Guest Mecmar Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 Ce tarif orar are <{POST_SNAPBACK}> Sincer sa fiu nu l-am intrebat niciodata, va dati seama, mai mult din rusine si respect. Dar am analizat si eu cu cele spuse de unul si de altul + faptul ca am intrat si eu in in service-uri ca sa pun o intrebare si sa fac o comparatie. Este un piculet peste media nesimtitilor de la coltul strazii si sub cotele de avarie din renumitele service-uri Mercedes, Volvo, Peugeot, Skoda, Radacini, Sebastian. Toti clientii - si care nu sunt putini deloc - au afirmat si eu fac la fel, ca lucreaza cu adevarat cu mare simt de raspundere si totodata controleaza absolut tot ce surubaresc mecanicii din subordinea lui. El munceste cot la cot cu ei. Vazut cu ochii mei: i-a pus pe baieti sa lucreze la o rapandula de Dacie din care nu ramasese decat caroseria si le-a spus sa frece bine cu peria de sarma, cu smirghel, pe urma sa dea cu grund si in ultima faza cu antifon. Bun. A trecut timpul necesar efectuarii operatiilor si i-a intrebat: ,,ati frecat bine, sa nu care cumva sa fi dat cu grund peste rugina?! Da, sefu'. O.K. A venit ora de masa (le da si de mancare la pranz) baietii au plecat la masa, iar el s-a dus in atelier a luat un spaclu, a dat jos grundul si antifonul pentru a VERIFICA ce le-a cerut. MARE SURPRIZA!! Inca mai era rugina, nu-si facusera treaba ca lumea. Consecinta: In aceeasi zi le-a achitat sumele datorate, le-a multumit pentru efortul depus pana atunci si i-a rugat ca de a doua zi sa-si caute un alt loc de munca, eliberandu-le totodata si cartile de munca. Nu este istorie, este povestita de mecanicii care au ramas in continuare si confirmata de sotia lui. Toti clientii sunt egali indiferent daca esti prieten sau simplu client. Munca se face cu acelasi simt de raspundere. Rog a nu se crede ca se lucreaza sau conditiile sunt cele de la Maranello, dar depaseste situatia ,,care este" si ,,asa face la toate". Link to comment
hellcat Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 o impresie deosebita mi-a lasat dealer-ul local daewoo de la Focsani, Auto Diversis. este amplasat pe centura focsaniului spre Bucuresti. au de la statie itp pana la aparatele alea complexe de indreptat caroserii. se lucreaza intr-o curatenie pe care eu nu credeam s-o vad vreodata. mi-a placut faptul ca de prima data ce-am vorbit cu seful de service am avut intaietate, fiind din alta localitate. ai voie sa stai langa mecanici daca vrei si tot ce ti se schimba gasesti in portbagaj. de-ar fi in fiecare oras un service ca asta... Link to comment
Guest Mecmar Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 (edited) Revin cu service-ul de care v-am amintit mai sus un pic. A fost pus in functiune si sistemul de masina la schimb cu plinul plecat - aduci masina cu plinul facut. Adica masina ta este la reparat, ti se pune la dispozitie o alta masina cu care vei circula pana la remedierea defectiunilor, cu conditia sa aduci autoturismul inapoi cu plinul facut asa cum ai luat-o. Despre preturi: am discutat acum si mi-a comunicat: 60% din pretul Service Radacini Orientativ va pot spune ce mi-a relatat in legatura cu o doamna al carei Matiz a fost grav accidentat. Devizul facut la Radacini - piese+manopera 80 milioane (repet: 80 milioane lei). Devizul facut la service-ul mentionat de mine 17 milioane. Comparatia si concluziile le trageti dv. Edited February 19, 2005 by Mecmar Link to comment
Vlad Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 Mecmar..si unde e serviceul minune? ca vreau sa fac si eu o verificare completa la masina...articulatii,motor,,tot, tot,,,si tare m-as duce la ei daca sunt cum zici. Link to comment
Ana Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 @Mecmar: vreau si eu sa fac o vizita la service-ul asta, spune si tu adresa. Link to comment
Guest Mecmar Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Cu un PM se rezolva situatia. Link to comment
Megaherz Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 Cum pot intra si eu in posesia adresei ? Pleaseeeeee Link to comment
Rapiduletul Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 Mecmar ranan si eu recunoscator daca-mi poti da adresa acestui service. De Radacini deja m-am saturat pana peste cap .Continui sa am probleme cu consumul la Tico (10,5 in Buc) iar cei de la Radacini Plevnei (chiar seful de service!!!) imi spun ca mai putin de 8,5% nu va consuma niciodata S"> pentru ca e benzina proasta (!!!) "n-ai vazut si dumneata la tv ca si ministrul nu-stiu-care a demarat anchete" !!! In aceste conditii vreau sa schimb service-ul, nu masina, asa cum mi-au recomandat baietii "draguti" de la Radacini Plevnei. Deci TE IMPLOR da-mi si mie adresa acestui SERVICE MINUNE ! Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 (edited) Mecmar, sa-ti dea Dumnezeu sanatate ! Zi-mi si mie adresa! Sigur ma duc si nu ca nu te-as crede, da' chiar e de SF! Ramin dator de cinste dac-o fi cum zici! Edited February 27, 2005 by voicu001 Link to comment
Guest Mecmar Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 Dragi colegi referitor la service-ul la care imi cereti detalii despre el, va rog sa nu va asteptati la unul de tip Maranello, sau la care la intrare troneaza un covor rosu si sunteti tratati cu Red Label. Va rog sa va asteptati la un service de CALITATE in care a disparut spaga la mecanic, incercarea de a pune pe factura mai putin la deviz, si mai mult la mecanic si ca ati putea sa va intoarceti inapoi pentru ca nesimtirea mecanicului nu a avut margini. Orice greseala a acestuia este platita de el si nu de client. Erori pot exista si la Mercedes dar nu sunt puse in ,,carca" posesorului autoturismului. NU doresc sa-i fac nici un fel de reclama din multe motive din care as enumera doar doua: NU detin nici un procent din firma pentru a avea vreun avantaj material. Este considerat un service bun si de calitate, drept dovada stand clientii pe care ii are. Cea mai buna reclama o constituie calitatea lucrarilor. In situatia in care un singur coleg care va apela la serviciile acestuia si va fi in mod intemeiat nemultumit, personal voi merge cu acesta la manager si vom discuta situatia creata si daca va rezulta dreptatea clientului, eu VOI RENUNTA IN A MAI APELA LA SERVICIILE acestuia si de a mai da adresa oricarei persoane care imi va cere acest lucru. Inclin sa cred ca veti fi pe deplin multumiti. Succes tuturor! Link to comment
Shenck Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 Posteaza si tu adresa aia odata! Tsh-pe mesaje care nu se finalizeaza decit cu promisiuni. Link to comment
iuzar Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 Mecmar, spune-ne si noua odata care e service-ul ala...dupa ce se opreste zapada eru vreau sa intru intr-o mica revizie cu salupa si dupa cate ai povestit tu as prefera sa merg acolo?... e secret service-ul? Link to comment
NFS Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 Cu un PM se rezolva situatia. Omu a zis ce trebe facut daca vreti adresa! Link to comment
alx Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 pai si de ce nu se pune la public? Link to comment
NFS Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 Pt ca Mecmar asa a considerat de cuviintza! Din cine-stie-ce motive, nu vrea sa le faca reclama publica. Poate nu vrea el, poate a vorbit cu respectivii si nu voi ei. Nu conteaza. Conteaza ca incearca sa ajute. Un mesaj pe privat nu-i un capat de tzara! Link to comment
Guest Mecmar Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 Posteaza si tu adresa aia odata! <{POST_SNAPBACK}> Solicitarile care au sosit pe adresa mea folosind PM au fost solutionate prompt si cu cea mai mare placere. Ticolino, Voicu 001, Rapiduletul, etc, pot confirma. Pentru a nu crea confuzii in randul dv. si a nu pune la indoiala credibilitatea afirmatiilor facute de mine referitoare la service-ul pe care va rog frumos sa nu-l considerati MINUNE, ci doar unul in care sunteti bine venit, total dezinteresat, si pentru a veni in ajutorul domniilor voastre, postez adresa service-ului amintit: S.C. MANINI COMPREST SRL - BUCURESTI - service auto orice tip de masina - magazin piese auto Manager: SERBAN IONEL Str : Leonte Filipescu Nr : 22 Com : Voluntari Tel : 0722.491.686 Pentru a ajunge la adresa mai sus-amintita, va propun urmatorul traseu: Magazinul Bucur obor - Doamna Ghica - En Gross Europa (Colentina) Ajunsi la en gross in fata dv. este un pod pe care va trebui sa-l urmati si incepand de la baza acestuia (la coborare) a 3-a sau a 4-a strada la dreapta. Mentionez faptul ca strazile se succed numai pe partea dreapta. In coltul strazii Leonte Filipescu pe stanga, exista un mini magazin. La nr. 22 pe partea dreapta se afla service-ul cautat si veti fi intampinati fie de manager, fie de sotie sau de angajati. Abordati una din persoanele care va intampina si clarificati motivele pentru care ati ajuns la adresa mentionata. Daca in discutia cu managerul se va face referire la modul cum ati aflat adresa service-ului, decizia va apartine in exclusivitate. ,,Tratamentul'' va fi egal pentru toti si marea mea rugaminte este sa discutati toate aspectele NUMAI cu manage-rul. Toate afirmatiile pe care le-am facut in postarile mele reflecta realitatea traita si constatata de mine. Am facut public adresa pe care dv. o doriti ca urmare a interventiei domnului administrator SHENCK, deoarece nu am dorit sub nici o forma sa se inteleaga ca doresc sa-i fac reclama si sa creez confuzie in randurile dv. Nu este secreta adresa, din contra oricine si-ar dori o reclama pe un asemenea forum, dar nu am dorit sub nici o forma sa incalc regulile si sa se interpreteze eronat demersul meu. Multumesc foarte mult si domnului NFS. Va multumesc foarte mult pentru intelegere si va doresc mult succes! Link to comment
sprite Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 Pai multumim de adresa. Eu am sa-l probez cat de curand... ma intereseaza in primul rand o constatare serioasa si fara abureli pentru diverse zgomote... adica altceva decat caseta de directie ) Link to comment
iuzar Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 ...si eu am sa ajung cat de curind pe acolo sar'na Mecmar Link to comment
marius Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 S.C. MANINI COMPREST SRL - BUCURESTI Buna seara, Multumiri pentru adresa . Azi dimineata l-am sunat pe dl.Serban pentru a stabili o programare . La ora 13:00 trecute punct fix m-am prezentat la adresa mentionata , unde , am fost asteptat de dl.Serban . Nu tb sa va asteptati la un super service , insa este unul in care am fost tratat asa cum trebuie si este normal sa se intample. Lucrari efectuate : - schimbat lichid frana si aerisire sistem de franare (nu cu pedale ci prin cadere libera a lichidului) -demontat si montat fiecare roata & verificat jocuri stg-dr , sus-jos , articulatii , bucsi etc -schimbat lichid ambreiaj -verificat incarcare baterie -verificare lucrari efectuate , in traseu , cu subsemnatul pe post de pasager Pret - am platit doar lichidul de frana ptr ca pentru prima lucrare efectuata in service nu se incaseaza manopera ! PS - Dl. Serban nu s-a multumit sa faca doar ceea ce aveam eu , ci a facut si o verificare generala fara ca eu sa i-o fi cerut . Am fost si sunt impresionat de modul de abordare a problemei . Inca o data multumiri ! Link to comment
ticolino Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 http://www.rarom.ro/service_ilfov.html - nr 41 >- din pacate, imi tb o zi libera ca sa ajung pe acolo Link to comment
keluboss Posted March 3, 2005 Author Share Posted March 3, 2005 e agreat de daewoo adica face si pa garantie sau doar cei care au terminat cei 3 ani minunati? Link to comment
zoosy Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 ah de cand asteptam asa ceva... tinand cont ca trebuie sa ii fac o revizie de la A la Z fiinda e d-abia luata chiar ma gandeam prin ce voi trece la service... stiu ca am stat o data cu o Dacie o zi fara sa ma bage nimeni in seama prea tare (de la 8 dimineata pana la 17 cand mi-a zis unu ca s-a inchis si sa revin dimineata ) maine il sun sa il intreb ce si cum si cat costa... oleeee Link to comment
Guest Mecmar Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 maine il sun sa il intreb ce si cum si cat costa... oleeee <{POST_SNAPBACK}> Din experienta proprie iti pot spune ca la telefon vei putea obtine orice informatie, mai putin pretul, si asta din cauza faptului ca una este sa asculti o presupunere si alta este sa-ti studieze automobilul la fata locului. Nu-ti face privinte in ceea ce priveste pretul, el este in concordanta deplina cu serviciile prestate si concluziile le vei trage singur dupa intoarecerea din service. Link to comment
keluboss Posted March 7, 2005 Author Share Posted March 7, 2005 S"> Mecmar raspunsul meu... ca tocmai m-a palit beleaua... Link to comment
Guest Mecmar Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 Mii de scuze, m-am luat cu altele.. Sincer in momentul de fata nu pot sa-ti dau un raspuns, insa in cursul zilei de maine cu siguranta vei avea unul. Masina inteleg ca este in garantie, si ce probleme ai la ea, poate vorbesc cu managerul sa vedem ce se poate face si cum te poate ajuta? Link to comment
Recommended Posts