andreig Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 Salut. Am un Tico si intr-o zi, nervos fiind, am dat cu pumnul in claxon, care s-a rupt in 2. Ma refer la bucata aia de plastic din centrul volanului pe care apesi ca sa claxoneze, nu la claxonul din interiorul masinii. S-a crapat pe mijloc in 2, si as vrea sa-l schimb. Imi puteti spune unde gasesc unul intreg? Ma intereseaza doar plasticul ala (care e detasabil, deci se poate schimba) daca se poate, n-as vrea sa fiu nevoit sa-l cumpar cu tot cu volan. Vechi, nou, nu ma intereseaza, atata timp cat e intreg Multumesc Link to comment
andreig Posted October 20, 2006 Author Share Posted October 20, 2006 multumesc mult! dar care dintre toate capacele alea e ce am eu nevoie? Link to comment
dreaQ Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 Pai nu stiu. Fa si tu o poza la volan si pone-o aici sau trimite un mail cu ea la aia si intreaba-i. Link to comment
aztec Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 Se numeste "Capac volan superior" are codul de piesa 48121-71B00-5SF (ultimele cifre pot varia in functie de culoarea volanului) si costa cam 6 RON pe autodaewoo, dar banuiesc ca se gasesc si in alte magazine pt ca in cazul asta taxele ar costa mai mult decat capacul succes Link to comment
andreig Posted October 20, 2006 Author Share Posted October 20, 2006 (edited) mersi aztec. imi poti spune cateva magazine din bucuresti unde sa caut? edit: si inca ceva: care e diferenta dintre capac volan superior si capac volan superior e92 ? Edited October 20, 2006 by andreig Link to comment
aztec Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 Cred ca este culoarea.. Din pacate magazine unde s-ar gasi nu stiu, decat sa o iei din magazin in magazin.. Link to comment
dreaQ Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 Uite poti cauta in acest thread ca sunt multe magazine trecute. Sunt si ceva numere de telefon ca sa scutesti niste drumuri inutile. Link to comment
Recommended Posts