Sharpe Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 (edited) Datorita colegului @danKer62, am aflat de existenta(ca piese de schimb) clemelor care fixeaza polita spate la ticalos. Drept urmare am cumparat 4 seturi( 8 buc) in plus pt cei cu aceeasi problema. Pt doritori ne vedem la intalniri sau PM. P.S.se dau moca. Edited October 23, 2006 by Sharpe Link to comment
Ba1atu Posted May 18, 2007 Share Posted May 18, 2007 Dacă mi-ai explica ce sunt alea, poate mă interesează. E vorba de clemele care se prind pe uşa de la portbagaj la consola ce desparte portbagajul de habitaclu? Link to comment
CARABUSU Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 (edited) M-ar interesa si pe mine pentru ca la mine sunt rupte. Sper ca sunt chestiile alea in care vine prinsa placa(in care intra capetele de bara de pe spatele placii) nu cordoanele de cauciuc Edited May 22, 2007 by CARABUSU Link to comment
cocoman77 Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 salut !! Sunt putin offtopic dar de ceva vreme caut si eu o polita portbagaj pentru ticalos si nu gasesc, ...ma poate ajuta cineva? merci! Link to comment
Recommended Posts