uskt2005 Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 Gata! Am ajuns si eu in garnizoana Puns si eu pozele care le am pe camera (Moshu eu zic ca se vad destul de bine ) A... si Moshu daca aduci filtru de Boing vreau si eu vre-o 5 asa sa fie Numai bine! P.S. Am o propunere. Sa fixam datele viitoarelor intalniri ceva mai din timp. astfel cei care vor sa vina sa isi faca cat de cat un program. Voi ce credeti? Poate ca asa o sa fim ceva mai multi nu? "> Link to comment
Moshu Posted October 29, 2006 Author Share Posted October 29, 2006 Aparatul m-a impresionat. Sigur imi iau si eu una bucata pentru purtat in buzunar si folosit in situatii de urgenta. Pozele sunt super. Iar cu filtrele de Boing, care mai vreti, faceti domle o lista, ca nu pot sa-l stresez pe omu meu din state "ada unu"... "stai ca mai vreau 5 bucati" samd. Plus ca trebuie sa stiu exact ce filtre, ca boing-uri sunt multe si nu merg la orice masina. Stiu ca alea de 707 merg la cielo si espero. La Tico nu stiu, dar ma interesez. Cred ca merg alea care mergeau la oltcit. Tu ce zici Laure? Link to comment
laurentziu83 Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 Vedeti aici mai bine detaliile tehnice si solutii de adaptare. Link to comment
Moshu Posted October 29, 2006 Author Share Posted October 29, 2006 Exact, la el ma refeream. Pacat ca l-au banat, dar oricum se stie ca a avut cel mai tare Citroen Axel din Romania, "Glontul". El a fost primul care a folosit filtrul de Boing si pompa de ulei cu tiraj fortat. Esti de-al nostru AlexM! "> Link to comment
Recommended Posts