Lucian79 Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Si a mea e tot normnala ..insa vroiam sa zic ca la modelu nou de chevy sa nu va mai asteptati ca rotile de rezerva sa fie la fel . Hyundai getz luat in 2004 a venit direct cu rezerva d-aia naspharlita. Seatu si Skoda au si ele la fel roata de rezerva ...de jucarie Link to comment
Illuminati Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 dimensiune roata de rezerva: 105/70/14 Link to comment
Satori Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Hmmm... cum era? 40kmh sau 60kmh? Baga o poza! Link to comment
dany_s Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 (edited) Lucian79 said: De curiozitate ..cat au costat husele alea? Intreb ptr ca sora mea e tot in Canada (Toronto) si si-a cumparat de 2 luni o Toyota Corolla nou noutza ..si a profitat de faptul ca au venit ceva prieteni de-a lor in tara si m-a pus sa-i cumpar o pereche de huse de aici sa i le duca akol ca cica sunt mulkt mai ieftine aici (am dat 1.7 mil) si arata super fain dintr-un material bun. <{POST_SNAPBACK}> pai depinde de huse. Poti gasi huse intre 650 mii (2 huse pt scaunele din fatza) si poti sa-ti faci la comanda la atelier specializat in tapitzerie pt toata masina si costa cam 11 500 000 (am facut eu transformarea din $ cdn in lei). Exista si multe variante intre. Astea cu Chevrolet sunt undeva la mijloc ca pret, nu-s nici cele mai ieftine nici cele mai scumpe si asta pt ca sunt de buna calitate si sunt produse aprobate oficial de GM (n-ar avea voie sa puna logo Chevrolet altfel) dar nu-s f f scumpe pt ca nu-s la comanda, sunt universale chevy. In Ro sunt intradevar mai ieftine, le-am vazut si eu pe cele ieftine de acolo si sunt ok, dar sincer mi se par mai de calitate cele de aici, chiar daca ceva mai scumpe. Marea problema e ca cu greu gasesti huse si pt bancheta din spate. Majoritatea se vand doar ca unitati pt scaunele din fatza. Pt sora ta a fost intradevar mai rentabil din Ro pt ca a putut probabil sa ia si pt bancheta spate si aici oricum n-ar fi gasit cu Toyota in magazin, se gaseste doar Chevrolet si Ford. Am vorbit deja cu Satori, poate sa aduc in mai anul viitor cand vin in tzara huse din astea Chevrolet si alte accesorii Chevrolet daca e lumea interesata. Edited September 29, 2005 by dany_s Link to comment
Lucian79 Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 (edited) Accesorii ptr chevy personalizate ? cam ce-ar fi de adus ? .. ca e lumea interesata Edited September 29, 2005 by Lucian79 Link to comment
MCojo Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Illuminati said: dimensiune roata de rezerva: 105/70/14 <{POST_SNAPBACK}> Vaaaai cum naiba sa poti sa mergi cu o astfel de rezervaaa...daca ramai in mijlocul campului imbatranesti pana ajungi la primul service... Link to comment
Satori Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Se merge tiptil, tiptil. Asta este. Oricum, nimeni nu te opreste sa iti iei rezerva de dimensiuni normale. Link to comment
hawkeye Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 ar fi super tare sa-ti opreasca talonul un politist pentru ca nu ai janta si cauciuc cum scrie in talon Link to comment
MCojo Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 E greu de crezut ca se poate intampla chestia asta... dar sunt politisti si politisti. Si cred ca marea majoritate au inceput sa o lase mai moale de cand apar tot felul de legi care-i vizeaza direct in relatia cu soferii. Dar...se poate intampla si asta... Link to comment
Lucian79 Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Chevrolet Kalos cu reducere de 822 euro incepand cu 5574 euro Cip .. pfff daca se va face-n Romania si scapam de taxe vamale ... bye bye Dacia "> Link to comment
dany_s Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 de ce credeti ca in Ro, GM-Daewoo n-a adus in oferta si motorul de 1.6 16 V avandu-l totusi la indemana pt piatza americana? Link to comment
zack Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 cred ca e o chestie de timp >- daca vor scoate un motor mai puternic,cei de dacia cred ca o sa puna pe kalos motorul de 1.6 Link to comment
Zetics Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 (edited) Nu cred ca se va aduce foarte repede astfel de motor, s-ar putea sa tina de politicile de firma producatoare. In general Europa are apetit pentru motoare mici/ieftine. D-aia nu vedem nici Kalos 1.6, nici Accent 1.6 (cu unele exceptii , au gresit unii pe undeva), nici Albea 1.6, nici Clio 1.6 (ma rog, in ue de est). Poate sa se schimbe undeva ceva, dar daca asa gindesc firmele producatoare...slabe sanse (de ex nu am gasit Accent 1.6 nici pe siteul Hyundai din Germania!!! ) Edited October 2, 2005 by Zetics Link to comment
andreicri Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Am vazut zilele trecute mai multe Kalos-uri cu jenti noi f dragute ,chiar mi-au placut.ce parere aveti?le stiti?modelul era cel cu semnalizatoarele in faruri.f dragute! Link to comment
ASIMO Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Pozeee... ca sa vada si ochiul nostru! Link to comment
andreicri Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 as fi pus,insa le-am vazut in trecere si n-am avut timp sa le pozez.Oricum imi plac ,sunt f reusite,parca schimba masina Link to comment
nexxus Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Le-am vazut si eu azi si pot spune ca da, mi-au placut! Oricum, spre sfarsitul saptamanii ar trebui sa-mi vina si mie masina si atunci, va pun eu poze (daca nu e altcineva mai rapid)! Link to comment
Satori Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 Ok, deci am vizionat Kalos 2006 (asa zisul 2006). Probabil luni o sa revin cu poze. Jentile pe 15'' arata bine. Imi place cum sa vad 'maruntaiele' sistemului de rulare printre brate. Eu nu mi-as pune, deja suspensia e prea tare si... stiti continuarea. Bordul este monocrom (astia l-au ascultat pe klaus!). Portierele sunt din plastic negru. Tetierele sunt cu 4 grade de libertate (cele de pe fata). Ei, alta viata Cred ca au scazut dimensiunea boxelor de pe spate, nu sunt sigur. Senzorul de temperatura al aerului a fost mutat (l-au ascultat pe ovi_jer). Nu m-am uitat mult la motor, s-ar putea sa mai fie si altele. Link to comment
zack Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 despre ce senzor de temperatura al aerului...este vorba ?? Link to comment
dinoc Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 Mai oameni buni , m-am urcat zi in Kalos si nu vezi deloc botul masinii de la volan ! Cum v-ati obisnuit cu ea ? Care-s metodele de obisnuinta ? Cum iti dai seama cat de apropae esti de obstacol daca nu-i vezi botul ? Link to comment
Lucian79 Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 (edited) Da ce ... spatele l-ai vazut? ..e chestie de obisnuinta ..dureaza cat PERIOADA aia la femei Edited October 7, 2005 by Lucian79 Link to comment
dinoc Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 Obisnuinta am inteles - dar cum ? Ce repere iti iei ? Link to comment
Satori Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 1m de la volan Botul este foarte scurt. Iti imaginezi ca esti in Nubira (de exemplu) si mergi cum ai fost obisnuit cu ea. O sa rada lumea de tine ca lasi masina cu spatiu in fata de 0,5-0,6m dar... asta e. Iti revii. Link to comment
alx Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 (edited) Satori said: fftopic: Tetierele sunt cu 4 grade de libertate (cele de pe fata). Ei, alta viata Lasaaaar frateeeee! Al 4-lea grad de libertate probabil e cel care apartine de a 2-a dimensiune, nu? Io stiu asa: 1 grad de libertate - obiectul se misca pe o dreapta 2 grade de libertate - obiectul se misca in plan 3 grade de libertate - obiectul se misca in spatiu 4 grade libertate - probabil ca este misterul kalosului 2006 transpus defapt din anul 2090 cand vom putea calatori in alte dimensiuni. Edited October 7, 2005 by alx Link to comment
VAXXi Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 Ce pregatire tehnica ai ? mai bine taceai. http://en.wikipedia.org/wiki/6_Degrees_of_Freedom 6 grade de libertate este maximul, adica 3 de translatie (ce-ai spus tu mai sus), si 3 de rotatie (in jurul axelor de libertate). Link to comment
Recommended Posts