Jump to content

Intalnire La Ploiesti

Recommended Posts

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

1.NNN

2.bella

3.Bimm3r

4.c_french84

5.VAXXI (?)

...

astazi , la 19-20 la hipodrom, in parcarea la restaurant acolo...cine mai vine... up up

vorbim si poate vrea careva sambata la 17.00 sa vina la un fotbal in sala? mai e loc pentru o echipa... :mrgreen:

Edited by NNN

Asadar...AM SPART GHEATA!!!!! <:-P

S-a "consumat" prima intalnire a membrilor din Ploiesti. Au fost prezenti VAXXI, NNN, C_french84 si subsemnatul.

TREBUIE sa continuam si sa devina o obisnuinta si cel mai important, asteptam si alti membrii.

Vor urma si cateva poze facute de VAXXI si NNN.

:drinkers: si la mai mare! imi cer scuze pentru intarziere dar nu am mai avut timp sa intru ... Pozele facute de mine nu au iesit, adik nu se vede mai nimic decat numarul masinii :mrgreen: .mai bine le faceam cu telefonu`..

in poze cele 4 masinutze prezente :lavolan:

post-8632-1191304182_thumb.jpg

post-8632-1191304190_thumb.jpg

Edited by NNN

Deci, VAXXI s-a tinut de promisiune... =D> si avem topic dedicat.

Ca sa nu il dezamagim trebuie sa "recidivam" cat mai des asa ca asteptam cat mai multi membrii la viitoarele intalniri.

• 2 weeks later...

O sa plec la 6 din Buc...pe langa faptul ca toti pleaca acasa sau la munte se asfalteaza la Pucheni...o sa plec pe Buftea,desi cred ca si pe acolo o sa fie la fel...

Daca nu o sa ajung in Ploiesti terminat psihic din cauza loganarilor,a camioanelor si etc. o sa trec sigur!

Edited by c_french84
  • 3 years later...