iso Posted October 19, 2006 Share Posted October 19, 2006 Masina mea : Opel Astra G an : 2001 capacitate : 1199cmc Putere : 75Cp la 5400rpm Cuplu : 110Nm la 4000rpm km la bord : 63.500 Pina acum sint multumit de confort si fiabilitate (11 luni) ... Bile albe : - interior spatios(un pic mai mare ca la Cielo in ciuda dimensiunilor exterioare) bine finisat cu materiale de calitate buna . - comenzi la indemina , intuitive . - stabila pe viraje cu si fara denivelari si la viteze mari . - compromis bun intre fermitatea suspensiilor si confort . - zgomot interior si aerodinamic foate mic in timpul rularii chiar si la viteza mare . - denivelarile mici si medii sint "absorbite" fara probleme , silentios . - sistem de frinare eficient . - directie precisa ce da senzatia de siguranta si manevrabilitate fara limita , totusi nu vreau sa'mi imaginez cum ar fi atunci cind e scapata de sub control . - design dragut , ingrijit . Bile negre : - "tangaj" fata-spate cam mare pe denivelari mari , destul de neplacut mai ales daca ai mincat inainte . - scaune un pic incomode pentru cei peste 1,8m Link to comment
Gamerul Posted October 19, 2006 Share Posted October 19, 2006 S-o stapanesti sanatos, dar . Link to comment
iso Posted October 21, 2006 Author Share Posted October 21, 2006 Iata si citeva poze : Link to comment
Bel_Ze-but Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 (edited) E frumos locul in care ai pozat-o . Nu ma refer la cel din cartea de vizita , unde am putut s-o vedem mai demult (cine a vrut). Si ea e ok. In plus, mie imi place mai mult tipul asta de Astra (ma rog, cel in 3 volume ) decat noul model. La aspect . Fata de Cielo e clar ca e mai stabil si ce-ai mai scris tu acolo... Dar de demaraj comparativ cu DOHC ce ne zici? Plus viteza si ce tine de vana. Reprize, etc. Suma (daca-ti amintesti?) Iti doresc sa o schimbi numai cand vei dori sa-ti iei alta mai buna si sa nu prea o duci la doftor... (doar la estetician daca vrei). Edited October 21, 2006 by Bel_Ze-but Link to comment
iso Posted October 22, 2006 Author Share Posted October 22, 2006 Poza cu decor e facuta pe cheile Bicazului . Despre motor pot sa zic ca e tot "DOHC" adica are tot 16 supape ca si "Cielo DOHC" numai ca se numeste Ecotec , in plus are : distributie pe lant , bloc de aprindere cu bobina de inductie in capul fiecarei bujii , euro 4 ... si alte chestii tehnice . Reprizele sint peste asteptari la un motor de 1,2L , motorul si cutia de viteze se "pupa" foarte bine dupa parerea mea . Cutia de viteze are "rapoarte scurte" ce permit depasiri in "forta" fara prea mari probleme . ECU de la BOSH din seria Motronic da semne de "inteligenta" , invata stilul de condus al soferului si parca iti da putere atunci cind ai nevoie . Comparativ cu Cielo DOHC motorul Z12XE prezent si pe Corsa/Agila , este mai rafinat , mai linistit in functionare decit 1,5 DOHC de pe Cielo . Se sesizeaza totusi lipsa celor 10 CP in regim de incarcare maxima . Viteza este ok , ajunge fara probleme la 140 - 150 unde este in zona de cuplu maxim si simti ca se poate duce la 300Km/h daca vrei ... ) Am cumparat'o acum un an cu 7.200Euro si nu'mi pare rau de nici macar un cent din suma data . Masina arata impecabil si functionaeza la fel , dovada vor fi si pozele cu interiorul care vor sosi curind . Service'ul Opel din Galati lasa mult de dorit dar sint pregatit sa'mi repar masina singur daca este nevoie , in general am tot ce'mi trebuie pentru lucrarile de intretinere/cosmetica , diagnoza , SDV , documentatie , etc . Merci de urari si tie'ti doresc la fel . "> Link to comment
Lucian79 Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 (edited) Euro 4 ... din 2001 ? Ar' u sure ? Edited October 22, 2006 by Lucian79 Link to comment
mugur Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 Are si ac ? Da , se poate euro 4 din 2001. Am adus si eu din Germania Opel Agila din 2001 cu euro 4. Link to comment
iso Posted October 22, 2006 Author Share Posted October 22, 2006 Da are si euro 4 , motoarere Opel ce incep cu "Z"12XE sint euro 4 . Da are si AC , 4 airbaguri , Radio CD , jante aliaj Opel pe 15" ... "> Link to comment
mugur Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 Bravo,imi place masina.Cam cat consuma in oras? Link to comment
CARABUSU Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 Imi place masina,e ingrijita si nici nu ai dat mult pe ea.In oras iti cam 6-7% nu? Link to comment
iso Posted October 22, 2006 Author Share Posted October 22, 2006 ... in oras consuma intre 7 si 8,5 la 100km functie de trafic , cu sau fara AC ... Link to comment
Recommended Posts