sebian Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 (edited) )"> Pai nici nu vred ca a sustinut cineva, pe aici, ca femeile dwc nu ar fi speciale... Eu deocamdata ma abtin sa fac comentarii pe marginea subiectului (vezi si semnatura mea)...dar o concluzie am tras deja...trebuie sa ii dau mai mult de munca initiatorului subiectului, ca se tine de prostii Edited October 23, 2006 by Sebian Link to comment
Lapona Antigel Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 (edited) In legatura cu titlul subiectului, asa am ajuns "toti o apa si-un pamant?" ca sa citez un clasic in viata. Si vorba aceluiasi clasic in viata, numai anumite persoane generalizeaza. Si din categoria "anumite persoane" fac parte si femei si barbati. Nu exista razboaie, exista diferenta de opinie. Cum sunt si cele dintre generatii. Mai ales cand intr-un cuplu e o diferenta considerabila de varsta, cam cate razboaie se duc? Nu se poate generaliza, fiindca fiecare isi traieste povestea lui. Minimalizat se poate reduce si la pledoaria din primul post, generata de situatii scoase din context. Oricum, asta e un subiect discutat si paradiscutat, dupa cum a punctat si iulia mai sus. Mai interesant ar fi de discutat despre razboaiele ce se poarta intre persoane ale aceluiasi sex. Deci la razbel inainte. Edited October 23, 2006 by Lapona Antigel Link to comment
Tommy Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Nu exista razboaie, exista diferenta de opinie. Cum sunt si cele dintre generatii. Mai ales cand intr-un cuplu e o diferenta considerabila de varsta, cam cate razboaie se duc? Si totusi.. mie mi-a ramas impresia ca tot despre sex se vorbeste. In definitiv .. e doar o nevoie primara? Razboaiele.. sunt tot una sau in loc de? Link to comment
Lapona Antigel Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 (edited) Fiecare ramane cu ce poate. Si daca dupa cele afirmate de tine, sexul este/poate fi o nevoie primara si razboiul tine loc de... atunci razboiul este o nevoie primara? Asta explica multe, intr-adevar. De unde si sloganul "make love, not war". >- Edited October 23, 2006 by Lapona Antigel Link to comment
iulia Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Corect!. Si cum zicea si Ileana - ce dulce e pacea dupa.... Link to comment
Zmeul cel rau Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Eu auzisem ca e un pic sarata. Link to comment
Tommy Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 (edited) Fiecare ramane cu ce poate. Si daca dupa cele afirmate de tine, sexul este/poate fi o nevoie primara si razboiul tine loc de... atunci razboiul este o nevoie primara? Asta explica multe, intr-adevar. De unde si sloganul "make love, not war". >- Da. Desi raspunsuri in sofisme nu-s. Dupa un sex bun, oare zambim mai mult? Edited October 23, 2006 by Tommy Link to comment
Lapona Antigel Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Da' dupa o victorie? > Atunci daca e sa ne dedam nevoilor primare, s-o facem pana la sfarsit, nu? Make love after war. Link to comment
iulia Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 (edited) Eu auzisem ca e un pic sarata. Sigur vorbesti despre acelasi lucru? Edited October 23, 2006 by iulia Link to comment
Lapona Antigel Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Nu eu, Tommy a zis. Link to comment
iulia Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Scuze, n-am dat eu citatul care trebuia. Am rectificat Link to comment
steph Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Eu auzisem ca e un pic sarata. Bine ca nu ai testat pe pielea ta. Link to comment
BAD_MF Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Acest "razboi" nu se va termina niciodata .. si de ce sa nu recunoastem poate fi si placut . Astea sunt femeile, nu le putem schimba, totusi ce ne-am face fara ele? Link to comment
zalmoxis Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Da. Desi raspunsuri in sofisme nu-s. Dupa un sex bun, oare zambim mai mult? Sex bun!?!?....Aiasta-i pleonasm mah ce naiba !!..... Link to comment
ileana Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Sa intelegem Zeule ca sexul, dupa o anumita varsta, e bun oricum, numai sa fie? Link to comment
Apocalips Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 De pe la andropauza in colo orice sex e bun Link to comment
andreib Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 De pe la andropauza in colo doar la televizor dupa ora 12 )"> . PS: Ce iti face zeul cand te prinde pt asta, nu as vrea sa fiu in pielea ta . Link to comment
Apocalips Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 PS: Ce iti face zeul cand te prinde pt asta, nu as vrea sa fiu in pielea ta Nu ma refeream la el... Nici nu-l cunosc si nici ce varsta are nu stiu... >- Link to comment
Gica Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Uita-te in profil si ai sa vezi... Ati facut ce-ati facut si ati dat-o in... sex. Imi pare ca initiatorul subiectului se referea la sexe, adicatelea plural, mai pe romaneste "male and female". Oricum, niciodata nu vor fi pe-aceeasi lungime de unda din unele puncte de vedere cele 2 "tabere". Pur si simplu barbatii sunt nesimtiti dupa unele, porci dupa altele, iar femeile sunt (dupa majoritatea barbatilor), cu toatele ... dar mai bine ma abtin, ca nu scrie "membru" cu rosu. Link to comment
Apocalips Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Ups... am vrut sa generalizez da mi-a dat cu virgula :- Nu a fost cu intentie. Link to comment
iulia Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Sa intelegem Zeule ca sexul, dupa o anumita varsta, e bun oricum, numai sa fie? Cine a zis ca sexul este un raspuns? Sexul este o intrebare. "Da" este raspunsul. (Woody Allen) Link to comment
speedygonzales Posted October 23, 2006 Author Share Posted October 23, 2006 Imi pare ca initiatorul subiectului se referea la sexe, adicatelea plural, mai pe romaneste "male and female". Dap asta era ideea, dar ma amuza discutiile generate de topic. P.S. Eram fel convins ca aici se va ajunge Link to comment
iulia Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Vai, tu, prezicatorule... P.S. De care fel erai? Sau de-fel? Link to comment
sebian Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 Fel o fi prescurtarea de la vreun cuvant, mai stii? Link to comment
speedygonzales Posted October 24, 2006 Author Share Posted October 24, 2006 Sunt si eu un mic oracol. Nu e o prescurtare (numia la nebunii te gandesti), doar o greseala grava de tipar. Link to comment
Recommended Posts