Immortal Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 A venit Speedy Gonzalez! Va sparg, am nou record...la consum. Pentru prima data de cand am Kalosu', dupa ce-am facut plinul in Buc am ajuns acasa cu...acul in ultima gradatie! M-a nenorocit traficul + semaforul de la Cernavoda, altfel bateam si orice record de 'viteza'. Ufff, ce sunet...ce...tremuraturi! Da, am tremuraturi (smucituri, mai degraba) si-mi pâplpâie faza scurta ca la Dacie cand n-aveam reglat relanti'u. Immortal a devenit baiat sperios. A tot curatat injectoare timp de 13mii km fara niciun folos? Noroc ca'i ieftina benzina Link to comment
paul_marines Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 Immortal a devenit baiat sperios. Inclin sa dau un verdict: CELE MAI TARI PROBLEME NU TI LE FAC ALTII CI TI LE IMAGINEZI SINGUR!! Link to comment
mike.omega Posted October 22, 2006 Author Share Posted October 22, 2006 @Immortal: chiar tu ai zis! vine revizia, deci vizita la Expocar, deci... probleme @Safari: stick, usb, laptop, daca vrei mai putem adauga forumisti in procesul tehnologic cu numele Canon Link to comment
paul_marines Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 (edited) @Safari: stick, usb, laptop, daca vrei mai putem adauga forumisti in procesul tehnologic cu numele Canon Mike hai sa-ti desenez. Sunt in vizita la o institutie unde nu-si baga fiecare nasul prin PC-uri si din atare motive atunci cand cuplez camera nu vrea sa adauge hardware fara acordul adminului. Pe oricare alt PC nu are nevoie de soft pentru a o instala si descarca pozele. Aici este considerata hardware si-mi trebuie un alt calculator, in speta, un notebook propietate particulara pentru a face transferul, Capisci?? Edited October 22, 2006 by safari hunter Link to comment
mike.omega Posted October 23, 2006 Author Share Posted October 23, 2006 Fu gluma mai! Cum zice Leana a lu Partag Link to comment
paul_marines Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Pozilii dii azi bre, undii sunt?! Mai jos shi nu li viezi? Link to comment
Immortal Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Inclin sa dau un verdict: CELE MAI TARI PROBLEME NU TI LE FAC ALTII CI TI LE IMAGINEZI SINGUR!! Da, ce-mi placea mie sa ma consider "ciudat si de neinteles" si cand colo ma cunoaste toata lumea asa de bine.. Din pacate insa, p'asta chiar nu mi-o imaginez..dar..'time will tell'. ("> Oh, o noua saptamana... Link to comment
Tommy Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 A venit Speedy Gonzalez! Va sparg, am nou record...la consum. Pentru prima data de cand am Kalosu', dupa ce-am facut plinul in Buc am ajuns acasa cu...acul in ultima gradatie! .. Immortal a devenit baiat sperios. A tot curatat injectoare .. Eu cred ca ARE vreo gaura.. Link to comment
dreamlike Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 ...M-a nenorocit traficul + semaforul de la Cernavoda, altfel bateam si orice record de 'viteza'. ... Care semafor? Ce semafor? Unde-i semafor? Se sta mult la semafor? S"> Link to comment
Recommended Posts