Jump to content

Ce service este mai bun?

keluboss

Recommended Posts

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Din experienta proprie iti pot spune ca la telefon vei putea obtine orice informatie, mai putin pretul, si asta din cauza faptului ca una este sa asculti o presupunere si alta este sa-ti studieze automobilul la fata locului. Nu-ti face privinte in ceea ce priveste pretul, el este in concordanta deplina cu serviciile prestate si concluziile le vei trage singur dupa intoarecerea din service.

ce sa zic... inainte sa merg am vb la tel si mi-au trimis pe fax preturile pe fiecare operatie solicitata. Totalul a fost de aprox 4.5 mil. In final, factura a avut 4.9 mil. Eu zic ca e bine pentru ca intr-adevar au mai schimbat unele, altele in plus fata de ce am zis eu. Chestii de genul becuri, furtunase, etc... maruntisuri.

eu am fost super incantat de cum am fost primit, tratat si de ce a iesit in final... pentru mine o alta masina ;)

S.C. MANINI COMPREST SRL - BUCURESTI    - service auto orice tip de masina - magazin piese auto

Manager: SERBAN IONEL

Str        : Leonte Filipescu

Nr        : 22

Com    :  Voluntari

Tel        : 0722.491.686 

Costa telefonu?

Simbata au program?  Masinarie din-aia cu ultrasunete pt curatat injectoarele?

sambata din pacate nu au program (si eu as fi vrut). au de luni pana vineri intre 08:00 - 16:30

cat despre masinaria aia cu ultrasunete de care zici :-? habar nu am ca nu am masina pe injectie si nu m-a interesat. eu zic ca au cam orice masinarie ca sunt destul de mari. merge un telefon in shimb, sunt super draguti la tel spre deosebire de marea majoritate care parca te scuipa prin tel. ;)

• 1 month later...

Salutare!

Dar un membru al Forumului care lucreaza in Service nu exista?

Trebuie sa schimb curelele si o scurta revizie generala. Daca tot e sa platesc factura la Service, macar pour-boire sa mearga la cineva care merita, si ptr ca merita! Ideal ar fi sa-ti spuna franc: asta merge, asta eu as schimba repede!

Daca exista vreo problema sau numele ar crea dificultati, se poate pe MI!

Oricum discretia este respectata!

Cu stima,

Costel

P.S. - pana acum am fost mai mult la Grand Garage, pe Valae Cascadelor. In general am fost multumit, dar nu stiu pe nimeni stabil acolo, care "sa ma ia" de crescut!

• 2 weeks later...

Super service...Daewoo Filaret. Azi am venit de la revizie de la ei si sunt super incantat si de preturi (8E\h) si de modul cum lucreaza, si mai ales ca poti sa stai langa masina sa vezi ce-ti monteaza pe ea :banana: Sa nu spun ca preturile la "magazinul" lor sunt mai mici decat la magazinul Daewoo de pe Vacaresti (abator). Ca exemplu pompa de benzina tico 590k fata de 640k cat am dat eu pe ea. Singura chestie este ca nu mai fac lucrari pe garantie, deci este un service bun si ieftin pentru noi, astia cu masini fara garantie :D

• 2 weeks later...

Serviceul de la Filaret are program si sambata sau duminica?

Care o fi programul de lucru?

:scarpin:

Stie cineva vreun service deschis si in week-end? Ca in timpul saptamanii, daca inchid toti pe la 4.30-5 mai ajunge cucu.

Edited by cristeck
Serviceul de la Filaret are program si sambata sau duminica?

Care o fi programul de lucru?

:scarpin:

Stie cineva vreun service deschis si in week-end? Ca in timpul saptamanii, daca inchid toti pe la 4.30-5 mai ajunge cucu.

Din pacate asta este punctul lor slab... Programul este de luni pana vineri de la 8 la 17. Sambata si duminica e inchis.

Ok!

Multumesc pentru informatii. Din pacate trebuie sa ne gasim timp sa mergem cu masina la service in timpul saptamanii. Asta e. Trebuie sa ii intelegem si pe ei.

Am sunat sambata asta, pe la 12.00 (atunci am venit de la servici), la Auto-Net Giulesti - nu a raspuns nimeni, la Service Filaret - la fel, la Sebastian - a raspuns un paznic care mi-a zis ca nu au program sambata si duminica. Asa ca optiunile noastre sunt destul de limitate.

Nu cred ca sunt singurul in situatia asta. Asa ca daca aveti informatii despre service-uri care sunt deschise sambata sau duminica postati-le aici.

Multumesc.

• 1 month later...

Dupa parerea mea cel mai prost stau Poliservul.

Astia sunt inceti si te programeaza la 2-3 saptamani desi ai probleme.

Am avut de schimbat senzorul de viteza ca imi arat problema la motor pe bord si m-am dus la ei ingrijorat. Le-am zis ce am patit si fara sa faca vreun test sa vada ce se intampla, foarte calmi, au zis sa merg sa fac o programare care ar fi insemnat vreo 2 saptamani de asteptare.

I-am zis ca nu se poate si ca trebuie sa se uite acum fiindca mi-e frica sa merg cu ea asa si imi zice sa stau linistit ca n-are nimic si ca pot sa merg fara griji 2 saptamani.

Vai de capul lor...

Pai ce eu merg pe increderea Poliservului? [-X Niciodata!

De aceea am ales alt service care desi are clienti zi de zi si serviceul plin, isi fac timp si pentru altii care n-au probleme majore sau daca au fac totusi o programare mai apropiata de data intrarii omului in service cu problema.

In al doilea rand verifica si ei imediat sa vada ce se intampla cu masinia si sa iti spuna daca o lasi la ei sau nu mai mergi cu ea pana in data programarii.

Service AUTOMAR

Nota 10

Sala de asteptare cu televizor, canapele de plus si mese de sedinte sau ce vrei tu acolo, reviste cu si despre masini, ziare, cafele si sucuri, toaleta.

Le fac reclama fiindca merita!

@cristeck: Auto Marcu's are (uneori) program si sambata, trebuie vb cu mecanicul inainte pt programare sambata.PM si iti recomand un mecanic f bun de acolo, si nu f scump.

• 4 months later...
  • 1 month later...
  • 3 months later...
  • 2 weeks later...
S.C. MANINI COMPREST SRL - BUCURESTI - service auto orice tip de masina - magazin piese auto

Mai are cineva date mai recente despre acest service? La cei 22000 Km si ceva trebuie sa-mi programez urgent o revizie...

• 1 month later...

Fratilor, am fost si eu la Manini Comprest... Ce sa zic?...am fost foarte multumit! Am schimbat ambele capete de planetara dinspre roata, ambele capete de bara, ambii rulmenti si placutele de frana pe ambele roti. Totul s-a desfasurat asa cum s-a descris si in posturile anterioare (care au fost scrise cu ceva timp in urma, deci avem o garantie ca omul nu s-a schimbat deloc in tot acest timp). Lucrarea a fost efectuata cu maxim simt de raspundere, dupa ce a terminat ce am enumerat mai sus( a durat aproximativ doua ore si jumatate efectiv) d-ul Serban a dorit sa verifice geometria si sa echilibreze toate rotile, asta fara sa ii fi cerut eu. De spaga nu a fost in nici un caz vorba, am discutat, mi s-a explicat clar ce ar trebui facut si de ce. Piesele mi le-am procurat eu, asta dupa ce am iesit impreuna pe drum si omul a vazut efectiv ce se intampla cu masina. De asemenea, dupa ce a terminat lucrarea, am iesit pe drum pentru verificare. Manopera m-a costat 1.600.000, si a inclus o reducere pentru ca a fost prima vizita. C e sa zic, dupa ce am trecut prin atatea service-uri, pot sa zic ca asta e singurul din care n-am plecat cu un gust amar sau cu ceva care sa imi fi lasat o impresie rea.

Ma bucur sa mai aud si vorbe bune despre service-uri.

Era un service privat sau tot unul din lantul daewoo pentru care am numai cuvinte de lauda :rambo: :rambo: ?

Pai e vorba de Manini Comprest...E descrisa situatia lui cateva posturi mai sus...

Imi cer scuze, dar nu am mai stat sa citesc cele 4 pagini, dinainte, dar care poate sa-mi recomande si mie un service Chevy cu bun simt, nu conteaza de unde ?