ileana Posted October 17, 2006 Share Posted October 17, 2006 Ia uite, e marti si nu a deschis inca nimeni topicul! Hai sa vad care indrazniti, la racoarea de afara! Va astept pe Moecisti, cu avans. Link to comment
Brainiac Posted October 17, 2006 Share Posted October 17, 2006 Deja am doua intalniri ratate la activ, nici avans nu am dat...O sa ma iau de urechi si ma aduc la intalnire Link to comment
Maniaku Posted October 19, 2006 Share Posted October 19, 2006 Vin si eu, ca am de dat bani! Altfel nu ieseam pe gerul asta afara! Link to comment
iulia Posted October 19, 2006 Share Posted October 19, 2006 Asta e ger? E toamna inca! In alta ordine de idei, sunt 50% sanse sa-mi iau masina pana diseara. Parca n-as veni fara, desi e mai putin de 1km pentru mine Link to comment
zalmoxis Posted October 19, 2006 Share Posted October 19, 2006 O sa fie (mai) cald diseara !!!...Luati-va umbrele insa!!!! Link to comment
Sharpe Posted October 19, 2006 Share Posted October 19, 2006 @iulia, te urc eu dealul...cu masina. Link to comment
Tommy Posted October 19, 2006 Share Posted October 19, 2006 Mie-mi place sa urc muntele. Link to comment
alinus Posted October 19, 2006 Share Posted October 19, 2006 Cam ger afara, nu prea ma incumet...data viitoare si cu bonuri de benzina, daca are cineva nevoie... Link to comment
sebian Posted October 19, 2006 Share Posted October 19, 2006 Mie-mi place sa urc muntele. ...lui Venus, presupun... )"> Link to comment
iulia Posted October 19, 2006 Share Posted October 19, 2006 @iulia, te urc eu dealul...cu masina. Am gasit. Dar multumesc oricum Link to comment
danker62 Posted October 19, 2006 Share Posted October 19, 2006 Fost si eu prima data, vazut, placut, destul de multi membri prezenti( cred ), fete dragute si baieti de gasca, s-a baut mult suc s-au spart seminte, cine a dorit a mancat (am inteles obisnuitul meniu al forumistilor) s-au discutat probleme tehnice (auto si forum) s-a ras, s-a barfit, s-a pomenit cam des "organu' " si mai ales am luat toti o portie de frig, Cu exceptia temperaturii si a sobolanilor care si-au facut de cap totul a fost ok. "> Link to comment
BogdanG Posted October 19, 2006 Share Posted October 19, 2006 Super intalnire dar m-au disperat sobolanii Cred ca data viitoare ii servesc cu o portie de otrava in loc de cartofi prajiti+snitzel ) Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 Introducere in decor: ieri seara am aflat ca umilele mele rinduri, la o adica, pot tine loc de preludiu, de tigara "after", conditia e sa ai cu ce, cu cine si, mai ales, abordind o discreta pozitie de evantai. Martori oculari si practicieni de seama mi-au marturisit ca se fack adevarate minuni, care se si desfack destul de repede apoi. Ori inainte, ori dupa ce ai ajuns la destinatie, he-he! Dar ce bine e s-o iei de la capat, nu? Cine a stat pe-aproape, cunoaste si treaba cu evantaiul (care oricum va fi dezvaluita in rindurile ce vor sa vina) si p-aia cu capatul sau capul, cum i se mai spune! Descind cu muza in jurul orelor... sa tot fi fost vreo zece si ceva, dar nu mult peste cinci, zece si cinci (vorba lu' Bond James Bond) si dam de parcarea rece, dar animata de personaje care mai de care strinse in jurul propriei fiinte: Ileana, Brainiac, Zmeu, Tommy, NFS, Ami, Maniaku & Ea (domnisoara intai, nu?), Pixel, Strumfu, Iulia, Sharpe, un nene cuminte foc despre care vom mai auzi, Dann, Methodu', BogdanG si... nu mai stiu, sa ma scuze onorata adunare. Cind am ajuns noi lumea deja era incalzita de suc si scoaterea cojilor dintre masele, piscoturi, fursecuri si alte preparate folosite cu ocazia zilei Ilenei. Parea ca sosisem destul de tirziu cu aniversata din dotare, dar m-am inselat. Pahaaaareeee! a exclamat adunarea reprezentata de Maniaku, ce si-a si insusit cu minutza numarul 48 vreo douaj' de recipiente de plastic. Am tras un ochi catre chestia galbena a Ilenei (de masina vorbesc) si am remarcat ca si-o facuse butic de ceva vreme (adica tot masina), inauntrul ei salasluind cole, fante (roz, he-he, pentru cei care-au mai citit bancuri), trupuri sfirtecate de pachete de biscuiti, sticle in agonie s.a.m.d. Hai si noi cu ce-aveam, da' unde le asezam? Din fericire am dat peste un VW original, initial crezusem ca facea parte din decorul parcarii, dar s-a dovedit a fi proprietatea lui BogdanG, care ne-a pus la dispozitie spatiul din protbagaj, precum si tigaile ce tineau loc de difuzoare spate. Usor-usor am intrat in atmosfera si gratie Strumfului, am retrait filmuletul cu motocilcistul de la Piata Charles de Gaulle. Saptamina trecuta, ma indreptam regulamentar catre casa, cind am sesizat, cu greu, ce-i drept, un nene cu casca darthvaderiana care-mi arunca priviri superioare de pe un motor. O privire, doua, ba ce vrea asta de la mine, parca dadea sa-mi intre in masina. Ba, zic, degeaba te uiti la mine, ca nu vorbesc cu d-astia care au cu un cilindru mai putin ca mine, he-he! Pina la urma mi-a mai tras un ochean de final si a disparut intr-un jet de cai putere. Eram peste limita de indignare, da' n-am vrut sa-i dau satisfactie si sa ma iau dupa el, sa-l apuc de ghidon si sa-i zic: ce te uiti asa bai musiu? Ieri seara s-a deslusit misterul ce invaluise intregul episod, era Strumful saracu' ce tot dadea din minutze, dai si dai, doar m-oi prinde ca e unul cu autocolant. Ba, facea Strumful, mai aveam putin si-ti bagam o casca in mecla! Eram atent la trafic, tatutule, he-he! Sharpe si-a luat o pauza de batere de cap a lui nenea cel cuminte si mi-a prezenta succint noua lui achizitie, un Megane mistocut cu fotoni ascunsi in portiere, jaluzele de airbag-uri, vitezometru pus in locul turometrului si invers, meniu pe limba lui Sharpe si un portbagaj mai mare ca obiectele miscatoare cu freon. Nasulie mare ca nu putea sa-si bage rosu prin, pe si pe sub bord, ca masina inca mai are garantie, da' se freca pe minutze la gindul ca atunci cind nu va mai avea, isi va pune felinar rosu la plafoniera! Bucuria lui nenea cel cuminte a fost de scurta durata, imediat ce a terminat cu mine, Sherpisorul s-a dus atza la el, l-a luat linga Tico si dai si lupta nenisorule, again and again. Asta linistitu' mai casca, mai lua temperatura aerului ambiant cu virful limbii, se facea ca se incheie la sireturi (Sharpe, neavind night-vision - inca - n-a remarcat ca omu' avea pantofi cu arici), da' tot n-a scapat de invataturile Sharpelui. L-am lasat pe Sharpe cu al lui si l-am remarcat pe Methodu', care parca mai lasase din cotetul in devenire de pe partea ventrala a fizicului sau impunator, asta tragindu-se de la vid sau vin, ca eram cam departe si n-am auzit bine. Intr-un tirziu a aparut Xenna, aceasta hranitoare de guri rebegite, aducind cu persoana ei niste portioare de cartofi prajiti, intre care se ratacisera niscaiva snitele de pui. Si mi s-au insirat pe betonul lipsit de calorii Ileana, BoganG, Pixel, Maniacii, NFS, Ami si Zmeul. Si au inceput sa dea din falcute si sa miroasa a usturoi in toata parcarea. Nu s-au lasat intimidati de balele si ochii lacrimind a celor de pe margine si si-au vazut de delectarea papilelor. Strumfu', simtind ca semintele din palma nu se impaca cu aroma ce venea din toata partile, s-a ridicat si s-a tras mai aproape de caii pe doua roti. NFS-ul, la statura lui, nu-l credeam in stare de o asa deschidere, da' cun un scartait impunator a reusit sa incalece pe de-a-ntregul betonul primitor. Semn ca evantaiul se aplica si la genul masculin... BogdanG, intre doua boluri (alimentare) ne-a marturisit ca a dat bolala internetului in mama proprie, aceasta, dind nas in nas cu tehnologia, isi da intilniri pe messenger cu alte personaje feminine in etate (vai, ce elegant m-am exprimat, nu ca progenitura dvs., doamna!) in vederea cresterii eficientei la intilnirile cu ocazia spovedaniei, a ploconului la popa, dezbaterilor publice la pretul la brocolli, ce mai e nou pe priveghi.ro (Coliva - aliment sau trufanda?) etc. Maniaku tot ii dadea inainte cu cartofii pai si ne ameninta ca la intilnirea de la Moeciu va participa cu arborele ginecologic, de la tati la cumetre, pina la veri si nepoti. A urmat apoi o discutie academica pe tema "Ce se lingea pina mai ieri, de azi incolo se poate si minca" iscata de Maniaka ce ne-a impartasit si anume faptul ca la Big Berceni se pot gasi la discretie si cu mare usurare "peezdooleeche" (in engleza, in romaneste pizdulice, adica) in evantai la uimitorul pret de 180 de mii kilogramul! Nu stiu daca pretul comunicat era cel corect, eu auzisem altceva, dar ma intrebam in sinea mea interioara, daca astea mici sint atit, alea mature cit ori fi? S-or gasi tot la kil? Tot tragind cu urechea la morfolelile cetatenilor ce aveau de lucru cu potolul, am prins din aer faptul ca Xenna supravietuieste foarte bine si "ne...", ceea ce era admirabil pentru o fiinta temperamentala! De neinteles zic, dar cinste tie, esti adevarata, cind s-a produs elucidarea lui "ne...", adica neeeee...pupata de Method! Da', reflectez, privind la Methodu' ce atirna de masina abandonata (ptiu, iar am uitat, era de fapt a lui BogdanG), cred ca intrebarea era cine supravietuiste dupa ce te pupa Methodu'! Pentru cei care nu cunosc personajul, ar trebui sa veniti pe la intilniri sa-l vedeti in burta, aaaa, carne si oase! Din eter se aude o intrebare: de unde iei friptura asta Xenno? Din Os, raspunde ea cu nonsalalnta, moment in care cei de mincau s-au oprit din masticat cu ochii cit periscopu', iar ailalti intr-un hotot de mare ris! Din Os? Baaa, da' ce puii mei mincati voi, he-he! Nu ma, asa-i zice la magazin, nu e friptura din os de... mai stiu eu ce... Discutia despre magazin a facut-o pe Xenna sa umble la amintiri si sa afirme: apropo, sa va fie de bine, da' aveti sa-mi dati 560 de mii! Pauza! Am vorbit serios, insista ea! Pauza! Un fosnet... Pauza... Mai aveti 480, face Xenna din nou apel la proverbialul bun simt al romanului. Fosnet... Pauza... Hmmmm... Mai aveti 400! Si tot asa pina cind, la vreo doua ore de la prima strigare: ba, am primit banii, mai are cineva de dat? Moment in care am zimbit cu totii condescendent, iar Tommy a tras-o deoparte! Adica, sa nu intelegeti altceva, a tras-o mai incolo, ptiu, nici asa nu e bine, era ideea ca s-au departat de noi! Uf! A naibii limba romana, cite sensuri poate capata la cite-o intilnire de-asta... A urmat apoi o re-confirmare a faptului ca exceptia intareste regula, adica "pe la spate, pe la spate, asa vor fetele toate" nu e valabil si la Maniaci, in sensul ca ea are lacat la evantai si nu sta nici cu spatele la el! Never-ever! Moment in care paharul cu cola din minutzele Xenne s-a trezit la viata si, din proprie initiativa, tzusti! in gluga de un alb polar a Iuliei! Zmeul, fiind p-aproape, da o mina de ajutor si-i face rapid un control la gluga (maaaaa, e vorba de gluga de la haina, fir-ar sa fie!), cam lipicioasa ce-i drept, si gluga si Xenna care initiase acest joc! Lucru bun, pina la urma, desi frig afara, si Iulia si Xenna erau ude! Da' daca n-a fost Zeul cu masina incalzita, sa le usuce, saracele fete asa au ramas, suferinde si noi dirdaind, he-he! In timp ce noi ne tot dadeam cu parerea daca e bine sau nu sa te uzi asa, din senin, (concluzia unanima a barbatilor: daaaaa, e bineeeee!) Maniaku vorbea la telefon cu un nene descris intr-unul din episoadele petrecute vara trecute, cel cu rulada nefesista, si-i tot dadea la telefon, mai stau ba p-aci ca e caterinca, tocmai am aflat la ce-i bun evantaiul, noi dai si rizi in continuare de ale noastre de ale lui... La un moment dat, se desprinde Maniaku de telefon, face niste ochi la noi cum face curca la cherestea si zice: Care-i faza, ca n-am prins-o! Ha-ha-ha, baaaaa, vorbeste cu ala la telefon, lasa-ne pe noi, ca noi nu putem sa facem noduri marinaresti din tine, da' nentu' cu care vorbesti, daca-l ignori, sigur are mai mult succes! Ambitios Maniaku, sa nu cumva sa rizi de el, ca imediat se prinde, he-he! Intr-una din putinele pauze careia i le-a dat lu' nenea cel cuminte, cu capu' in crestere de-acum, Sharpe incerca de zor, fara ochelari, sa focalizeze masina abandonata si sa-si toarne pepsi in portbagaj! Sharpe, daca vrei sa bei trebuie sa indeplinesti doua conditii: sa pui ochelarul pe nasuc si b) sa identifici paharul din mina! In cele din urma a reusit! Xenna, cum va zisei, era cam lipicioasa si alte alea, nu le mai repet, lucru care s-a dovedit a fi de bun augur pentru Tommy, care la momentul Te Zero a demarat in tromba, urmarit indeaprope de razboinica noastra colega de intilniri si forum. Sobolanii simtisera de ceva vreme papa bun, precum si ca Maniaku si Ileana fusesera in zile proaste si nu dadusera gata toata haleala, asa ca incepusera sa rasara de prin tufisuri. Maniaku era cu pupilele setate pe modul "owl" (zoom de noapte), dar imaginea receptionata de nervu' optic era mult distorsionata si la vederea sobolanilor in loc sa-i cheme cu "Keetz! Keetz!" (citat Maniaka), creieru-i dadea comanda la aparatul bucal (cu care, uneori, scoate si sunete articulate) sa-i cheme "Kootzoo! Kootzoo!" Numai vigilenta partenerei a impiedicat o vizita la antirabice a sobolanilor, Maniaku era convins ca astia sint pudeli si se ducea sa-i mangaie sub barbie! Ulterior, a dat dovada de barbatie si singe-n constituie, a intors spatele Maniacei si s-a dus sa-si mute Octavia de teama sa nu se pricopseasca nu niscaiva calatori fara bilet si cu coada lunga! La interventia Laponei, Iulia s-a convis ca intre polishare si cuvânt_urâtshare (sau poolee-share, pentru cunoscatori), este o oarecare diferenta, polisharea se poate face cu fundul (la Solenza) sau cu mina (la alte marci), da' cuvânt_urâtsharea se realizeaza numai cu capul, lucru cu care au fost toti de acord. In acest sens, Maniaku, a dat si un exemplu elocvent, da' am un laspus momentan. Tot fugind prin parcare de logoreea Sharpelui, nenea cel cuminte s-a strecurat pe nebagate de seama in cercul nostru rece ssssssssssi deja capul incepuse sa-i revina la dimensiuni normale. He-he, simpatic si cumintel foc nenea, Danker se numeste, daca sinteti deprimati si nu vreti sa vorbiti la pereti, urmariti-l, e un ascultator desavirsit si veti avea certa senzatie ca va asculta cineva! Cu toate ca ne-ncerca o oarecare teama (ba, daca plecati va birfim = Ileana), dar mai ales regretele, ne-am retras zgribuliti foarte, in jurul lui 11:30 peme. In drum spre masina am adresat un salut de 30 de secunde Leutzului si dusi am fost! Era frig baaa, si unii mai trebuie sa si munceasca pentru tara asta! Pai, ce credeati? Hai, numai bine va doresc si weekend calduros sau in evantai, dupa caz. Link to comment
dann Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 Nea Voicule, sa pui pozele alea cu flamanzii! Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 Ptiu, uitasem de poze! Luati d-aci! Atos, Portos si Aramis: Maniaci si Strumf: NFS sau evantaiul la barbati: Emblema serii, piciorelele lui BogdanG, sudate la genunchi, sa nu dea frimituri pe jos: Link to comment
iulia Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 Pentru curiosi, solutia la lapsusul cronicarului: exemplul Maniakului se referea exact la freza (sau mai bine zis, lipsa ei) acestui ilustru personaj creator de cronici ad-hoc. Ca un exercitiu de imaginatie - la ce e buna cifra 0 la freza... Link to comment
Lapona Antigel Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 ... doamne, da' cu cata obida sade BogdanG aplecat asupra problemei. Nu se poate descrie in cuvinte, poza graieste de la sine. In alta ordine de idei, ma bucur ca v-am prins acolo sa va lovesc c-un biscuite si-un cico, imi pare bine ca mi-am gasit undeva si eu si parerile mele un loc printre voi, dimineata forumul imi face ziua, multumesc celor care m-au urat, sper sa mai prind ocazia. In aceeasi ordine de idei, o urez si eu pe ileana pentru maine , La Multi Ani inca o data si weekend fain la toti. Link to comment
dann Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 Parca vad ca se alege Adi cu un Pulitzer pt surprinderea momentului de infometare maxima in Romania. Daca ma mai uit mult la poza aia imi dau lacrimile, asa expresiva e... Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 Si totusi, parafrazind, imaginile vorbesc: casa de copii nu e acasa! Link to comment
BogdanG Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 Da ce aveti bre cu picioarele mele ? Foamea nu ma lasa sa le despart Buna mancarea, dar repet tre' sa schimbam locul ca am visat numai sobolani Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 (edited) "Maicutza batrina/Cu briul de lina/Pe totzi intrebind/Si la totzi zicind..." Nu picioarele-s problema, ci pozitia aferenta! + una din sarbatorite alaturi = Super-troopers! Later edit: Care sobolani? Aia Cutzu-cutzu? > Edited October 20, 2006 by Obi_wan_Kenobi Link to comment
zalmoxis Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 @$%#@%$^%$ ...picioarele!!! ..Bine mah Xenna puii mei daca stiam ca vii atat de "dotata" mai stateam si eu !!Ma duc sa manc ca taaare foame mi-au provocat snap shot-rile Obiului... Link to comment
xenna Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 Lasa, Zeule,ca data viitoare poate apuci si tu ceva Link to comment
dann Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 Da, poate apuci ceva Din OS Link to comment
Recommended Posts