DGT Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 Pentru decont? Sau asa personal?Cred ca mai bine ti-ar prinde o lucrare buna decat sampila pe carte! Link to comment
SmartTony Posted March 15, 2009 Share Posted March 15, 2009 Am de reparat o usa si capota de la motor. Nu sunt foarte tare avariate, dar necesita indeptare, chituire si revopsire. Societatea de asigurari (ASIBAN) imi ofera doua alternative pentru Daewoo: Radacini(toate centrele) si Autonet. Ma puteti ajuta cu ceva sfaturi despre cum lucreaza unii si altii? Link to comment
Zmeul cel rau Posted March 15, 2009 Share Posted March 15, 2009 La Autonet am dus Matizul sora-mii la vopsit si indreptat mai multe repere indoite in timp si a iesit perfect. Au insistat ei la un moment dat sa schimbe hayonul care era indoit (cineva a impins masina aiurea) spunand ca nu se poate indrepta, dar cum reparatia se facea pe Casco ne-a convenit. Ah, acum imi aduc aminte: au uitat sa cupleze butonul de alarma care sesizeaza daca e deschisa capota. Link to comment
sorin1983 Posted March 17, 2009 Share Posted March 17, 2009 Pentru decont? Sau asa personal?Cred ca mai bine ti-ar prinde o lucrare buna decat sampila pe carte! Si ca sa bag factura in contabilitate si ca sa stampilez cartea service si pt ca in service poate mai am o sansa sa recuperez ceva in caz ca se intampla ceva aiurea In concluzie o sa incerc la AUTOMEC in Pantelimon dupa ce mi l-au recomandat mai multi. O sa intreb acolo si revin cu pret si impresie la prima strigare. Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 Mulţumiri lui Closchkutza şi pretenului Steph pentru pontul cu Automecul din Pantelimon. Am fost acum vreo 3 săptămâni la ei cu portierele de pe partea dreaptă înfundate rău, haionul zgâriat şi plin de onduleuri şi aripa dreapta spate zgâriată. Le-au scos ca şi noi! Meseriaşi, săritori, politicoşi, m-au încântat pe deplin. O să revin cu impresii şi după revizia din mai, pentru că au manopera cam la jumătatea celor de la Autonet (unde mi-am făcut toate reviziile de cînd mi-am luat Matizetele). Link to comment
titus Posted May 25, 2009 Share Posted May 25, 2009 (edited) Recomandati-mi si mie un service bun in zona Militari. Mi s-a rupt bara stabilizaroare de pe puntea spate si mai mult de 30km/h nu pot merge cu ea, plus ca e instabila rau ca nu am nici directie si trebuie sa fie cat mai aproape posibil. Am tot sunat la GRAND GARAGE dar nu raspunde nimeni si am inteles ca nu te lasa sa asisti la reparatie. Cei de la Augsburg nu ofera service pt Matiz. Masina e in zona Lujerului exact langa Cora. Mersi Edited May 25, 2009 by titus Link to comment
titus Posted May 26, 2009 Share Posted May 26, 2009 (edited) Pana ati raspuns voi am rezolvat treaba la Grand Garage. Au fost in locuite tendoanele spate, amortizoarele fata, bucse, filtre, ulei, frane, reglat motor. Masina merge foarte bine. Piesele vechi mi-au fost inapoiate. De masina s-a ocupat Andrei. Sunt multumit. Cost total cu piese si manopera: 1500 RON. Edited May 26, 2009 by titus Link to comment
mitosu Posted October 15, 2009 Share Posted October 15, 2009 pentru militari e un service cam in marginea cartierului,intri de la gorjului mergi pe dezrobirii ,pe langa politie,si tot inainte treci de semafor,intri pe un drum mai anevoios si mergi pina in capat acolo e un service daewoo la care merg si eu si am rezolvat destule chestii laei,plus ca sunt baieti de treaba si preturile sunt acceptabile. Link to comment
severika Posted October 16, 2009 Share Posted October 16, 2009 Am schimbat azi distributia la Automec Pantelimon ... E vizita a mea la un service, dar mi s-au parut OK, s-au miscat repejor, m-au lasat pe langa masina, preturile sunt ok. Link to comment
cookie Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 Salutare tuturor, Cum pot da de Pepino (Andrei)? ma intereseaza un nr de telefon pentru a-mi face o rogramare la el . Merci Link to comment
Recommended Posts