SORAN Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 Auzi ar merge niste LED-uri roz ) Link to comment
bogdan_o Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 Ca muzica: Deepak Chopra - Desire, Tulku - Spiral dance, Nacho Sotomayor - Don't do anything, Gustavo Montesano - Tango serenato, Santana - Aquamarine, Moby - The sky is broken, Touch & Go - Straight to, Mike Oldfield - Celtic Rain, Joan Baez - If I were to be a carpenter, Tracy Chapman - Fast Car, Tracy Chapman - Baby can I hold You, Yanni - In the morning light, Yanni - November Sky, Kitaro - Orochi, Richard Clayderman - From a distance, Richard Clayderman - Einsames herz. Cam atatea imi vin in minte. Oricum, vezi si tu care va plac si care nu. Pana la urma gusturile difera... Link to comment
steph Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 Ultima fita. Ca sa ne intelegem... deschidem un topic pe un forum ca ne-am _cuvant urat_ in masina iar pe celalalt cerem sfaturi legate de masaje , preludiu etc, ca deh tre sa vada lumea ca avem activitate... Link to comment
Immortal Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 (edited) Uhm, unde-i topicu' ala?! Ma bagasem si io repede la cetit, in speranta c-a mai primit omu' sfaturi (doar deh, nu numa' el o fi curios ) si cand colo...numa' @andreib ce l-a ( ) mai luminat. @bogdan: io pe kitaro as iesi pe balcon, sa admir privelistea. In niciun caz n-as mai face masaj Edited October 25, 2006 by Immortal Link to comment
florinbad Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 Hai sa te ajut un pic )"> ! Link to comment
MCojo Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 (edited) De ce ii rupe piciorul? Pentru ca se "intinde" pe 2 pagini... Edited October 25, 2006 by MCojo Link to comment
sebian Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 De ce ii rupe piciorul? de emotie Link to comment
Tommy Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 Ultima fita. Ca sa ne intelegem... deschidem un topic pe un forum ca ne-am _cuvant urat_ in masina iar pe celalalt cerem sfaturi legate de masaje , preludiu etc, ca deh tre sa vada lumea ca avem activitate... Mi-aduce aminte de un vechi coleg.. ce a venit mandru la scoala si anunta pompos ca avea blenoragie. Intr-un final, dupa ce nimeni nu l-a bagat in seama juma de ora.. omul a exclamat.. "Bai! Dar de la mana nu se lua, nu?" Link to comment
Steffyx Posted October 25, 2006 Author Share Posted October 25, 2006 (edited) @iulia, ultima varianta: masaj ca preludiu (Iulia o cheama si pe ea, frumos nume ) @steph care-i problema, nu poti fi si practic si romantic? Care zicea de trandafiri, aia-s obligatorii, primeste foarte des @bogdan_o: merci fain, acum ma bag sa fac un cd audio. Multumesc fain P.S.: M-ai inteles gresit, nu e vorba ca sa vada lumea ca "avem activitate", a face un masaj e o arta si vreau sa fie placut pentru ea, nu sa ii rup vreun picior cum zic baietii si chiar am primit cateva idei bune aici, si legat de muzica... (apropo am si eu pdf-urile alea ) Peste o ora puteti sterge topicul daca incomodeaza ca oricum plec "> Edited October 25, 2006 by Steffyx Link to comment
Tommy Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 (edited) Da un beep cand intri in Bucuresti sa-ti imprumut web-cam.. transmiti si tu live Ah.. si am niste lichid de frana omologat RAR si-o juma de bidon de lichid de spalat parbriz. Edited October 25, 2006 by Tommy Link to comment
Steffyx Posted October 25, 2006 Author Share Posted October 25, 2006 (edited) Tommy daca mi-l dai de tot iti dau si bip >- Joia mai faceti intalniri? Eu sunt in zona Soseaua Mihai Bravu. E departe de unde faceti voi intalniri? "> Edited October 25, 2006 by Steffyx Link to comment
Bel_Ze-but Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 . E departe de unde faceti voi intalniri? "> Zi blocu si etaju ca nu cred ca va mai fi asa departe. Daca Iulia are si colege s-ar putea sa fie chiar prea aproape. Tu daca pleci acu, pe la cat ajungi? Vezi sa nu intarzii. Sau se poate incepe fara tine? Condu cu grija ca te asteapta fata si-ar fi pacat... Link to comment
Steffyx Posted October 25, 2006 Author Share Posted October 25, 2006 Ha Ma duc cu masina unui prieten nu ma duc cu a mea, si da, normal ca mergem cu grija Oricum ea are cursuri pana la 8, si o sa frec menta prin Bucuresti pana atunci ca la ea la facultate habar nu am sa ajung Pe bune, e departe? Poate vin si eu sa ii cunosc pe cativa din posesorii de woo-uri Link to comment
Lapona Antigel Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 Locatia intalnirii o gasiti in imaginile urmatoare: http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?a...ost&id=3953 http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?a...ost&id=3954 http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?a...ost&id=3997 Despre fiecare intalnire in parte se discuta in topicuri separate. Acestea se inchid la cateva zile dupa intalnire. Oricine poate deschide un astfel de topic, cu conditia sa o faca cu maxim 6 zile inainte. Intalnirea are loc in fiecare joi, incepand cu ora 20.00, indiferent daca ploua, ninge sau e arsita. Durata este nedeterminata. Uite aici locatia. Sala Polivalenta e-n Parcul Tineretului. Daca prietenul tau e bucurestean, sigur stie. Da repede un ochi la Intalniri Bucuresti si ai sa te mai lamuresti. Link to comment
Steffyx Posted October 25, 2006 Author Share Posted October 25, 2006 Multumesc frumos Link to comment
MethodRO Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 (edited) Fratilor da-mi si mie o camera de filmat! Filmez eu de pe geam! Echipamentul de catarat e gata. P.S.Glumeam! Bafta metre! Edited October 25, 2006 by MethodRO Link to comment
Steffyx Posted October 25, 2006 Author Share Posted October 25, 2006 Stiu sefule, nu ma supar "> Ce-a fost de zis s-a zis Ma duc sa-mi fac bagajul si am plecat, daca vreti puteti sterge topicul multumesc mult pt sfaturi Link to comment
NFS Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 Oricum ea are cursuri pana la 8, si o sa frec menta prin Bucuresti pana atunci ... Se zice "a face masaj la menta" ca sa nu fim offtopic. Link to comment
iulia Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 Joia mai faceti intalniri? Eu sunt in zona Soseaua Mihai Bravu. E departe de unde faceti voi intalniri? "> E aproape. Ia si fata. Am mai improvizat noi masaje ad-hoc in parcare Link to comment
Steffyx Posted October 25, 2006 Author Share Posted October 25, 2006 Ma gandeam s-o iau da poate mi-o speriati ca fac urat ) Daca vine Tommy e clar. Gata v-am pupat, am plecat. Link to comment
andreib Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 aia-s obligatorii, primeste foarte des Si mie imi arata prietena flori in toate parcurile din Iasi, asta ar insemna ca trebuie sa-i cumpar trandafiri?...Trebuie luat in consideratie faptul ca nu am mai facut acest lucru de ...hmmm... vreo jumatate de an :mrgeen: . PS: Ce ti-e si cu romantismul asta juvenbil )"> . Link to comment
Tommy Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 (edited) Si mie imi arata prietena flori in toate parcurile din Iasi, asta ar insemna ca trebuie sa-i cumpar trandafiri?... Asta insemna ca o plimbi Edited October 25, 2006 by Tommy Link to comment
sebian Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 Chiar...o rasfetzi, nu gluma Link to comment
Bel_Ze-but Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 (edited) "Si mie imi arata prietena flori in toate parcurile din Iasi, asta ar insemna ca trebuie sa-i cumpar " Nu, inseamna ca trebuie sa sari gardul si sa rupi vreo duzina. In fiecare seara pana n-o sa mai aiba ce -ti arata. ( Cu tot ce implica, bataie cu gaborii si cu ceilalti potentiali contracandidati). Sau poti sa-i dai bani sa-si cumpere ea, nu? De ce sa te zgarii pe brate (mai bine pe ochi). Edited October 25, 2006 by alx Link to comment
Recommended Posts