Jump to content

PRETURI - Piese Cielo

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Pana la urma foarte rapid:

- 1 x 4 L Ulei Castrol GTX3 Magnatec 10w40 - 1.200.000 Carrefour

- 1 x 2+2 Engine Flush - 100.000 Carrefour

- 1 x Filtru Daewoo ( o sa pun man dupa vre-o ceva km ) ca nam avut pe moment de unde... - 100.000 Daewoo Virtutii

- 250.000 operatiunea in CRISTAL -> langa magazinul Daewoo Virtutii, mi sa parut ok, am stat langa om si totul a fost ok.

MI sa parut nice chestia, aveau si altele, inclusiv filtre MAN, dar trebuie sa treci dimineata sa comanzi omului ce trebuie, si cand te duci dupamasa le ai... si mi se pare iar ok ca e langa magazinul Daewoo si ai tot ce-ti trebuie langa tine.

Salut,

As dori o recomandare pt un magazin cu preturi rezonabile in Cluj Napoca.

Am un cielo din 2002 si vreau acuma inainte de iarna sa ii fac o revizie. Tare as vrea sa cumpar din alta parte uleiul (momentan am mobil 5w40 - asta l-am avut de cand am masina - 23500km), filtrele (ulei, benz, aer, polen), lichidul de frana, antigelul si apa distilata.

Eventual as vrea si o recomadare pt un magazin de anvelope (vreau sa cumpar 2 pe spate - mixte).

Multumesc.

• 3 weeks later...

Salut,

Sunt nou pe forum...dar imi place ceea ce se intampla aici

M-ar interesa niste preturi mai bune in bucuresti (cielo) pt : -2 arcuri spate

-2 bucse sapte

-22 capete de bara fata

Sanatate! :) )

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Astăzi am schimbat capetele de bară la Cielo:

- 2 x capăt de bară (Korea) = 50 ron/bucată

- manopera = 50 (în faţa blocului, a durat 20 de minute)

Şi încă o operaţiune ce trebuia numaidecât făcută: am scos doi pumni de frunze din aerotermă. Mă înnebunea zgomotul produs de ele.

• 3 weeks later...

Va salut domnilor!

Sunt proaspat posesor de Cielo executive 2001. Am cumparat masina si am observat ca ii lipsesc cateva repere legate de estetica: ornamentul de pe portiera (m-am lamurit partial datorita discutiilor de pe forum), emblema cu Executive , emblema cu DOHC 16V, mocheta din portbagaj ar vrea sa o schimb, si in jurul manerului (pe interior) are un fel de rama din plastic care lipseste si datorita ei intra foarte mult aer rece in masina. Urmaresc discutiile de pe forum dar nu am citit ca cineva sa aiba probleme de genul asta (exceptie ornamente de pe usi).

Asadar , unde pot gasi:

1. Emblema haion cu Executive

2. Emblema aripa cu Executive

3. Emblema haion cu DOHC 16V

4. Mocheta portbagaj

5. Mocheta interior (as schimba-o doar daca este pretul motivant)

6. Oglinda parosolar sparta (astept sfaturi si sugestii aici)

Va rog sa scrieti si preturile si magazinele la care ma trimiteti. Am cumparat aceasta masina pentru ca a fost la un pret bun.Primele impresii sunt ok pentru o masina de calibru ei.