Jump to content

Chevrolet Kalos model 2005

arp

Recommended Posts

Vreau si eu o chestie din aia de pus pe interiorul capotei... cum fac rost de asa ceva?

E celebra "blana de motor", aparuta prima oara ca "add-on" pentru Dacia. Am inteles ca in Vitan se gaseste deja taiata pe dimensiuni, gata de montat.

Intrebare: P1010027.JPG -> ce e chestia rotunda de sub manerul de deschidere a portierei ? cumva difuzor audio ? si daca da, de ce e asa, acoperit ?

Intrebare: P1010027.JPG -> ce e chestia rotunda de sub manerul de deschidere a portierei ? cumva difuzor audio ? si daca da, de ce e asa, acoperit ?

Cred ca te referi la consola care contine butonul pentru geamul electric...

da, e 'consola' cu butonul pentru geamuri. forma rotunda este data de faptul ca la modelele cu deschidere manuala a geamului practic fata de usa este aceiasi, doar 'cerculetzul' acela se inlocuieste cu unul care contine maneta.

da, e 'consola' cu butonul pentru geamuri. forma rotunda este data de faptul ca la modelele cu deschidere manuala a geamului practic fata de usa este aceiasi, doar 'cerculetzul' acela se inlocuieste cu unul care contine maneta.

Satori, parca am vazut in pozele de mai sus ca butoanele de la geamurile electrice sunt si inscriptionate la modelul 2005...or fi si luminate? Oricum se pare ca maine o sa aflu studiind pe propria masina :rastabanana:

Daca sunt, sa imi spui unde tii masina... :)

Nu stiu daca sunt sau nu iluminate, este posibil. Uite inca o chestie de studiat, o chestie pe care m-ar interesa sa o adaug la mine.

• 2 weeks later...
:lol: Hai sa iti tai eu din ea: butonul de blocare geamuri este acelasi si la mine nu are iluminare :)

Nu are iluminare pe butoanele de la geam... :( dar in rest e SUPERRRR!!!!!! :rastabanana: :lavolan:

E misto PUNCT Chiar imi place, este peste ce m-am asteptat si nu sunt la prima masina, asa ca, zic eu, reusesc sa ma obiectivez cat de cat! M-a ENTUZIASMAT! Obiectiv vorbind! :lol:

• 2 weeks later...

Mai nou s-au schimbat denumirile diferitelor variante de echipare. Astfel, ne-am captusit cu: Direct  Plus  Star  Elite  Premium  

Nu prea au imaginatie baietii astia dar denumirile lor sugereaza destul de bine nivelul de echipare.

E reducere la Chewoouri, fratilor! http://www.chevrolet.co.ro/ :thumbl:

• 1 month later...