Jump to content

PRETURI - Piese Cielo

Recommended Posts

• 3 weeks later...

Curea distributie, curea AC, curea alternator + 2 role intinzatoare (motor 16v) = 284 RON

Buton comanda geam (usa spate) = 24 RON

Amortizoare spate (Korea) = 87 RON bucata (dar la schimb s-a observat ca e mai scurt si avea si joc la prindere asa ca le-am returnat)

Amortizoare spate LIP Gas = ~ 110 RON bucata

-capac delco 17 RON

-bobina din delco 17 RON

-garnitura (oring) delco 0.8 RON

-fise bujii 78 RON

Manopera 0 (inlocuite de mine).

Tre sa inlocuiesc si ruptorul ca arata jalnic...

am cheltuit 90 ron pe urmatoarle componente originale Daewoo, luate de la reprezentanta in sb:

segment de toba intermediar (in loc de catalizator) la Cielo non euro [1x66.50 ron (fara tva)]

+ 2 garnituri de atansare din azbest [2x8 ron (fara tva)]

+ 8 suruburi+piulite+saibe necesare la fixare segmetului de toba.

Inlocuirea segmentului de toba am efectuat-o eu, si ca sa nu ma chinui cu desfacutul vechiilor suruburi (sudate prin rugina, dealtfel) le-am taiat cu flexu.

cumparat azi de la magazinul de la gara de nord :

-capac delcou

-bobina delcou

-"lulea"

total=78 ron

Mai trebuie sa schimb si bobina ai din dreapta cum stai si te uiti din fata masinii in care intra o fisa.Aveti idee cam cat poate fi? Am un concert de lumini plus ca zici ca face popcorn la sunetul care il scoate.

• 2 weeks later...

salut pe toata lumea intrucat sunt nou pe aici ... fiind si primul post.

In urma cu o saptamana am achizitionat un cielo din 97', la 76.000KM reali (masina unei profesoare) si ma intereseaza si pe mine cateva preturi estimative pentru urmatoarele piese (si totodata de unde le-as putea lua, mentionand ca sunt din Bucuresti):

- butonul de la geam sofer (din tot ansamblul de 4 butoane, cel care deschide geamul de la sofer este rupt si numai functioneaza deloc) - gasesc sa schimb numai butonul sau trebuie schimbat tot ansamblul ? (ce pret are varianta posibila)

- antena (a carui motoras este OK dar partea metalica se blocheaza la ultimul tronson si am inteles ca in timp se duce si motorasul daca se chinuie de fiecare data sa traga toata antena)

- garnitura pompa benzina

- furtun care iese din pompa de benzina si ajunge in conducta caer duce spre motor - am inteles ca are vreo 10 cm si la un capat are o dimensiune iar la celalalt dimensiunea variaza.

- amortizoare + capete pentru fata (cum nu prea mai am bani pentru moment iar ele ar mai tine cateva mii de km, ce imi recomandati?)

N.B. Mentionez ca nu am idee ce si cum cu mecanica ... dar sunt in devenire, asa ca imi cer scuze daca am aberat cu ceva si as aprecia daca as fi corectat in acest caz.

In week-end-ul trecut am schimbat:

- mecanism oglinda dreapta - 30 RON achizitionat de la unul din magazinele din targul Vitan

- capac delcou - 30 RON achizitionat din acelasi loc

Multumesc pentru ajutor.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Pompa benzina Bosch - 250       

International Motor Groups, Calea Vacaresti 240

Fise bujii - 65

Bujii NGK - 35/set

Cutie scrumiera consola centrala - 39

un chiosc de tabla pe Nitu Vasile, aproape de Obregia

Far stanga fata - 135

Semnalizare fata - 45

magazin dezmembrari langa Selgros pantelimon, amandoua sunt noi

• 3 weeks later...
  • 5 weeks later...

Pentru Cielo:

Ulei Castrol Magnatec 5W-40 145 RON

Filtru aer MANN 30 RON

Filtru Benzina MANN 50 RON

Filtru ulei MANN 10 ron

Pt Matiz:

Ulei Castrol Magnatec 5W-40 145 RON(daca luam 3 litri tot atat ieseam la pret asa ca am luat 4 :D )

Filtru aer MANN 33 RON

Filtru benzina MANN 45 RON

Filtru ulei MANN 25 RON

• 2 weeks later...