dae-kwon-do Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 (edited) Salut! Am intrat in posesia unui electromotor (demaror) pentru CIELO pe care as vrea sa-l folosesc in alt scop (o automatizare) dar.. nu stiu nimic despre el: putere, turatie, cuplu etc. Stie cineva astfel de detalii sau vreun link, ceva? Eu am incercat sa caut pe net dar n-am gasit nimic.. thanx in advance! PS: Inca o problema similara: pentru un motor de stergator de parbriz (daewoo/whatever) cunoaste cineva niste parametri, aproximativi macar? Thanx again.. Edited October 21, 2006 by ovi_jer Link to comment
ovi_jer Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 Ce te intereseaza de fapt?In titlu mentionezi alternatorul si in post electromotorul.In ce aplicatie vrei sa il folosesti? Link to comment
Tommy Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 Si in PS motorul de stergator de parbriz. Asta la ce iti trebuie? Donez un motoras de inchidere usa stanga fata. Link to comment
Senna Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 Demarorul este gandite sa functioneze pt o durata de timp de maxim 10 secunde, apoi pauza. Daca se continua exploatarea lui urmeaza supraincalzire si apoi distrugere. Plus ca in lipsa unei sarcini considerabile cum este antrenarea motorul in sine, turatia rotorului va creste nepermis de mult, aparand forte centrifuge considerabile si deteriorand rapid bucsile de cupru grafitat prin sinterizare in care acesta se sprijina pe stator. Deci orienteaza-te catre motorul de stergatoare, pe vremea lui Ceausescu chiar se montau motoare de acest tip de la Dacie la navomodele teleghidate Link to comment
dae-kwon-do Posted October 21, 2006 Author Share Posted October 21, 2006 Merci pentru explicatii! Da, am mai facut si in alta parte greseala asta cu "alternatorul" .. e vorba de demaror. Vroiam sa-l folosesc pentru a deschide o usa.. probabil ca un motor pentru stergatorul de parbriz va fi OK (de asta am amintit de el ulterior). Multumesc tuturor pentru opinii! Link to comment
Recommended Posts