nonel Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 unde gasesc contacte de usi si de capota pentru alarma ( plafoniera) si la portbagaj ce contact sa folosesc? unde gasesc jenti mai ieftine? si unde se gasesc cleme forma omega pt macara geam? va multumesc si sunt nerabdator sa vad raspunsurile voastre:! Link to comment
VAXXi Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 La magazine de piese Daewoo, vezi aici. Cele mai ieftine jante de aliaj noi sunt CMS-urile care se gasesc in Metro; SH, cauta pe la dezmembrari. Clemele alea se gasesc greu, poti incerca pe http://www.autodaewoo.ro. Link to comment
ToPser Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Clemele alea poTi sa le faci (dupa model) cu putina indemanare ,un cleste spit si ceva sarma otelita ! Eu am pus contacte usi de Dacie (ptr ca atunci nu am gasit originale ) ! >- Link to comment
Andrei Silvasanu Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Clema de la maneta macaralei am facut-o dintr-un arc de aceleratie de la dacia.Am utilizat partea aceea dreapta pt. ca s-a potrivit la grosimea sarmei.Am folosit un cleste "cioc de barza". Contactele au fost tot de la dacia si daca le-am dat cu vaselina la montare vad ca merg inca bine dupa 2 ani. Link to comment
Recommended Posts