Jump to content

Ce service este mai bun?

keluboss

Recommended Posts

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Autonet nu e agreat de Asirom, e intre astea doua

Ba e foarte agreat de Asirom! Si eu tot la Asirom am casco si n-am avut NICI O PROBLEMA!!!

Agentul constatator de la Asirom are un birou la ei acolo si in fiecare joi (si inca o zi, da' nu mai stiu care) il gasesti la datorie la Autonet!

eu va zic ce mi-a spus ofiterul de la daune mi-a zis intre grant garage shi Radacini Plevnei, ma voi interesa exact...

Saptamian trecuta cind l-am bagat pe ticolos la reparat

am sunat inainte si la Autonet.

Autonet are decontare directa cu :

Inter American,

Aliantz

Asiban

Au contract dar nu au decontare directa cu Omniasig

Asta mi-a spus tipa de la Autonet cu care am vb la telefon.

Eu l-am avut la Radacini Militari. Tablarie Super de super Ok vopsitorie NASPA, parca au dat cu pensula.

Pe plevnei sint 2 radacini. ARIANE si inc aunu. Deschisesem io un topic despre Ariane.

decontare directa nu dai nici un ban

Mai zic o data: in aprilie a.c. (2004), m-am dus la Autonet, agentul Asirom mi-a facut constatarea si poze (avem usile zgiriate si hayonul infundat - cu picioru, nu altcum), am lasat masina acolo, m-au sunat si mi-au zis ca-i gata, am luat devizul si l-am dus la Asirom, aia au virat banii in 2 zile iar eu mi-am luat masina inapoi!

N-am dat nici un ban! Rezulta ca au decontare directa! (sau aveau)

Am mai spus intr-un post de un service de care sunt foarte atasat (macar sunt mai seriosi decat Radacini-ul de pe la Mall), el fiind Sebastian, si au si decontare directa cu Asiromul si cred ca si cu BCR Asigurari. Pe 4 imi bag masina la ei la tinichiderie (dupa ce o FEMEIE a iesit din parcare si a dat in ticozaurul meu si a infundat aripa si usa stg fata), si va voi spune si cat de bine lucreaza la capitolul asta. Am efectuat si reparatie la ei...si un schimb pe garantie (nu e la misto garantia la ei) si pana acum sunt f multumit.

• 4 months later...

propun revitalizarea acestui topic pentru evidenta reparatiilor, si mai ales a oamenilor cu care s-a lucrat.

eu pana acum am fost in doua locuri fata de care sa am doar nemultumiri minore [si la care m-as mai duce].

unul este un nene cu garaj pe margeanului, care mi-a facut tablele la matiz. cerinta a fost: sa indrepte lonjeronul, iar tablele masinii sa aiba suprafetele curbe si muchiile drepte. lonjeronul l-a facut mai bine decat am sperat, iar tablele nu arata fenomenal, dar oricum au un aspect onorabil. la capitolul table au intrat aripa fata care fusese lovita si reparata prost, hayon cu ranga bagata pe dedesubt, toate clantele infundate de la lovituri cu genunchii, genunchi / pumni dati prin diferse locuri in masina. toata distractia m-a costat 2.5M si o saptamana de tinut masina acolo [date de contact disponibile].

celalalt e un nene cu garaj pe undeva spre targul de masini, unde am fost cu nova si am avut de facut reparatii relativ mici (curatat tamburi, schimbat toba, schimbat rulment fata, in fine). m-a rezolvat cu 400k in 2000 cred [nu mai am nr de tel dar stiu adresa].

mai e un loc, dar nu intra chiar la categoria service, in tunari pe stanga, unde e un atelier de reconditionari planetare, unde am facut vara trecuta planetarele la dacie. am dat 2m si ceva pe ambele planetare cu manopera gratis si ganatie 18 luni si mi-au facut lucrarea dupa ceas in 20 min fara sa puna mana pe ciocan.

Daca masina nu ar mai fi in garantie personal nu m-as mai duce la service Daewoo si as apela la un cunoscut de peste 30 ani vechime care iti ofera conditii apropiate de cerintele bunului simt si in curand va perfectiona sistemul: ai adus masina la reparat, iti da masina la schimb cu conditia: plin ai avut rezervorul, plin il aduci inapoi.

Tot la el as apela si la vopsitorie si la partea de tapiterie, deoarece lucreaza in echipa. Service-ul este agreat RAR si se repara de la batrana Dacie pana la semetul Mercedes. Se lucreaza numai cu piese originale, iar pentru Dacie numai cu cele produse de uzina. Pretul este un pic mai mare decat la nenea care o asambleaza la coltul strazii sau in service-uri ce nu au nici macar lampa de control dar multa bataie de joc si nesimtire in bojoci.

Cel putin in partea de tinichigerie garantez ca este un artist, adevarata arta.

Partea mai putin placuta este ca trebuie sa te programezi, situatie ivita ca urmare a comenzilor pe care le are si care sunt f. multe.

Se lasa autoturismul, cheile in contact, talonul masinii si un nr. de telefon la care veti putea fi anuntati ca masina dv. este gata. [-X Nu se trateaza cu mecanicii, [-X NU SE DA SPAGA (retineti aspectul), iar daca veti incerca sa abordati mecanicii, veti fi trimis la patron.

Este EXCLUSA orice posibilitate ca din autoturism sa dispara lucruri, benzina sau alte obiecte din inventar. Piesele schimbate va sunt prezentate in portbagaj.

Toti clientii sunt tratati in mod asemanator, fara deosebire.

Greu de crezut, insa acesta este adevarul. :-W

@mecmar: vreau si eu! vreau si eu! [-O<

din experientele mele cu service-uri, am ramas cu o scarba profunda. nu am intalnit nicaieri profesionalism.

Radacini Romseki militari: am cerut sa mi se verifice franele a intrat ala in masina a acc pana pe la 10km/h si a pus frana. verdict: merge, sefu! l-am pus sa se uite la placute si la saboti. "merge, sefu, mai merge". m-am plans ca e moale pedala. "toate face asa". si am fost la computest ieri, ca e tot a patronului meu, si am aflat ca roata din dreapta fata franeaza de 2 ori mai tare decat cea din stanga iar pe spate nu tin franele deloc! astia de la computest - profesionism desavarsit, pacat ca se ocupa numai de diagnosticare.

Autonet giulesti: am fost cu probleme la directie. am cerut sa investigheze daca exista uzura la bucsa si siguranta de la caseta. cand am venit peste 2 zile (aveam si de vopsit aripa) mi s-a balmajit ca e totul ok, ca de fapt nu e nici o siguranta, ca a mai strans pe-acolo, lucruri care m-au facut sa cred ca nici macar nu s-au uitat la ea. nenea ala de la intrare mi-a zis ca nu am nimic de plata iar mecanicul mi-a zis ca s-a uitat intr-o pauza de masa. pana mea! am facut comanda, mi-au scris hartie, cu "verificarea casetei de directie" si ei nu au facut nimic!

acum trebuie sa imi repar franele si sa imi reglez carburatorul. "efectiv" © stoiceasca mi-e groaza sa ma duc la un service!