steph Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 Dreamlike> De pe Antiaeriana te ghidez eu cu placere Link to comment
Brainiac Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 Aduc eu autoclonate d'alea si suporti. Cred ca ajung pe la 9 la intalnire. Link to comment
MethodRO Posted October 25, 2006 Author Share Posted October 25, 2006 Brainiac vezi ca trebuie sa trimitem la CT un set de suporti si 2 autocolante. Sper sa vina Dreamlike ca sa il deleg pe el. Ajunge mai repede ca mine acasa. Link to comment
BogdanG Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 Si eu va urez distractie placuta si pofta buna ) . Nu cred ca pot sa ajung, depinde pe la ce ora termina instalatorii treaba . Link to comment
Ami Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 Vine si fata! Ileana, vii? Am un avans de dat... Eu una n-am nimic impotriva schimbarii de meniu daca si restul grupului e de acord...Asa ca, ne vedem mai tarziu. "> Link to comment
NFS Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 Si eu imi petrec seara cu un instalator, vad ca se poarta. Asa ca sper sa pot ajunge. Link to comment
ileana Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 Nu sunt sigura daca pot ajunge asta seara. Ptr cei care au de dat un avans, ii rog mult sa ii depuna in cont. Link to comment
Chip Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 Si eu imi anuntz prezenta... Dar sper sa aveti si autocolante de int cu woo... Link to comment
Brainiac Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 O sa fie, dupa ora 9 . Nu cred ca reusesc sa ajung mai devreme... Link to comment
MethodRO Posted October 26, 2006 Author Share Posted October 26, 2006 Pixel sa nu uiti CD-ul cu poze! Link to comment
Alezz Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 Eu ajung la orele 1800 ZULU. Link to comment
MethodRO Posted October 26, 2006 Author Share Posted October 26, 2006 Am sa ajung si eu pe la 18:30 cel tarziu 19:00. Link to comment
alinus Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 cum e cu suportii de numere? eu trebuie sa le schimb pe cele rosii cu cele de leasing? pot sa am si eu suporti daca imi sint necesari? Link to comment
iulia Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 (edited) Tu schimbi doar numerele, nu suportii )...decat daca vrei, dar asta se putea si inainte. Edited October 26, 2006 by iulia Link to comment
alinus Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 eh, vreau si suporti...nu prea stiu la ce ma ajuta, dar o sa vad in seara asta...cred ca ajung direct la masa voastra voastra de la 12 Link to comment
alx Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 Drajii miei, pt transporturi b-ct contactez moi ca fac ct-b in fiecare vineri si retur lunea. Link to comment
EVF Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 >- Multumesc pentru suporti! Link to comment
alinus Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 si eu multam ptr suporti si mai ales ptr ajutor la instalare (method si dan) fara voi, imi lua o saptamana Link to comment
steph Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 La orele 01:36 parcarea era pustie dar exista dovezi clare ca in spatele salii polivalente au avut loc activitati diverse... cel putin culinare Link to comment
danker62 Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 si eu multam ptr suporti si mai ales ptr ajutor la instalare (method si dan) fara voi, imi lua o saptamana Si noi ( eu si Senna ) care am tinut lumanarea si am dat sculele la mana, noua nu ne multumeste nimeni?? Link to comment
dreamlike Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Imi pare rau ca nu am reusit sa mai ajung la intalnire, pentru ca am rezolvat totul intr-o zi si nu a mai trebuit sa raman si vineri, insa imi pare bine ca am ajuns acasa mai repede cu o zi. In mod sigur va mai fi o "data viitoare". Numai bine tuturor si imi cer scuze daca am incurcat pe cineva. Link to comment
iulia Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Am ajuns aseara destul de tarziu - pe la 9.30 - 10 fara ceva pm. Dar pana sa apuc sa cobor din masina, o hoarda agitata s-a napustit spre mine tipand: "Ne e fooooooameeeeeee!!! Vrem mancareeeeeeee"!!! Mai ca mi-era frica sa mai cobor . Si apoi aflu ca nobila adunare ma astepta in scopuri culinare precise; de cand am ajuns eu "furnizorul/caratorul" oficial nu stiu Ok, deci stabilim ca mergem dupa frigarui+cartofi prajiti. Dar imi trece prin cap sa arunc magica intrebare: "care mai vine dupa mancare?". Evident raspunsul: ala eu, ala eu. Au fost cativa care s-au eschivat elegant, cativa care nu prea. In cele din urma Ami s-a oferit sa vina, draguta ca de obicei. Si Pixel a consimtit sa facem o plimbare ad-hoc spre locul magic cu mancarea. Le multumesc pe aceasta cale amandorora. Din pacate pregatirea portiilor a tinut cam mult - cred ca in jur de jumatate de ora sau chiar peste. Pentru noi 3 timpul a trecut destul de usor, pentru ca aveam mancarea in fata si incepusem niste discutii pe subiecte variate: radio/trance/viata de pe-afara; pentru ceilalti nu prea cred. Dupa ce am reusit sa insfacam mancarea, ma trezesc cu un telefon de la NFS care ajunsese intr-un final, dupa o lupta cu instalatorii in care desigur triumfase. Ce e drept, isi sunase verisoara intai, dar ea alesese sa-si lase telefonul in masina proprie . Am fost nevoita sa-l refuz pe NFS, lucru de care mi-a parut rau si pentru care am vrut sa ma revansez, dar inca o data verisoara a salvat situatia, impartind frateste (exista verisoreste?) mancarea . Feedback-ul a fost insa pozitiv; mancarea a placut mai mult decat vechiul meniu (asta probabil si pentru ca avea argumentul noutatii). In rest, cam acelasi tablou: pozitia consacrata de masa a lui Bogdan G (care se luptase si el in prealabil tot cu - culmea - un instalator!), adoptata si de Brainiac. Si aceeasi priveliste dezolanta de dupa, observata si de Steph: caserole goale adunate in pungi si bucati de paine aruncate unor caini inexistenti la momentul respectiv. Prezenta a fost destul de slaba; au lipsit multi membri marcanti, pentru motive care mai de care mai felurite. Ii asteptam data viitoare. Link to comment
Ami Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 Puse una peste alta, intalnirea a fost destul de reusita, desi frigul si prezenta redusa nu promiteau prea mult. Binevenita si schimbarea de meniu. Ileana, ne-ai lipsit. Link to comment
BogdanG Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 Da ce aveti bre cu pozitia mea este chiar o pozitie buna pentru mancat in parc ) ,oricum mai buna decit a Brainiacului care a scapat painea pe jos Cea mai notabila absenta a fost a Zeului care de ziua lui ne-a tras clapa Link to comment
Recommended Posts