Jump to content

Intalnire La Ploiesti

Recommended Posts

Salut,

Avand in vedere ca in Ploiesti locuiesc aproximativ 85 de membrii ai acestui forum, cred ca ar fi cazul sa organizam si noi macar lunar o intalnire... Ca ne facem de ras in fata altor orase care au mult mai putini membrii si totusi organizeaza intalniri saptamanale :( .

Asadar, ploiesteni, daca sunteti de acord haideti sa incercam sa ne mobilizam si noi.

Astept sugestii referitoare la loc, ora, zi, etc.

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

A mai fost o incercare, dar cam nereusita.

Ca loc, eu as propune Sala Sporturilor, ori in parcarea aia mica de la intrare (care e libera seara, cand nu mai sunt cursanti pentru permis), ori chiar inauntru la o terasa de-acolo. Si sa fie vineri seara, nu joi :)

Eu am incercat da' nimeni nimeni.

Sala Sporturilor e super ok , avem si terasa aia ( cat o mai fi deschisa ) deci...

Incepem de vinerea viitoare 03.11 ziceti ora!

@VAXXI: Eu din cate am inteles acolo a fost vorba de o vizita. Initial am vrut sa postez acolo...

Asadar, vad ca pana acum se prefera in cursul saptamanii.

Vinerea la ora 19-19.30?(prima propunere).

Edited by bella

Vinerea viitoare , 03.11.2006 se va tine intalnirea la Ploiesti la ora 19.30.

Intalnirea in parcarea din fata Salii Sporturilor ( chiar cea din fata salii propriu zisa ) nu la intrarea langa bariera.

Facem si o mica lista sa vedem pe cine contam?

Si fu prima intalnire la Ploiesti adica eu si CrazzyX . Gamerul si Bella au dat un mare pas .

Poate data viitoare sa fie mai bine .

Salut,

Am stat pe scaun la stomatolog de la ora 19.00 pana la 21.00. @-) Eu an crezut ca scap in timp util asa ca nu am anuntat nimic. Oricum imi pare rau ca nu am ajuns dar imi pare bine ca au existat cei 2 deschizatori de drumuri.

Numai bine.

Nici eu nu pot vinerea asta !

Propun urmatoarea intalnire vinerea viitoare 17.11.2006 , acelasi loc dar la ora 18 ca deja intram rau in noapte!Ce parere aveti?