dreaQ Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Ok daca nu ai chef de citit iti recomand unul in Iasi ai zis ca nu conteaza unde. Iti trimit adresa pe PM dar sa te duci. Link to comment
Mircea Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Daca citeai ultimile 6-7 posturi de aici : http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?s...pic=11307&st=40, ai fi vazut ce probleme are Alinutz cu servisarea si n-ai mai fi dat cu parul! Link to comment
Alinutz Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 (edited) dreaQ sa stii ca sincer iti spun, vin si in Iasi, nu conteaza, numai sa faca treaba serioasa. Atata am cerut. Ah, dar sa nu ma trimiti prea din scurt, ca nu am bani inca stransi pt benzina, dar sunt dispus sa merg si in Iasi Edited June 12, 2006 by Alinutz Link to comment
dreaQ Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Mda ideea e ca nu e chiar asa de greu sa citesti 4 pagini. Ca e vorba de masina nu repari bigudiuri. Cred ca masina ta merita toata atentia. In threadul asta sunt si pareri impartite tocmai de aceea e bine sa citesti si sa cantaresti. Si ideea e sa gasesti mai aproape de tine nu la Iasi, nu??? Bafta. Link to comment
Alinutz Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 dreaQ, ai si tu dreptate, trebuia sa rasfoiesc si eu, recunosc ! Dar poate daca ai fi un pic si in situatia mea, ai intelege ca as fi dispus sa merg oriunde numai sa stiu ca "doftorul" o face bine pe "negrutza mea" (asa am botezat-o ) Link to comment
perfidus Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Alinutz, hai sa-ti raspund aici, ca in cealalta parte o cam daduram offtopic. E clar ca te-au luat la ochi la Rucom si te-au sictirit. Te-au vazut prea inofensiv, scuza-ma. Dupa cacealmaua cu inregistratul discutiei pe telefon trebuia sa apelezi la un prieten (m-as fi oferit!) si sa nu vii singur la service. Una la mana ca mai stiu si eu cate ceva, si doi, chiar daca nu stiam, erau ei mai circumspecti. Si n-ar fi avurt tupeul sa-ti zica ce ti-au zis, cuvantul "magari" pentru ei e prea bland. Safari Hunter s-a luptat cu cei din Constanta pana la GM Europa de Est. Dar noi suntem in Oltenia si incep sa te cred ca nu are rost. Du-te cu ea in Bucuresti, vorbeste cu baietii de acolo (te va ajuta Satori cu siguranta!). Link to comment
Alinutz Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 perfidus, chiar cu inregistratul convorbirii a tinut, chiar daca au crezut sau nu. A iesit ca mine, adica am ajuns cu masina pe stand GRATIS, ceea ce m-a interesat. Cat despre faptul ca m-au laut la ochi, asta s-a intamplat de mult. Il poftesc pe oricare cu mine in service, sa le vada moaca atunci cand ma vad, e buna de o camera ascunsa . Revenind la topic, ma duc si in bucuresti, dar vezi tu, cea mai mare teama e ca o sa-mi opreasca masina in service, nu cunosc pe nimeni in bucuresti, sunt fiul ploii acolo. Cat despre luptat sunt dispus sa lupt, si chiar am depus o plangere la OPC, chiar daca pare nimic si daca nu o sa se ia in seama. Totusi cu OPC-ul am avut o singura experienta anterioara neasteptat de placuta, nu intru in detalii, dar m-a ajutat sa obtin ceea ce vroiam, o crema de pe o reteta gratuita (student) pe care cei de la Trei F nu vroiau sa mi-o dea cu pretextul ca e "moft" sa cer medicament de 450 mii gratis ... gata cu offtopicul, scuze !!! Acum in bucuresti sunt multe service-uri, eu nu cunosc decat drumul Craiova-Bucuresti. Odata ajuns acolo sunt ... un ratacitor . Ar trebui cineva sa piarda o zi intreaga cu mine acolo, sa ma ia, sa ma duca, si sa ma duca inapoi, deh parca sunt bebita . Trebuie vorbit dinainte la service, si iti dai seama ca nu prea imi permit sa cer la nimeni sa ma ajute, ca toata lumea lucreaza, au alte treburi, probleme decat sa stea de mine ... Dar nu e problema, accept si Bucurestiul ca destinatie numai sa fie treaba facuta bine! Link to comment
perfidus Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Bravo, astept cu nerabdare raspunsul celor de la OPC... Link to comment
dreaQ Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 si iti dai seama ca nu prea imi permit sa cer la nimeni sa ma ajute, ca toata lumea lucreaza, au alte treburi, probleme decat sa stea de mine Pa daia e bun forumul. Sigur cei care au avut chevroleti in service iti vor spune unul bun in bucuresti. Si nu nici departe de craiova. Aici sigur se gaseste cineva sa te ajute. Eu, din pacate, nu te pot ajuta decat ca ghid ca experiente cu serviceuri nu am avut. fftopic: terminat. Link to comment
Satori Posted June 15, 2006 Share Posted June 15, 2006 Nu exista serviceuri bune pentru Chevy. Exista oameni care stiu ce ar trebui facut (nu peste tot) dar nu fac (depinde de client, bani, vorba buna, fata lui, de cum s-au trezit dimineata). Exemplu: Vezi Constanta. Baietii nu sunt cei mai buni meseriasi, chiar dimpotriva, si totusi Safari Hunter i-a aranjat destul de bine. Link to comment
alexino Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 Fratii mei, trebuie sa fac prima revizie, cea de 1000km. Spre ce service din Craiova ma indrumati??? Link to comment
Cumnatu Posted June 28, 2006 Share Posted June 28, 2006 Fratilor urgenta mare !!!!!!!!!! In seara asta ( undeva in noapte ) iau masina de la mecanic ( am dat-o la schimbat de semeringuri si de pivoti ) si vreau neaparat sa fac o geometrie la roti ca tot in noaptea asta vreau sa plec la mare. Intrebarea este : stiti vre-un service non stop unde sa pot face geometria ????????? Multumesc anticipat pentru raspuns !!! PS : Poate fi oriunde pe raza Municipiului Bucuresti ! Link to comment
AZH Posted June 28, 2006 Share Posted June 28, 2006 Pe Fundeni, la piciorul podului, mergand dinspre Colentina spre Pantelimon.Sunt pe partea dreapta, imediat cum ai coborat podul.Nu mai stiu cum ii cheama, dar sunt super OK.Vezi ca pot umfla si anveopele cu azot. Succes. Link to comment
Cumnatu Posted June 28, 2006 Share Posted June 28, 2006 (edited) In primul rand multumesc pentru raspuns, sper ca am inteles bine, DUPA pod ( cum mergi SPRE Pantelimon ) Ca sa nu mor prost, care-i faza cu azot in anvelope ?? Edited June 28, 2006 by Cumnatu Link to comment
bella Posted June 28, 2006 Share Posted June 28, 2006 (edited) Salut, Dupa parerea mea nu e cine stie ce...uite o explicatie luata de pe site-ul Sama Service: Avantajel incarcarii cu azot In primul rand se reduc ciclurile de umflare. Casele producatoare de anvelope recomanda controlul presiunii la o saptamana-cinsprezece zile. Cu azot acest interval creste de trei ori. Se obtine astfel o constantå sporitå a presiunii in pneuri si in consecinta o uzura redusa a caii de rulare a pneului. In ceeace priveste componentele interne ale cauciucului, în absenta oxigenului, lipseste umiditatea care, in timp, influenteaza imbatranirea amestecurilor, a structurii interne a cauciucului si a elementelor metalice farå a mai pune la socotealå ca incetineste formarea de ruginå pe jante. Experimentele asupra utilizarii azotului au permis constatarea unei extinderi a vietii medii ale componentelor care se concretizeaza in economii considerabile. Micsorarea costurilor este reflectata si in micsorarea consumului de carburanti. Daca nu ma insel, cei de la podul Fundeni sunt astia. Edited June 28, 2006 by bella Link to comment
Cumnatu Posted June 28, 2006 Share Posted June 28, 2006 Nasol, inseamna ca astia nu sunt non stop, vad la contact ca numai pana la ora 22. Sa inteleg ca nu exista nici unservice de geomerie NOn stop ?? Link to comment
cristianrotaru Posted July 25, 2006 Share Posted July 25, 2006 Am cumparat CIELO prin CITY CENTER dorobanti iulie/2006, ma apropii de prima revizie.Stie cineva daca serviceul este bun. ce serviceuri mai recomandati.Ar trebuii o lista cu cele mai recomandate serviceuri pe fiecare oras si o lista de cien sa ne ferim. Please Help Me! sunt cam speriat de ce povesti am auzit de mecanicii din serviceuri. Link to comment
h Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 M-am mutat de curand in Bucuresti si doresc sa fac o revizie la Nubira II pentru 60000km. Ce service recomandati (sau nu recomandati) pentru o revizie corect facuta, eventual cu conectare la ECM, citit eventuale coduri de eroare? Multumesc Link to comment
dreaQ Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 Mai intreb: stie careva vreun atelier unde imi pot face o revizie la sistemul electric? Suspectez niste scurturi si probleme la alarma. Acolo un "consult", o evaluare... Multumesc. Link to comment
Hijack_3000 Posted August 9, 2006 Share Posted August 9, 2006 @h din cate vad eu la tine e treaba mai complicata, pentru ca trebuie sa schimbi si distributia. Iti recomand City Center te duci si intrebi de un nene Nicu David, baiat bun si face treaba ca lumea. Eu de cate ori am fost la el am plecat multumit. Numai bine "> Link to comment
unu'cuvise Posted August 14, 2006 Share Posted August 14, 2006 Un service autorizat bun pt. chevrolet in Brasov sau imprejurimi? Nu am luat inca masina dar vreau sa nu am surprize in viitor... multumesc. P.S. Stie cineva ceva despre Victoria Global Brasov? Link to comment
M3K Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 De ce sunt atat de sarlatani cei de la service-ul reprezentantului Daewoo Timisoara? Am mers si am intrebat cat ma costa o reparatie minora (am agatzat umpic cu semnalizatorul) si mi-a zis ca intre 15 si 20 milioane. Cica trebuie schimbat far, semnalizator, bara, grila proiector ceatza, proiector ceatza. Am mers la alt service si mi-au zis sa-mi cumpar doar semnalizator si proiector ceatza si restul se repara. Asa o sa ma coste 1 mil piesele si 2 mil manopera. De la 3 milioane la 20 nu vi se pare cam mare nesimtirea? (sa nu mai zic de faptul ca cei de la Daewoo mi-au spus ca ar dura MINIM DOUA LUNI pe cand la astalalt service mi-a zis ca doua zile). Well... Link to comment
VAXXi Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 Depinde. Daca sunt piese noi, ala e pretul (bara noua numai e 12 milioane, goala, nevopsita). Link to comment
M3K Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 Cum sa fie 12 milioane? De pe http://www.autodaewoo.ro : BARA PARASOC FATA Espero 590,00 BARA IMPACT FATA DR. Espero 87,27 BARA IMPACT FATA STG. Espero 87,27 Link to comment
VAXXi Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 Eu vorbesc de pretul dat in service autorizat Daewoo (o fi pretul de la Craiova); asa, probabil ca au aparut si piese facute de altii (cum gasisem de exemplu pompa de apa la 520 RON, 280 RON si 170 RON ). Link to comment
Recommended Posts