Immortal Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 PE-NI-BIL!!! Acum ma uit la ProTV...de ce nu ma mir? Edilul Consiliului Judetean CT, Nicusor Constantinescu, doarme mort de beat in ditamai intersectia de la Capitol dupa ce, zice-se, a condus kilometrii intregi pe bvd. Mamaia. Bine'nteles, nimeni n-a avut curajul sa'i recolteze vreo proba biologica...vedeam politisti spunand ca "e obosit"... Nu ca n-as stii ce le poate pielea alesilor nostri, dar... Arhhhh, mi-e scârba! ("> Link to comment
Tommy Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Daca nu a fost oprit conducand in starea lui Bachus.. e nevinovat. Si apoi .. nu stim daca e intr-devar printre aburi savurosi au ba Link to comment
Immortal Posted October 27, 2006 Author Share Posted October 27, 2006 Cred ca mai rau decat 'starea lui Bachus'...nu putea sa se ridice'n scaun... Saracu' Link to comment
sorin77 Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 La orice fiinta ii sade rau cand bea peste masura. Iar individul asta, dupa ceea ce a facut, ar trebui sa isi dea demisia din toate functiile ce implica viata publica. Dar in mod sigur nu va face acest lucru si nu va demisiona . Fiindca asa fac toti parvenitii care nu au nimic in comun cu o deontologie adecvata activitatii lor. Link to comment
Moshu Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Mai, dar sunteti siguri ca era baut? Link to comment
exode Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Au spart geamul masinii ca sa poata deschide usile masinii. Cu ocazia asta cred ca s-au lamurit daca era sau nu beat. Martorii ziceau ca era rupt de beat, sau cel putin asa ziceau la stiri. Link to comment
Moshu Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 N-am vazut stirea. Oricum mishto faza. Link to comment
uskt2005 Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 (edited) Moshu tu de cate ori ai auzit pe cineva care a adormit in intersectie la volan; cat de obosit trebuie sa fii sa adormi intr-un trafic unde trec masini, mici si mari, se aud claxoane, si tot asa . La radio se zice ca martorii spun ca era "beat mort" Mare nenorocit si inconstient Don't drink an drive! Smoke and Fly! Numai bine! "> Edited October 27, 2006 by uskt2005 Link to comment
alexino Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Iar "baietii de la circulatie" evitau pe cat puteau presa. De ce oare? Link to comment
Immortal Posted October 27, 2006 Author Share Posted October 27, 2006 Pai cica...l-au suit in taxiu si l-au trimis acasa Zice-se ca n-a avut nimeni curaj sa-l intrebe ceva macar de vreun control...antidoping. Parca-i si vad pe politistii nostri, fericiti din cale afara ca in sfarsit pot face "curat" la cele mai inalte nivele... Sictir! atata vreem cat betivu' bate cu pumnu'n masa si da afara toata politia, cine sa-i faca ce? @Moshu: nu ca era beat, era TER-MI-NAT! Link to comment
Moshu Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Nu mai, m-am gandit ca poate era drogat, era in vreo criza (de nervi) nu stiu. Am mai zis ca: N-am vazut stirea... Link to comment
aiptek Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Era cat se poate de beat , am vazut si eu stirea azi dimineata inainte swa vin la servici, iar despre faza cu musamalizatul politistilor, este un lucru evident in Romania de azi.Rusinica Link to comment
CristiP Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Reportajul care l-am vazut dimineata la stiri http://www.protv.ro/stiri/social/nicusor-c...tersectiei.html Link to comment
body Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Iar "baietii de la circulatie" evitau pe cat puteau presa. De ce oare? Ma mir ca nu au alungat presa de acolo , si cineva pe aici zicea ca deh trebuie sa intelegem si noi politia ca nu au dotari etc!Mi-e scarba de tara asta ! Link to comment
Moshu Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Reportajul care l-am vazut dimineata la stiri http://www.protv.ro/stiri/social/nicusor-c...tersectiei.html Merci, acuma l-am vazut si eu. Link to comment
pixelconscious Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 La iRealitatea au stat de vorba cu purtatorul de cuvant al IPJ Constanta (o femeie careia nu i-am retinut numele). L-a spalat fata aia de ziceai ca e cel mai curat si uscat edil de CJ. Sanse foarte mici sa apara vreun dosar penal pentru conducere in stare de ebrietate, cel mai probabil politistii care nu l-au testat pe betiv vor dirija circulatia cateva zile, dupa care totul reintra in normal. Welcome to Romania. Link to comment
kornelush Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Cel putin INTERESANT!! Link to comment
sorin77 Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 la momentul cand l-au filmat - "personajul" era clar rupt in gura. Dar si mai rupti sunt politistii care incid ochii la fapta "personajului cu functie". In mod normal e o lege si e una pentru toti. Si asa ar trebui aplicata ...propun sa fie bagati si politaii aia la parnaie pentru favorizarea infractorului. Link to comment
Cumnatu Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 In mod normal e o lege si e una pentru toti. ... eeehe si cand ne-am trezit era dimineatza si nu era in Romania, era in teoria ! Link to comment
mike.omega Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 (edited) Am vazut si eu stirea azi de dimineata si nu-mi venea sa cred. M-a bufnit rasu! Pur si simplu nu-mi vine sa cred! Iar politia nu stie cum sa musamalizeze ca altfel se lasa cu destituiri si mai stiu eu ce marlanii specifice "cuplului" devenit deja celebru Mazare si Constantinescu. Acuma la jurnalul antenei 1 CT spune ca aseara dupa un somn de ~30 de min si-a revenit somnorosu si intreba unde este si ce se intampla. Deeeeci?! Era beat mort! Edited October 27, 2006 by mike.omega Link to comment
iuliana Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Daca intr-o saptamana, maxim doua, nu se lasa cu nici o repercusiune, sunteti de acord sa facem o scrisoare, semnata de membrii forumului, direct catre Ministru de Interne in care ii cerem sa aplice legea? Link to comment
BogdanG Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 JENANT Acum citiva ani s-a facut mare scandal cu "Baronii locali" acum ei apar la TV dormind la volan si nimeni nu mai zice nimic. Sunt sigur ca o sa se faca o ancheta si o sa cada ceva capete dar doar de show. Link to comment
iuliana Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Ai timp de revolutii? O scrisoare se scrie maxim in 15 min, se semneaza la intalnirea forumului si o putem trimite si pe fax de la servici. Timp de forum avem? Link to comment
aztec Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Se poate adormi la volan in intersectie de oboseala, am avut pe unde lucram soferi de noapte care mai pateau asta.. dar se trezeau de la claxoane sau altceva.. insa sa dormi bustean.. decat daca ai materiale ajutatoare.. Politia romana sa traiasca ca-si face meseria. Daca decat dormea.. sigur se chema inainte salvarea, ca putea fi infarct.. Link to comment
Recommended Posts