xenna Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 Eee acuma!Cum i-o fi norocul )"> Link to comment
Zmeul cel rau Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 Da ce aveti bre cu picioarele mele ? Foamea nu ma lasa sa le despart Ia aminte de la NFS atunci! Link to comment
Ami Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 Ne pare bine ca avem din nou cronicuta! Obi si Lapona, speram sa va vedem mai des! Link to comment
Lapona Antigel Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 (edited) Mai rarut, ca-i mai dragut. De cronicuta tre'sa parlamentati cu Obi, el o scrie si-n absenta, subiecte sa aiba ca predicate se gasesc. De prezenta persoanelor fizice, vointa si placere este, capitolu' puterinta e mai deficitar. Edited October 23, 2006 by Lapona Antigel Link to comment
Zmeul cel rau Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Dar s-au inventat pastile... Link to comment
Lapona Antigel Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Daca zici tu, probabil ca stii. De ce sa fortezi ceva ce nu merge? Rezultatul nu ar fi pe masura asteptarilor. Dupa cum ziceam, mai rarut, dar si cand se-ntamplaaa... Link to comment
zalmoxis Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Mai asta cu "mai rarutz ca-i mai bunutz" credeam ca-i pentru astia ca noi asa cu ceva ani la bord !!...Pe vremuri - eheheee - era aia cu "sa o-ndes cat mai des" .. "> Link to comment
Zmeul cel rau Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Am citit si eu. Nu toti putem si dragut si des si cu cat inaintam in varsta mai rarut e cam singura posibilitate. Noi = barbatii (ca am primit sesizari) Link to comment
Lapona Antigel Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 (edited) :> Era vorba de intalniri. Pe vremuri - eheheee - era aia cu "sa o-ndes cat mai des" .. "> Ete ce scuza eleganta pentru absenta de la intalniri... Depinde cat o ai de deasa. Prezenta. Vorba unuia cu ceva ani la bord (la propriu) "putin bagi, putin intra". L.E. Si daca va zice cineva ca sunteti mosi, va suparati. Edited October 23, 2006 by Lapona Antigel Link to comment
ileana Posted October 23, 2006 Author Share Posted October 23, 2006 Usurel, ca alunecati pe aratura. Ptr abstinente, indesari dese sau nu, varste, avem topicuri dedicate. Link to comment
Recommended Posts