e cea mai scumpa carne de porc!) si pentru 20-25 de insi estimez un necesar de ~6kg; io parca as fi mai aranjat cu cotlete, vreo 8kg fiindca are si oase; oricum, parca e mai misto sa te plimbi cu coasta-n mina decit cu pleasca de ceafa As mai adauga niste cirnaciori (oltenesti sau cabanos) si bineinteles ceva kaizer mai grasut pentru frigarui. Pentru gusturi fine luam si ceva ciocanele de pui (ca lumea de data asta! "> ), adica cam 40-50 de bucati (6 tavite?) si vreo 120 de mici. 3-4 saci de carbuni, mustar (3-4 borcane), poate fac rost de frigari (electrozi de 2.5mm ) si asta e! Cost estimat haleu: 4.000.000ROL (e din burta, n-am calculat nimic!) De beut: tzuica de la Ovi (aduci?), aduc si eu 2 soiuri (pruna de Tg.Jiu si corcodusa de Zarnesti), mai arunc in ipoteticul portbagaj si vreo 3-4 sticle de vin alb (de tara, cam dur/dulceag) si BR ... aici e cu problem, fiindca prevad ca o sa pazesc gratarul si o sa-mi fie cam sete ... Link to comment
VAXXi Posted September 30, 2004 Author Share Posted September 30, 2004 Cum ar zice Amza Pelea, odihnească-se-n place, "muicăăăă !" ce de carne ! o să ne-alerge câinii pe drum Mic-dejunul la gazdă e o idee bună, măcar cafeaua şi ceaiul să fie calde la trezire, de restul de învârtim noi. La carne, aş face şi eu o sugestie: să fie nişte fleicuţe de-alea de purcel, ca pentru şniţele (poate se încadrează în ce-aţi zis voi, nu prea mă pricep la ciocănele, decât la alea cu coadă ). Eventual să spuneţi ce lipseşte, ce-ar merge să mai aducem de-acasă... băuturica e clar, cine poate şi are, aduce Link to comment
FLEX Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Vaxxi, cum e carmangeria la Metro Ploiesti? au doar la tavite, prelucrat sau dau si mai la gros? (o pulpa, un cotlet cap-coada, etc.). Link to comment
Recommended Posts