Jump to content

Intalnire 26 Oct 2006, Ora 20, Sala Polivalenta

Recommended Posts

si eu multam ptr suporti :) si mai ales ptr ajutor la instalare (method si dan) fara voi, imi lua o saptamana :)

Si noi ( eu si Senna ) care am tinut lumanarea =)) si am dat sculele la mana, noua nu ne multumeste nimeni?? :thumbl:

Imi pare rau ca nu am reusit sa mai ajung la intalnire, pentru ca am rezolvat totul intr-o zi si nu a mai trebuit sa raman si vineri, insa imi pare bine ca am ajuns acasa mai repede cu o zi.

In mod sigur va mai fi o "data viitoare".

Numai bine tuturor si imi cer scuze daca am incurcat pe cineva.

Am ajuns aseara destul de tarziu - pe la 9.30 - 10 fara ceva pm. Dar pana sa apuc sa cobor din masina, o hoarda agitata s-a napustit spre mine tipand: "Ne e fooooooameeeeeee!!! Vrem mancareeeeeeee"!!! Mai ca mi-era frica sa mai cobor :D . Si apoi aflu ca nobila adunare ma astepta in scopuri culinare precise; de cand am ajuns eu "furnizorul/caratorul" oficial nu stiu :-W

Ok, deci stabilim ca mergem dupa frigarui+cartofi prajiti. Dar imi trece prin cap sa arunc magica intrebare: "care mai vine dupa mancare?". Evident raspunsul: ala eu, ala eu. Au fost cativa care s-au eschivat elegant, cativa care nu prea. In cele din urma Ami s-a oferit sa vina, draguta ca de obicei. Si Pixel a consimtit sa facem o plimbare ad-hoc spre locul magic cu mancarea. Le multumesc pe aceasta cale amandorora.

Din pacate pregatirea portiilor a tinut cam mult - cred ca in jur de jumatate de ora sau chiar peste. Pentru noi 3 timpul a trecut destul de usor, pentru ca aveam mancarea in fata si incepusem niste discutii pe subiecte variate: radio/trance/viata de pe-afara; pentru ceilalti nu prea cred. Dupa ce am reusit sa insfacam mancarea, ma trezesc cu un telefon de la NFS care ajunsese intr-un final, dupa o lupta cu instalatorii in care desigur triumfase. Ce e drept, isi sunase verisoara intai, dar ea alesese sa-si lase telefonul in masina proprie :) . Am fost nevoita sa-l refuz pe NFS, lucru de care mi-a parut rau si pentru care am vrut sa ma revansez, dar inca o data verisoara a salvat situatia, impartind frateste (exista verisoreste?) mancarea :-> .

Feedback-ul a fost insa pozitiv; mancarea a placut mai mult decat vechiul meniu (asta probabil si pentru ca avea argumentul noutatii). In rest, cam acelasi tablou: pozitia consacrata de masa a lui Bogdan G (care se luptase si el in prealabil tot cu - culmea - un instalator!), adoptata si de Brainiac. Si aceeasi priveliste dezolanta de dupa, observata si de Steph: caserole goale adunate in pungi si bucati de paine aruncate unor caini inexistenti la momentul respectiv.

Prezenta a fost destul de slaba; au lipsit multi membri marcanti, pentru motive care mai de care mai felurite. Ii asteptam data viitoare.

Da ce aveti bre cu pozitia mea :( este chiar o pozitie buna pentru mancat in parc :) ) ,oricum mai buna decit a Brainiacului care a scapat painea pe jos =))

Cea mai notabila absenta a fost a Zeului care de ziua lui ne-a tras clapa :(

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...