lexu` Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 Haideti sa facem o intalnire la care sa participe toti cei din Craiova. Sa facem cumva sa poata veni toti. Sunt atati de multi in Craiova care au Daewoo si Chevrolet si nu stiu de forum. Haideti sa vedem cand ne putem intalni toti. Link to comment
Alinutz Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 Eu am votat duminica ... Link to comment
alexino Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 Vot pentru duminica. Buna ideea acestui sondaj, insa nu cred ca poate ajuta la promovarea forumului in Banie. Link to comment
Alinutz Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 Ar trebui sa incepem sa impartim fluturasi poate asa reusim sa promovam sucursala Craiova a forumului Link to comment
lexu` Posted October 27, 2006 Author Share Posted October 27, 2006 Deocamdata sa ne intalnim si noi sa ne cunoastem mai bine ... Mie imi e indiferent cand ne intalnim. Daca aveti nr. de tel ar fi bine sa sunati si voi pe astia care au mai fost la intalniri. Daca nu, atunci un PM. Deocamdata suntem 3: 1. lexu` 2. alexino 3. Allinutz Link to comment
Satori Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Dar pe guru nu l-ati gasit? Link to comment
lexu` Posted October 27, 2006 Author Share Posted October 27, 2006 Allinutz ... tu ai pus autocolantul pe spoilerul spate, pe mijloc? Ca nush sigur, dar cred ca ti-am vz masina pe undeva pe langa benzinaria de jos de la Jiul. Link to comment
Alinutz Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 (edited) lexu' eu am stickerele pe usile din fata jos, si e o masina neagra sedan. Ce ai vazut tu, era masina lui perfidus, una albastra, hatchback, pe la jiu pe acolo Satori am auzit de guru ca s-ar fi mutat in Craiova, dar nu am dat de el . Poate o sa arunce un ochi pe aici si ne vedem la o intalnire. Edited October 27, 2006 by Alinutz Link to comment
DGT Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Pentru duminica asta puteti sa contati si pe mine.Pentru cealalta nu sunt sigur.Deh,sezonul nuntilor,obligatii... Am putea sa dam chiar un anunt la ziar de existenta acestui club?Poate discutam problema. Link to comment
Alinutz Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Nu cred ca isi are rostul anuntul in ziar ... nici asa ... parerea mea. Link to comment
perfidus Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Allinutz ... tu ai pus autocolantul pe spoilerul spate, pe mijloc? Ca nush sigur, dar cred ca ti-am vz masina pe undeva pe langa benzinaria de jos de la Jiul. Eu eram, daca ai trecut de dimineata pe Stefan cel Mare In legatura cu intalnirea,ca sa fim la unison ca asa-i in democratie, hai sa o facem tot duminica, ramane de vazut unde. Am votat si eu. Link to comment
DGT Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 Alexino,sa stii ca am gasit cartea de vizita si ieri ti-am urmat sfatul! S-ar parea ca suntem 5.Inceput promitator! Link to comment
alexino Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 Intr-adevar, inceput promitator. Sper sa nu ne oprim aici. Mai sunt cativa membri care ar putea vizita acest topic ... / @Satori Am incercat zilele astea sa dau de Guru dar nu raspunde. Link to comment
SMSorinXP Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 vin si eu !!! anytime anywhere! just sms me 0726779963 and i'll be there Link to comment
DGT Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 Si uite asa ne-am facut sase.Acum chiar ne trebuie o parcare mare. Alinutz,Alexino,Perfidus,stabiliti ora si locul! Link to comment
Alinutz Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 (edited) E la Saru' o parcare asa mareeeeeee ) neah, glumeam ... incapatoare e si parcarea de la Mc Donalds, si cea de la stadion. Propun tot parcarea de la stadion, de data trecuta ! Edited October 28, 2006 by Alinutz Link to comment
alexino Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 Pai in principiu tot ora 16. Sunt de acord cu parcarea de la stadion desi in zona centrala aveam mai multe optiuni de petrecere a timpului. E la Saru' o parcare asa mareeeeeee ... Si micii-s buni iar berea-i rece Link to comment
Alinutz Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 (edited) Deci o ardem pana la Saru sa mancam niste mititei ? Berea ... o lasam (sau eu cel putin) pt acasa Oricum, cu parcarea de la stadion a fost decat o parere, o propunere, nu e nimic batut in cuie. Sunt deschis si la alte idei. Cat despre ora 16 ... e OK pt mine ! Edited October 28, 2006 by Alinutz Link to comment
DGT Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 Ora 16 la stadion pana acum.Atentie! Se schimba ora la noapte,nu? Link to comment
lexu` Posted October 28, 2006 Author Share Posted October 28, 2006 (edited) Maine sunt curse pe pista. Cel putin asa am auzit. Fiti atenti cum putem face. La 16.00 veniti la pista la aeroport. Dar treceti 'peste' ea si o sa vedeti masina mea parcata in fata unei porti bordo. Sunt acolo 2 case galbene. Haideti sa ne vedem acolo pt ca eu acolo o sa fiu maine. E spatiul liber si loc de parcare pt toti! Si puteti sa aduceti si ceva de beut si de rontait (beut = cel mult bere fara alcool ) Deci oamenii care ne vedem maine, pana acum: 1. alexino 2. allinutz 3. lexu` 4. perfidus 5. tiboasca Eu zic ca ar fi bine sa ne vedem acolo... la mine. Acum ziceti si voua dak va convine, dak nu ramane la stadion. Edited October 28, 2006 by lexu` Link to comment
SMSorinXP Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 6. SMSorinXP sa inteleg ca ne intalnim la 16 in fata portii bordo de "peste" pista? Link to comment
lexu` Posted October 28, 2006 Author Share Posted October 28, 2006 Ink nu se stie. Dak toata lumea este de acord... mergem acolo, dak nu, ramane in parcare la stadion. Link to comment
perfidus Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 (edited) Eu zic ca ar fi bine sa ne vedem acolo... la mine. Acum ziceti si voua dak va convine, dak nu ramane la stadion. Am auzit si eu de Raliul Craiovei, dar nu stiu ora. Ai ceva detalii? Ar fi interesant sa facem intalnirea acolo. edit: In programul de pe site-ul primariei apare intervalul 12.00-15.00, ce ziceti ne vedem acolo? Edited October 28, 2006 by perfidus Link to comment
lexu` Posted October 28, 2006 Author Share Posted October 28, 2006 Eu de pe la 12-13 sunt acolo. Va astept. Am un Kalos rosu fara placuta de inmatriculare in fata. O sa-l vedeti voi. Link to comment
alexino Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 Update lista: 1. alexino 2. allinutz 3. lexu` 4. perfidus 5. tiboasca 6. SMSorinXP @lexu` Eu sunt de acord atata timp cat toata lumea este pentru ... In ceea ce priveste ora nu cred ca pot ajunge mai devreme de 16. Link to comment
Recommended Posts