smart_ass Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 As dori sa propun o discutie pe tema urmatoare : Daca raman in pana (diverse probleme la motor) in tara, departe de casa si am nevoie de un mecanic de Espero la cine apelez ? De ex. : IUZAR, tu esti din Buzau, iar eu vin in Buzau cam o data pe luna , daca as avea o problema, la cine ma sfatuiesti sa apelez? Merci anticipat ! Poate ne vedem candva sa mai schimbam un sfat despre shalupele noastre. Link to comment
smart_ass Posted September 27, 2004 Author Share Posted September 27, 2004 Cred ca am comis-o! IUZAR nu e din Buzau, mi se pare. Cred ca era vorba de espero 16V? [color="darkred">VAXXi:[/color]Se mută la Diverse. Link to comment
expero 16V Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Domle' cand vii in Buzau imi dai un bip si te duc la mecanicul meu de "familie" :-D .Dar tu nu stii ca un Espero nu se strica niciodata in mod neasteptat???Ca si o Corolla dealtfel... Una peste alta care mai treceti prin Buzau da-ti si voi un pm ca sa bem o cafea-bere-suc-apa minerala,k??? Link to comment
Recommended Posts