dxr Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 Achizitionat la mana a doua in septembrie 2006. Este alintat Negrutu. An de fabricatie 2002. La momentul cumpararii avea 73000 Km la bord. Motorizare 1149cmc, 43kW. Optiuni: - geamuri electrice, - oglinzi cu reglaj electric si cu degivrare, - 4 airbag-uri - proiectoare de ceata, - trapa panoramica tip "covoras", - jante din aliaj, - suspensie sport, - esapament sport Sebring. Altele: - baterie noua (se impunea schimbarea celei vechi) - ulei si filtre (urmeaza in curand) - distributia (urmeaza) - eleron luneta (deocamdata caut) - paravanturi (am gasit, saptamana viitoare le iau) Masina a fost testata in doua locuri diferite inainte de cumparare si ambele "sentinte" au fost OK. Link to comment
Bel_Ze-but Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 (edited) Felicitari, vei putea sa te strecori cu el pe trotuar in zona Razoare dimineata... Cati euroi ? Stabilitate in curbe la viteze mai mari? Altfel, sa te poarte sanatos si fara evenimente ... Edited October 21, 2006 by Bel_Ze-but Link to comment
ToPser Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 Frumusica tare, sa vezi insa cu un tuning de la Ellia ce iese ! >- Link to comment
ileana Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 Sa o stapanesti sanatos! Cat ai dat pe ea? Daca nu o tii in garaj, nu ti-e frica sa nu iti taie cineva trapa covoras? Zi-ne ceva si de consum. Link to comment
SORAN Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 Frumoasa! Felicitari! Merge si un tips mai frumos eventual pe mijloc. Link to comment
dxr Posted October 28, 2006 Author Share Posted October 28, 2006 A costat 4800 euro. Problema cu trapa mi-am pus-o si eu dar am rezolvat-o repede: CASCO. Asa ca fapt divers am intrebat la Serus daca am nevoie de aceasta trapa cum procedez. Si mi s-a spus ca in 48 de ore de la achitarea a 50% din pret o am. Pretul: ~ 44 de milioane lei. Sper sa nu fie nevoie... Consum 6-6,5l/100 in oras. O cam alerg... In afara orasului nu am apucat sa ies. Link to comment
Recommended Posts