lexu` Posted October 28, 2006 Author Share Posted October 28, 2006 Ramane deci la ora 16 in zona aeroportului? Sa vedem daca se confirma de la toata lumea! Link to comment
Alinutz Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 Eu nu prea am inteles exact unde trebuie, si din pacate a mai intervenit o problema, si trebuie sa ajung maine dimineata urgent la tara, de unde ma voi intoarce pe la un 5 si 15 (sper) daca se poate decala la 17 ar fi super, sau va trebui de pe acum sa-mi cer scuze de intarziere. Eu propun totusi tot parcarea de la stadion, ca acolo stiu sa ajung, si mie mai usor sa ajung, deoarece sunt si asa in intarziere, si sa nu mai stau sa caut. Eu votez stadionu' si poate ma intelege-ti de ce . Sper sa nu fie cu suparare lexu'. Oricum s-ar alege, astept si eu un mesaj ceva de la alexino sau perfidus, deoarece la 10 plec la tara si nu mai am cum sa intru pe forum sa citesc. Link to comment
DGT Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 La 16 la aeroport.Sau sa zicem 16,30?Oricum eu vin,numai sa cadem de acord asupra orei.Ziceam 16,30 sa poata ajunge si Alinutz,pana ne strangem noi! Link to comment
Alinutz Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 Eu mai devreme de 17 nu am cum sa ajung. Sincer imi pare rau, si-mi cer scuze, dar a fost ceva de ultim moment . Acum plec din Craiova, deci ... cand se hotaraste ceva, cei care au numarul meu de tel, sa-mi dea si mie un mesaj ceva. Link to comment
perfidus Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 Pe la 15:30-16 incerc sa ajung si eu la Aeroport. Am inteles ca se tin cursele pe pista de legatura dintre Fabrica de Avioane si Aeroport, nu pe pista mare. Link to comment
lexu` Posted October 29, 2006 Author Share Posted October 29, 2006 Haideti la 17.00 la stadion. Acum am fost la mine si nu se poate trece pe-acolo. Cursele nu se mai fac pe aeroport, ci pe pista aia dintre aeroport si fabrica de avion (numai 1 avion este acolo). asa ca la 17.00 la stadion ramane. Gata... haideti ca trebuie sa plec daca mai vreau sa ajung la mine la casa Link to comment
SMSorinXP Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 deci ... 17 stadion ucv? Link to comment
alexino Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 Atunci la 17 la stadion sa fie. Link to comment
alexino Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 S-au prezentat la reuninune urmatorii: Alinutz, Perfidus, Tiboasca, Lexu` si Alexino. Am dezbatut, am discutat, ne-am ferit de ploaie, am lipit autocolante si ne-am vazut de drum. Pe curand...! "> P.S. Cateva imagini din debutul intalnirii ( atat cat au permis acumulatorii ) Link to comment
guru Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 Dar pe guru nu l-ati gasit? Putina rabdare... mai am ceva probleme de rezolvat, dupa care voi fi nelipsit la intalniri, desi ziua de sambata nu-mi pica prea bine, la sfarsit de saptamana, mai ies din Craiova. Alexino, am doua numere de telefon, dar un singur telefon, si schimb sim-ul in functie de interese. Vei avea si celalalt numar, pe mesageria privata. Deocamdata, acasa nu am internet, si de aceea, comunicarea functioneaza mai greu...Dar se va rezolva. Sa ne vedem cu bine! "> Link to comment
Alinutz Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 (edited) alexino ... rusinicaaaaa ... negrutza mea unde e ? ca nu o vad in poze ("> Edited October 31, 2006 by Alinutz Link to comment
DGT Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 Noi doi am venit un pic mai tarziu! Link to comment
alexino Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 alexino ... rusinicaaaaa ... negrutza mea unde e ? ca nu o vad in poze ("> Acumulatorii ... deh. Link to comment
Recommended Posts