Jump to content

Chevy Kalos Si Sistemul Audio!

Recommended Posts

Man - ori masina ta e cine stie ce avion- ori nu-mi dau eu seama la ce te referi. Fa o poza la locasurile boxelor- fac si eu una (bine, boxele mele nu mai sunt pe masina mea- sunt pe a altuia- locurile au ramas libere)- ca sa fim elucidati asupra problemei.

• 2 weeks later...

... din pacate am apelat la un ajutor profesionist, am fost la niste baieti mai descurcareti care au demontat boxele, iar acum, am si eu montate boxele normal, adica cu floarea inspre mocheta.

imi pare rau ca nu am avut cu ce sa fac poze atunci.

Mersi mult oricum Luciane, macar am stiut cum sa le cer sa le monteze pe astea.

• 5 months later...
  • 4 months later...

am achizitionat un Kalos si prima operatie de imbunatatire este schimbatul cd-playerului cu un MP3 player, mai precis un Pioneer. Problema este in felul urmator : cum fac operatia respectiva singurel? :| , exista pe undeva un ghid pt to(n)ti ? Nu am vazut decat un orificiu in dreapta consolei ...si atat, nu am idee cum se scoate CD Playerul . Dati-mi o mana de help daca se poate, multumesc.

P.S: asta e modelul pe care vreau sa il instalez http://domo.ro/Audio-Video/Echipamente_Aut...neer_DEH-2920MP

da, am reusit dupa ce m-am mai uitat pe aici pe forum. Problema a aparut in momentul cand a trebuit sa desprind sinele in care e tinut Blaupunktul ... nu am avu chei. Am testat si pioneerul si a mers, dar fara comenzi pe volan. Trebuie sa gasesc pe undeva un adaptor pt mufa tata care intra in partea superioara a Blaupuncktului (presupun ca ala e cu remote-ul) si un set de chei din acelea...ciudatf...nush cum se numesc.

Edited by alexdanx
da, am reusit dupa ce m-am mai uitat pe aici pe forum. Problema a aparut in momentul cand a trebuit sa desprind sinele in care e tinut Blaupunktul ... nu am avu chei. Am testat si pioneerul si a mers, dar fara comenzi pe volan. Trebuie sa gasesc pe undeva un adaptor pt mufa tata care intra in partea superioara a Blaupuncktului (presupun ca ala e cu remote-ul) si un set de chei din acelea...ciudatf...nush cum se numesc.

Telecomanda nu va functiona cu pioneer-ul.

De asemenea vei pierde si la calitatea receptiei radio.

Eu iti recomand sa ramai la acceasi clasa: http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_M...e_SD27_-_white/

• 7 months later...
  • 1 month later...
  • 3 months later...

Am fost astazi la domo si am probat un casetofon B;aupunkt cu mp 3.

Casetofonul merge, mufa de alimentare intra perfect, chiar si cea pentru comenzile pe volan.

Cu toate aceste, comenzile de pe volan raman nefunctionale.

Intrebare?Sistemul audio de pe Chevrolet Aveo 2007 merge pe Kalos?

Este tot blaupunkt?

• 2 weeks later...

Apropo de topic...eu am montata o interfata si imi merg toate comenziile pe pioneer...acum am schimb pioneeru cu un 2din si nu mai am nevoie...cine ii interesat un PM pls ca nu pot face reclama aici...solutii exista ;)

• Like 1
  • 4 weeks later...

Salutare am un Kalos cu sistem de 4 difuzoare + 2 tweetere, si vreau sa imi schimb doar difuzoarele pe fata , pentru moment , cu un sistem Helix DB 62.1 Dark Blue , difuzoare + tweetere . Intrebarea mea este , cum schimb tweeterele ? Cum le dau jos pe cele de pe stalpi ?

Edited by shady_home

Plasticele ce imbraca stalpii A (si ceilalti) sunt prinse in cleme elastice. Baga mana usurel dinspre capatul de sus, pe ambele parti si trage ferm: brusc si SCURT. Dupa acest prim pas, totul ar trebui sa para joaca de copii. Nu-mi mai aduc aminte daca ornamentul de pe lateral-sus (de deasupra usilor) impiedica cu ceva, vezi tu.