hoo Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 (edited) Exista stopuri de semnalizare cristal pentru bara din fata de la Tico? Sau a facut cineva modificare pt semnalizare din bara fata sa le puna in loc de pozitia de langa fara si pozitia sa o bage in far? Exista halogene la fel de mari cat sunt stopurile de semnalizare din bara din fata de la Tico? Edited October 29, 2006 by hoo Link to comment
danker62 Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 Si eu m-am gandit si chiar am cautat sa-mi fac niste semnale fata clare dar n-am reusit, exista un topic pe undeva pe aici cu un nene care manufactureaza chestii de genul asta, iar lampa semnal fata nu mi-se pare prea complicata. Trebuie studiat si cu ajutorul mai multor colegi din club cred ca este o problema rezolvabila. Link to comment
ToPser Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 Asa ceva ? Sunt facute la Rotea Service , printr-un prieten de la Bucuresti (10x Caucazianul) Luati legatura cu " dxr " , el parca si-a facut la Matiz... Link to comment
hoo Posted November 2, 2006 Author Share Posted November 2, 2006 (edited) Nu mai cita mesajul anterior. Foloseste butonul Raspunde din josul paginii Mersi am sa incecerc Edited November 2, 2006 by Mircea Link to comment
claus23 Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 (edited) Salut Incearca sa se speli cu clor Am auzit de la cineva ca merge. Inca nu am incercat dar cand o sa incerc o sa pun si niste poze Nu stiu daca ies mate sau nu Foloseste te rog majuscula la inceput de fraza/propozitie si nu mai spatia inutil la 2 randuri. Edited November 11, 2006 by Mircea Link to comment
alecs_18 Posted May 25, 2012 Share Posted May 25, 2012 Si...pana la urma ies mate...sau nu... ? clorul este suficient ? Link to comment
Recommended Posts