Jump to content

Chevrolet Kalos model 2005

arp

Recommended Posts

A intrat in oferta dealerilor Kalos model 2005, care are cateva chestii putin schimbate dpdv al dotarilor: modelul SX vine standard acum cu: cd-player (s-a scos cd-changerul de tot, si din optionale), volan si schimbator imbracate in piele (schimbatorul arata super, la fel si volanul, nu mai e bila aia la schimbator :headbanger: ), imitatii aluminiu pe bord si usi si pe consola centrala (nice), jenti de aluminiu standard si lucrul cel mai misto dupa parerea mea au bagat comanda pentru radiocd pe volan :veneratie: ...pretul modelului full option este acum 8500 euro inclusiv vopseaua metalizata...

In concluzie: am bagat actele la puricat... :lavolan: Amin!

Eu am fost la Opel GTT si am vazut modelul, precizez ca se livreaza de acum modelul 2005, daca vrei da-mi un pm am lista cu dotarile pentru acest model si ti le trimit pe mail...Imitatiile alea de aluminiu nu sunt cine stie ce, plastic colorat argintiu, dar volanul si schimbatorul in piele si comanda pentru radiocd pe volan sunt beton...

m-am uitat si sincer nu vad ce diferente sunt. bine, a aparut bordul cu aspect aluminiu, dar acela era cand mi-am luat eu masina numai ca trebuia sa astepti foarte mult pentru el. si oricum, situatia actuala, cand masina se vindefoarte bine, peste asteptari, face ca sa astepti din ce in ce mai mult pentru ea...

si volanul de piele era pe lista de optionale. si schimbatorul la fel.

este vorba probabil doar de schimbari mici de optionale oferite. atat.

oricum, nu puteau sa refaca o masina care a fost lansata in 2003, nu-i asa?

Toate dotarile pe care le-am trecut mai sus sunt acum STANDARD si nu prelungesc timpul de asteptare pentru masina...Nu avea rost sa pun toata lista de dotari, le-am mentionat pe cele aparute acum in standard, restul este identic cu modelul 2004...

Pentru Iuzar: am facut inventarierea dotarilor noi, restul ofertei este arhicunoscuta...

da, se pare ca au schimbat standardul. pacat ca nu mai ofera cd changer, mie imi placea. dar e bine ca ofera acum (cu adevarat) bordul cu aspect aluminiu.

se poate monta oare acum, post vanzare, comenzi pe volan pentru cas? :)

primit. multumesc.

nimic nu e nou, s-a schimbat doar standardul. daca te duceai la accesorii (pe care le aveau cei de la opel nu cei care vindeau doar chevrolet :? ) gaseai de toate inclusiv volan piele si schimbator (acesta din urma costa ceva de genul 100E + TVA!!!!). Dar satelitul de comanda volan nu era pe lista de accesorii desi, de exemplu, Lacetti, cu acelasi sistem audio, avea :(

Oricum, mie imi place mult bordul cu aspect aluminiu dar nu mi-as lua pentru ca se zgaraie usor si dupa aceea... mai bine o sa arate al meu in timp decat acela :)

:o fftopic:

De-aia am renunţat la ceasurile brăţară, sunt prea rezistente; am agăţat din greşeală un colţ de perete cu brăţara şi am smuls o bucăţică de zid :lol: E mult mai uşor şi plăcut cu curea de piele :)

Pe site-ul unuia dintre dealeri am gasit noua oferta de preturi si noile dotari oferite : radioCD cu comenzi pe volan, oglinzi in culoarea caroseriei, cutie de viteze automata, etc.

vlad

• 1 month later...

Se pot adapta pentru 2004 toate ornamentele interioare prezente pe 2005 si se pot monta pentru 2005 aparatorile de noroi de pe 2004.

Nu se poate monta modulul de telecomanda pentru cd/cas/radio prezent pe 2005 pe 2004, dar se poate face. Volanul 2004 are 'gaura' pentru modulul respectiv dar acesta nu poate comanda corect versiunea de sonorizare 2004. Mi s-a sugerat sa fac rost de un modul corespunzator de la dealeri Blaupunkt din Bucuresti (nu stiu cine sunt, dar am sa incerc).

Volanul acoperit cu piele este deosebit de placut la atingere iar cadranele la 2005 arata mult mai bine.

Nu am inteles de ce la radiator avea doar un singur ventilator dar modelul respectiv avea cu siguranta aer conditionat. Nu stiu ce implica asta.

Vreau si eu o chestie din aia de pus pe interiorul capotei... cum fac rost de asa ceva?

2005 vine echipat cu un model de Blaupunkt fara mp3 spre deosebire de alte tari :? Sper sa se razgandeasca in aceasta privinta.

Alte modificari nu am vazut/observat. Numai bine.