Jump to content

Masina Mea

Marynu

Recommended Posts

Masina e noua, are 2 zile, si aprox 100km rulati.

In plus fata de dotarile din fabrica i-am mai pus alarma si lamaile in geam :) .

Masina e luata de la Autonet, prin credit bancar de la Volksbank.

Atasez si o poza (nu ca nu ar fi cunoscuta).

Mai urmeaza sa ii pun autocolante cu daewooclub.ro si cam atata.

O sa incerc sa ajung joia viitoare la intalnire ca sa intru in posesia autocolantelor, si sa cunosc si eu personal membrii clubului.

post-3587-1161935182_thumb.jpgpost-3587-1161935313_thumb.jpg

Edited by Marynu

Am facut scoala de soferi pe Matiz, si am vrut o masina de oras, ieftin de intretinut si fiabila. Si discutiile de pe acest forum au avut o mare influenta in alegerea modelului de matiz :) (nu am timp sa alerg sa ii pun toate chestiile pe care le are SE-ul si sunt destul de folositoare).

Multumesc mult pentru urari si ramane sa ne vedem sanatosi in trafic.

Toate cele bune.

• 14 years later...

Nu stu daca mai urmareste cineva acest forum dar azi mi-am luat adio de la Matizul meu. 14.5 ani si 131177 km. 

Urmatoarea masina o sa fie Kia Ceed 🙂 

IMG_20210504_135243.jpg

Edited by Marynu
  • Like 1

A ajuns la rabla si am mai luat inca 250 lei pe fier deci 7750 lei :). Nu rau pentru o masina de 14 ani. Am condus masina pana in ultima zi. (stergatoarele au ajuns la socru pentru matizul lui :D)

• Like 2

Fiind in cautare de tichet, observ ca in materie de "Rabla'' s-a dezvoltat o adevarata industrie, pretul rablelor crescand nefiresc. Nu ma refer la tine, inteleg ca ai folosit in interes personal tichetul.

Acum vreo 2 ani am vandut Polo-ul soacrei din 2000 cu 500lei si era in stare decenta iar acum dau 2500 pe tichet, afaceri bulgaresti😂

• Haha 1

Au inteles ca trendul asta a inceput din momentul in care s-a putut sa iti cumperi o masina noua cu rabla altcuiva. Si cum acum tichetul e 7500 au inceput sa profite

• 1 year later...
  • Salex locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...